Stäng

Skönt att inte veta för Elin Lundgren, S…

INRIKES. Elin Lundgren är ordförande för socialdemokraterna i Gävle, hon är också s-riksdagsledamot och sitter i Justitieutskottet.

Justitieutskottet arbetar med att bekämpa och förhindra brott. Hur Sverige ska samarbeta med andra länder för att bekämpa grov brottslighet och terrorism. Vilka straff ska gälla. Justitieutskottet arbetar också med frågor om domstolarna, polisen och kriminalvården, liksom stödet till brottsoffer.

-Pettersson noterar att socialdemokraten Elin Lundgren inte tar så allvarligt på sitt arbete.

– Så länge hon inte hör eller ser vet hon inget. 

Twitter

Elin Lundgren är en gammal bekant på bloggen…

16 reaktioner på “Skönt att inte veta för Elin Lundgren, S…

 1. Hade Elin Lundgren även givit pengar till en av dom otaliga
  Svenska fattigpensionärer som behövt få ihop till sin medicin,
  eller till en Svensk uteliggare som blivit misshandlad av samhället?
  Tror inte det, en Sossehycklare lotsas inte om att mycket av eländet
  vi kan se i samhället är ett direkt resultat av deras politik?

 2. Alla hederliga svenskar med sunt förnuft som lever och arbetar ute i den riktiga verkligheten vet att Sverige rasat ihop som ett korthus när det gäller moral, etik, ansvar, respekt och rättsväsendet och förvånas inte längre över all dårskap som varje dag sägs och görs i landet ingenstans Sverige som bara är en sörja i totalt fritt fall !!!
  Tyvärr kommer denna bizzara utveckling att fortsätta även efter September 2018 även om de som inte tillhör den trygga svenska majoriteten s.k 87:an hoppas på ett underverk i form av SD eller något annat.

 3. Tiggarna, som sitter utanför ICA och COOP, kommer från Rumänien. De är zigenare, som befinner sig längst ned i den starkt hierarkiska zigenarkulturen, och kan närmast betraktas som slavar åt de stormrika zigenar-baronerna.

  Dessa zigenarbaroner bygger palats, för tiotals miljoner, åt sig i Rumänien för sina tiggeriinkomster – alltmedan deras slavar tvingas till Sverige, packas ihop som sillar i trånga kyffen, där de ofta inte ens har en säng, utan måste sova på en madrass på golvet. Hela dagarna tvingas de sitta i iskyla, snöyra och hällregn. De pengar de kan tigga åt sig tar deras slavdrivare, själva får de behålla en bråkdel.

  För varje krona som ges till tiggarna, permanentas detta slaveri. Om inga pengar gavs, skulle det inte vara en affärsidé, för slavbaronerna, att skicka hit slavarna. Då skulle slavarna kunna vara kvar hemma i Rumänien, hos sina familjer.

  Svenskarna (speciellt svenska ’journalister’ och politiker) har – för många, många år sedan – slutat att verkligen bry sig om sämre lottade människors lidande. Det enda som intresserar dem är att göra sådant, som kan ge dem själva en gloria i bekantskapskretsen och som kan tillfälligt stilla deras egna samveten.

  Att svenskarna – genom att kasta sina allmosor i tiggarmuggarna och därmed göra slaveriet lönsamt för slavägarna – därmed finansierar fortsatt tiggarslaveri, bryr man sig inte om. Det enda man är intresserad av är att göda sitt ego, att känna sig ’god’.

  Sverige har, de senaste decennierna, utvecklats till att bli ett samhälle fyllt av kallsinnade hycklare. De pengar, som vräkes över välfärdsmigranter, skulle kunna hjälpa hundra gånger fler, om de gavs till Mellanösterns flyktingläger – där de verkliga flyktingarna finns. Detta självklara faktum nonchaleras helt, av ’godhets’-maffian här.

  Sedan ett par år har nu alltså hyckleriet tagit ytterligare ett steg, när man återigen accepterar slaveri inom landets gränser.

 4. Verkligen ett stilfullt resonemang av en politisk aktris som titulerar sig riksdagsledamot och, som grädde på det osmakliga moset, är medlem ur Justitieutskottet.

  Här generas inte socialakrobaternas lokala ballerina inför att exponera sin fascination och bevågenhet inför de människoförnedrande och ohederliga bettleriprofitörer som ymnigt florerar inom våra offentliga utrymmen och tvingar sina underlydande att äska på de förbipasserandes uppmärksamhet och malplacerade generositet.

  Det inhemska etablissemangets aktörer har till dags dato icke ådagalagt någon seriositet vad gäller kampen mot terrorism och tung kriminalitet, då dessa globalismens väl arvoderade domptörer via sin ynkligt ryggkrökande servilitet snarare befrämjar nämnda samhällshot.

  Vi skall också bära i minnet att deformeringen av en fungerande välfärdsstat till världsberyktat kriminalparadis icke varit möjlig utan sådana statskonstnärer som nämnda Elin Lundgren…
  Andreas.

 5. Klanen har olika professioner, tiggaren- håller ofta utkik och rapporterar, burksamlaren- kartlägger och tipsar, inbrottstjuv, åldringsrånare, biltjuv- alla med högre status, organisatör och hövding.

 6. Flertalet av all politiker, och allra mest i dom rödgröna partierna verkar ha en låg intelligens kvot. Är det så att det är dom som söker sig till politiken, eller att dom som sitter högre i hierarkin, som väljer sådana under sig, i partiet, för att slippa konkurrens. Det blir isåfall värre och värre år för år, Till slut är det bara dom mest IQ befriade som sitter där.
  Vilket redan verkar vara fallet.

 7. Hon är inte ensam hela det politiska etablissemanget är genomsyrat av politiska aktivister och totalt verklighetsfrånvända dilettanter och dumskallar på viktiga poster.
  Kommuner
  Landsting
  Riksdag
  Domstolar
  Diverse Ombudsmän med DO i spetsen
  Lagvrängarskrået som mycket lever på ett oklart lagsystem med överklagande i all oändlighet.
  En uppsjö av politiska organisationer och påtryckargrupper.
  För att inte tala om journalistkåren.
  När man ser all denna vanvettiga hantering av våra skattepengar fastän vi har ett av världens högsta skatter så förstår man att det inte räcker till.

 8. Det finns ytterligare många personer i sosse-klanen både med lägre och mycket högre rang än Elin Lundgren (S), vilka tillämpar ungefär samma teknik för att slippa se och konfronteras med alla problemen de själva åstadkommit i sina politiska uppdrag i ”medborgarnas tjänst” …

  http://1.bp.blogspot.com/–XjvIxwt4KY/VlYC0WMwTiI/AAAAAAAACg0/aPCy2y0MUHg/s1600/skygglappar.jpg

  http://2.bp.blogspot.com/-DCGNCPf__A0/VjjI00mYMKI/AAAAAAAADoQ/CYq0nH5LbT0/s1600/DIMMAlowny.jpg

  Från Jeanders bildblogg

 9. Hon tar lätt på saker och ting den damen tydligen.
  Ett perfekt råmaterial som röstboskap i vår riksdag? 🙂

 10. Med så´na politiker i riksdagiset så är det inte underligt att det ser ut som det gör i detta dårhus…

  1. Man får aldrig glömma bort att utan väljare finns inte dessa politiker i riksdagiset !
   Ibland verkar det som om vi naiva, konflikträdda, väldresserade och lite dumsnälla svenskar tror att politikerna kommer till makten på egen hand vilket ju inte är fallet i en s.k demokrati med fria val, som väljarna bäddar får de och landet sedan ligga.

 11. Det man inte vet har man inte ont av, säger ordspråket. Ordspråket har fått en ansikte nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: