Stäng

Vad gör hatmedia på Petterssons?

MEDIA. Ni ser frågan i rubriken. 

-Pettersson har inget svar eftersom de etablerade medierna påstår att fria alternativmedier bara publicerar värdelöst skräp. 

Ändå verkar de häcka på Petterssons och andra alternativa sajter. Märkligt att de lägger tid på något så odugligt, som de påstår sprider hat men aldrig har några hållbara argument mot.

Nåväl, MediaCreeper är ett enkelt övervakningssystem för den allmänhet som vill kunna se var den tredje statsmakten söker efter information på internet.

Genom att exponera vad journalister intresserar sig för, kan man se om det råder skillnad mellan vad som skrivs i de etablerade medierna och vad de läser online. Ofta lyfts frågan varför media inte skriver om saker som engagerar många medborgare, och syns på bland annat bloggar.

SE HÄR vilka medier som besöker besöker Petterssons blogg, finns även länk till höger i datorn och längre ned i mobilen.

HÄR kan ni se om övriga besök.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

46 reaktioner på “Vad gör hatmedia på Petterssons?

  1. Det här avsnittet om utgången av valet i Italien är mycket talande …

   Delcitat

   ”Samtidigt blir Socialdemokraterna i ännu ett europeiskt land valets stora förlorare. Tillsammans med vänsterliberaler fick vänsterblocket 335 mandat i deputeradekammaren i valet 2013. Efter valet igår finns bara en spillra på 112 mandat kvar.

   Svenska socialdemokrater hoppades mycket på att den unge premiärministern Matteo Renzi skulle skapa en ny ”progressiv” era för socialdemokratiska partier. Nu har han avgått som partiledare och lämnar bara ruiner efter sig.”

   Slut delcitat

   Den italienska anti EU-smittan och anti-socialdemokrati-smittan får man utgå ifrån kommer säkert att visa sig också i höstens val i Sverige.

   När Stefan Löfven (S) avgår i Sverige … både som statsminister och som partiledare för Socialdemokraterna … Ja, då lämnar han bara ruiner efter sig …

   https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/p750x750/19624563_812547178920401_4804066120535375872_n.jpg

   … precis som den italienske premiärministern och partiledaren för italienska (S) nu tvingades göra i Italien.

   Trenden i väljaropinionen som vi hittills sett för (S) i Sverige talar sitt tydliga språk …

   https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

 1. Så här ser listan över de ”extremt tystlåtna” från hatmedia …

  https://mediacreeper.com/site/petterssonsblogg.se

  … som alldeles nyss smög sig in på Petterssons blogg … utan att skriva en endaste liten kommentar eller ge det allra minsta lilla pip ifrån sig på bloggen.

  Dom bara tassar in och … Ja, vad vill dom ??? … Sen smyger de ut lika tyst som de kom in … Och försvinner stillsamt iväg ut i den oändliga cyber-rymden mot nya okända mål …

  http://static.businessinsider.com/image/534d67c26da81146067b5263/image.gif

  1. Billy Boy:
   STATS-TV söker troligen uppslag till deras ”Aktuellt”.För det heter väl så än idag ? Undrar mer över vad Kriminalvården och Försvaret söker efter…

  2. De är rädda.
   De är rädda därför kryper de runt i hemlighet och läser vad folket tycker och tänker.
   De är rädda för folket lyssnar inte och lyder inte etablissemanget och makten i vårt land.
   De som inte är rädda är för korkade för att förstå vad som sker i Sverige och Europa idag.

 2. Etablerad media älskar att hata. På sidor som de här kan de hämta näring till hatet. Om sidor som Petterssons försvann skulle det bli så tomt, så tomt i hatboxen. De skulle sakna dessa sidor på ett sätt de aldrig anat. Tänka sig.

 3. Vi kan nu konstatera att Centerpartiet med Annie Lööf är farligt för Sverige, hon ihop med Sossarna kommer att bli dödsstöten för
  den lilla demokrati som finns kvar i landet!

  1. Katerina Janoch har ett och annat att berätta om ledargestalten för Näthatsgranskaren. Han har bland annat djurförbud. Den som vill veta mer kan gå in på Katerina Magasin och läsa artikeln ”Partiernas mardröm är att folk tröttnat på deras lögner”.

  2. Ny börjar trynet att synas på en del från den Svenska delen
   av STASI, men där finns många fler som borde komma fram
   i Strålkastarskenet.

 4. Rikspolisstyrelsen,Domstolsverket Och till och med skatteverket?
  kanske därför dom senare inte har tid att kolla Özz Nyjens
  svarta affärer, när dom titt o tätt håller på att spana på Media Creeper?

 5. Hört i Stats televisionen: Hur hård vågar statsminister Löfven
  va mot Donald Trump??? Ha Ha, snacka om Musen som Röt,
  ungefär som att denne pajas är någon slags världsledare.

  1. Nedan:
   ”Statsministerfeministen” som leder ”Den humanitära stormakten” Sverige.

   https://pbs.twimg.com/media/DWX1r0bWAAA_AWG.jpg

   Nedan:
   Presidenten och ledaren för världens största och i särklass starkaste ekonomiska stormakt mm d v s USA.

   Han är den pålitligaste garanten för tryggheten, yttrandefriheten vi alla kan åtnjuta och förlita oss till i vår fria, öppna och demokratiska västvärld.

   https://forum-upload-s3.s3-us-west-2.amazonaws.com/optimized/2X/f/f860eba270daa371556886e0678232954da0e83b_1_667x500.jpg

   1. Som vanligt ger jag dig 🙂 😉 🙂 (Detta utan inbördes beundran)
    Absurdsk PK-press undrar om han skall tala med Trump över nya tullen av bl.a. stålprodukter ?
    Det samtalet skulle vara lustigt att lyssna till,och om The President förstår hans Svengliska !

  2. I SLs egna ögon är han naturligtvis världsledare i sin klass. Nämligen den moraliska stormannaklassen, lovar toaletter till kvinnor världen över vitt och brett. Vad blev det av den pannkakan?

 6. Ja var ska gammelmedia söka sanningen annars, när dom själva
  bara sysslar med att ljuga och förvanska??

 7. Ja, det är konstigt. MSM hatar Petterssons Blogg. Samtidigt kan dom inte hålla sig undan och läsa.

 8. Lars Lindström på Expressen är nog en av de som hämtar sin hat näring ifrån alternativ media.

 9. Fejkmedia är i panik för att deras läsarunderstöd fullkomligen rasat och deras chefer kräver väl att de ska 1) förstå varför och 2) vända trenden. Annars har dessa journalister inget jobb att gå till för tidningarna har inga intäkter.

  Men det går ju inte att vända trenden. Åratal av mörkande och vinklade har lett till att läsarna tappat förtroendet och förtroendet kommer knappast någonsin tillbaka.

 10. Dom följer i smyg, bloggar som borde vara förbjudna, enligt deras värdenorm. Som smygrökniong, bara ingen ser, är det ok. Sanningen svider men lockar. Måste vara ett ensamt liv, aldrig våga säga vad man egentligen tycker.

 11. Ljugarmurvlarna vill helt frankt veta vad som händer. Läsa sina egna blaskor ger ju inget.

 12. Inom en snar framtid när censuren i nya DDR slagit igenom helt kommer icke PK-media att vara förbjuden i lag, rubricering kommer att lyda hets mot Sveriges nya icke kristna befolkning !
  Vägen dit börjar efter valet 2018 när den trygga 87: an gett 7 klövern nytt mandat.

 13. https://nouwcdn.com/5/1000000/920000/918754/pics/201512141645277090_sbig.gif

  http://cdn03.nyheter24.se/3dad77bf01d8020000/2016/12/15/1347590/tommy_pettersson.png

  Statistiken från MediaCreeper visar ju att du är jättepopulär långt utanför den trogna kretsen av oss som dagligen skriver och kommenterar här.

  Man frågar sig varför alla dom stora drakarna smyger in och tjuvkikar här utan att skriva en enda liten stavelse eller säga ett endaste litet pip. Dom har kanske dyslexi eller något annat analfabetiskt handikapp. Vem vet?

  Men dom har väl förstås också mycket stränga förhållningsorder från sina respektive hussar att inte beblanda sig för mycket med oss ”hemska främlingsfientliga fascister med nazistiska rötter” som häckar här. Dom tror kanske att det är något smittsamt och obotligt, som det inte går att vaccinera sig emot.

  1. Dom där drakarna kikar in för att se vad som är sant.
   Det är ju så att Petterssons blogg behövs om sanningen skall fram.
   Stå på dig Pettersson, jag skall stå på dig jag också hela tiden.

 14. Eftersom journalister som jobbar på lögnmedia, ibland vill få reda på hur det verkligen förhåller sig, ser de trots att det måste kännas skämmigt, som enda möjlighet att läsa på Petterssons Blogg.

 15. Hej ! Alldeles ny med bloggandet men skapade en blogg för nu är jag trött på fb godtyckligande avstägningar.

 16. De vill väl 1) få reda på vad som händer i landet 2) läsa hur allmogen kommenterar så man kan anslå rätt tonfall vid den egna presentationen 3) tipsa Näthatsgranskaren eller vad det var den nya Researchgruppen hette.

 17. Dagens nyhet som ni kan läsa i PK-organen i nästa vecka,är utfallet vid dagens val i Schweiz.Här har folket idag fått säga sitt över direkt demokrati.
  Frågan gällde avskaffning av obligatoriska radio/TV-avgiften.De statliga sändarna har under sista tiden,bedrivit enorm propaganda för att bevisa sin oavhängighet och givetvis sina egna arbetsplatser.Det sista rör sig om uppåt 10.000 tjänster.
  De som ville avskaffa monopolet å sin sida,menade att i moderna datatider är de gamla medierna överflödiga.Att därtill tvinga folk,att som i Schweiz betala via skattsedeln borde upphöra.
  Nu visade valet sig,att c:a 70 % ´vill ha kvar sina överflödiga sändare

  1. Skall tillägga,att detta val har orsakat myror i byxan hos berörda i Tyskland,Deras system som påminner om Absurdistans. Om än mer propagandistisk.
   Av detta förstår ni,att de röd/gröna ”journalisterna” även där,utgör 90 % på deras redaktioner.Nu jublar dessa förrädare,och vinklare helt naturligt,över att få fortsätta föra tittare/lyssnare bak ljus med fake !
   På tysk STATS-TV-text,uttalar nu alla deras företrädare sin stora förtjusning,av valets utfall i Schweiz. 🙁

 18. Ord från journalisthögskolan.
  Media ger ingen objektiv samhällsinformation. Media vinklar artiklar som media vill. Media tar inget samhällsansvar för sina artiklar. Media består av privata företag som har som främsta uppgift att tjäna pengar åt sina ägare.

 19. Missförstå nu inte mig,och mina rader…
  Har för många år sedan upptäckt,att nyheter som jag funnit i utländsk press,och publicerat hos Pettersson några dagar senare ( i regel två) då först finns att läsa i PK-pressen.
  Detta kan jag se via min Startsida som uppdaterar rubriker från olika organ. Alltså skall ni hålla er a`jour med vad som händer,välj i första hand Petterssons.
  De ”korrekta” kommer först dagarna efter med ”nyheten”. Möjligen för att deras censur-avd. är överbelastad ?

 20. Läste just på Expressen att dom är såååå upprörda över att Google och YouTube inte går deras intressen till mötes och censurerar Granskning Sverige. Oj vad synd det är om PK media som inte får sin vilja fram.

  1. Ja, upprördheten är stor när media inte får som de vill. Måste nog inflika att det var media som började dessa snaskigheter genom att jag och hänga u Julia Caesar och docenten.

   Sedan kan man börja undra hur de kommer fram till att det är Googles fel (ja sociala medier av rang).

   Nätet är inget annat än det gamla Televerket vi hade en gång. Någon ringde någon och uttryckte en åsikt, kanske t o m ett hot, vilket självklart inte är tillåtet. En stor innovation var när det blev möjligt att föra gruppsamtal. Fler kunde prata med fler. Webben är precis som ett gruppsamtal med både ljud och bild.

   Det var väl ingen som gav sig på Televerket för att någon ringde och sade något olämplig från en telefonkiosk.

   Men nu skall Google, Facebook, Instagram m fl hudflängas bl a av advokatskrået (som lever på brott) och Tidningsutgivarna som lever på att det bara är de som får ”tycka”.

 21. Sannolikt är det anställda på respektive mediaföretag som söker fakta och sanningen på Petterssons blogg eftersom de är fullt medvetna om att deras eget företag/organisation till största delen är fake news och en massa skit.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: