Ireland’s suicidal plan to import million migrants


P.S.

To encourage the ”own” people to have children to an extent that would hold the ”own” population numbers stable would very much make sense. However, economical incitements to achieve this don’t seem to be the correct way if/since it also falls into the knees of the new part of the population (mostly non European Mohammedan immigrants, often already now having 5-6 children).

What definitely doesn’t make any sense at all was/is however the mass non European immigrants, especially  Mohammedan since it will with time bring down any country completely, how safe, prosperous and well functioning it once was.


3 responses to “Ireland’s suicidal plan to import million migrants

 • verklighetochsanning

  Lugn. Mänskligheten går mot sin säkra undergång under ledning av totalindoktrinerade muslimer. Lyssna på dåren Erdogan

  Gilla

 • putte

  Ja att vi har stora problem i Svedala är ju allmänt känt , men att det fanns så stora problem på Irland var för mig en nyhet . Stackars folk om dom ska bli påtvingade en miljon ”gäster” verkar ju helt galet , sedan verkar dom ha berikats med samma mähä till journalister som vi har även om dom fick ersättning av dom styrande för att skriva rätt . Samtidigt framstår ju EU som en enda stor lekstuga för galna politiker , från vilken vi nog med det snaraste bör lämna .

  Gilla

 • ladulaas

  ”Marxism börjar med avundsjuka och slutar i en madrasserad cell”, sade min granne i Bergslagen för 30 år sedan. Marxismen började slå sina klor i Europas länder för ett sekel sedan. Nu är (nästan) alla dessa länder rena dårhusen, till brädden fyllda av hjärndöda zombies.

  Demenssjukdomen Marxism skördar allt fler offer, när den specialimporterade demenssjukdomen Muhammedanism alltmer breder ut sig och tar för sig.

  Man skulle tro att ett folk, vars döttrar blir våldtagna på löpande band, skulle öppna sina ögon och göra något åt importen av våldtäktsmännen. Men det kan inte dementa människor göra, eftersom de inte längre har tillräckligt med hjärnkapacitet kvar, för att inse sambandet mellan ankomst av kvinnoföraktande sexualgalningar och våldtäkter.

  Via mina barn kommer jag i kontakt med några av de svårast angripna demensoffren. De är alla som klonade efter varandra, med som en hinna framför sina ögon. Med en ryggradsreflex spottar de ur sig ord som ”rasist”,”konspirationsteori” och ”främlingshat”, så fort man konfronterar dem med obehagliga fakta, som visar vart samhället är på väg.

  Tro inte att det kommer att vända – varken i vårt land eller, som här, i Irland. Makteliten är nämligen fullständigt dement och fullständigt i händerna på Bankmaffian, vars mål är att förstöra vår världsdel och dess ursprungsbefolkning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: