Tre somalier åtalas för våldtäkt mot barn


BROTTSLIGHET. Tre 17-åringar åtalas misstänkta för våldtäkt mot barn, sedan de misstänks för att ha våldtagit en 13-årig flicka i Västerås.

Tonåringarna anhölls och häktades redan i juli men släpptes sedan på fri fot. Nu väcker dock kammaråklagare Anna Elmlöv åtal mot dem för våldtäkt mot barn.

– Eftersom som de är så unga så ska de inte vara häktade längre tid än vad som är absolut nödvändigt. Därför släpptes de, säger Anna Elmlöv.

Våldtäkten ska ha skett i en lägenhet i Västerås den 14 juni. 17-åringarna ska även ha filmat övergreppen på flickan, så därför åtalas även två av dem för barnpornografibrott. Ytterligare en minderårig pojke misstänks för inblandning men åtalas inte.

Västmanlands Tingsrätt Målnr: B 2963-17

De tre åtalade är somalier, två somaliska medborgare och en har lyckats få svenskt.

TIDIGARE 2017-07-05. 14-årig flicka gruppvåldtagen i Västerås – fyra somalier misstänkta

INVANDRARVÅLD. En 14-årig flicka har våldtagits i en lägenhet i Västerås, skriver polisen på sin hemsida. Tre 16-åringar har begärts häktade och en 14-årig pojke misstänks för brottet.

”Utredningsarbetet som bedrivits är bland annat tekniska undersökningar, förhör med brottsoffret och vittnen. Utredningsarbetet fortsätter och ingen ytterligare information kan i nuläget lämnas”, skriver polisen.
Polisen har genomfört förhör med brottsoffret och vittnen.

Häktningsförhandling för de tre 16-åringarna är planerad till idag, onsdag 5 juli eller i morgon torsdag 6 juli.

-Pettersson noterar att varken Aftonbladet, Expressen eller SVT är intresserade att upplysa allmänheten om att de misstänkta är somalier…

Bakom nedanstående rubrik döljer sig också somalier, som dessutom var somaliska medborgare…

Bakom rubriken döljer sig somalier som är somaliska medborgare, det tycker Thomas Mattsson är korrekt journalistik medan sanningen avslöjades av alternativ media.


13 responses to “Tre somalier åtalas för våldtäkt mot barn

 • age

  Muslimer förstås!

  De följer väl bara sektens direktiv!
  Direktiven är att följa koranen.
  Koranen säger att kvinnor ska betraktas som en åker och en åker ska brukas.

  Vi har dessa svin i många tusental
  i vårt fosterland.
  De är som kvickrot i gräsmattan, omöjliga att
  utrota och gör helatiden skada. De dödar till slut hela gräsmattan!

  ”Grannsamverkan mot brott” har dock effektiva
  medel mot ohyran!

  Gilla

 • Fredde

  Ständigt dessa 17 år, trots det har bevisats så många gånger att de ljuger om sin ålder så slipper de undan med strafflindring på grund av ringa ålder…

  Gilla

 • verklighetochsanning

  alla somalier till Somalia

  Liked by 2 people

 • Kenth Andersson

  Och alla normala infödda svenskar medborgare vet naturligtvis att dessa förmodligen missförstådda stackars orättvist behandlade vidriga våldtäktsparasiter som det mångkulturälskande etablissemanget vurmar för kommer att få det fint och trevligt något av Kriminalvårdens idag totalt odisciplinerade hotell som patetiskt kallas för fängelser om de nu har otur att dömmas av ett svenskt havererat rättsväsende till inlåsning en stund, de kan ju också få en lite mysig och kramgo skyddstillsyn istället eller frikännas !!!!
  Stackars offret som självklart fått men för och sitt liv förstört glöms som vanligt bort av en föraktfull 7 klöver och deras politiskt korrekta knähund vänstervridna massmedia vilket ju inte är konstigt i ett land där infödda skötsamma och hederliga medborgare har ett lägre människovärde än terrorister och övriga brottbrottslingar.
  När man nu har jobbat som fångvaktare i 35 år så vet man exakt hur dagens patetiska och ynkliga lekstugan innanför murarna fungerar med bara ryggradslösa och rövslickande chefer som bara böjer sig för dagens hotfulla, hatiska och totalt respektlösa mångkulturella fångar.

  Gilla

  • Stenbock

   Keneth A:
   Tack för dina rapporter hur landets brottslingar lever i lyx.
   Detta när över 300.000 fattigpensionärer,som slitit hela sitt liv,får leva av buljong,veckan innan nästa ”fattighjälp” anländer.

   Liked by 1 person

 • Nisse

  KASTRERING OMGÅENDE !!!!!

  Liked by 2 people

 • ruben

  Det är bara sorgligt. Den typiska åldern är oftast 17, vilket är rent ut tröttsamt att läsa om, på tal om åldersfusket, som oansvariga politiker försvarar. Gruppvåldtäkterna ökar i antal och kommer att vara flera om dagen ganska snart om det fortsätter i samma takt. Är det ingen i regeringen, som reagerar på den utvecklingen med annat än fina ord? Jag är trött på ihålig propagandapolitik. Ta lärdom av andra. Grannländerna har visat en del framgångsrika metoder att hålla invandringens skadeverkningar inom rimlig kontroll. Att dra in bidragen och utvisa de, som begått brott över en viss straffskala vore det effektivaste, då ingår lögner om sin ålder eller asyl-skäl, i den straffskalan också. Även Grannländerna borde samarbeta med det praktiska, dvs. gemensamma utvisningstransporter och dylikt. Jag förstår inte hur 7-klövern kan ha den fräckheten att ta i anspråk så stora resurser och pengar från allmänna medel plus stora skattehöjningar. De allmänna medel, som Svenskar betalat skatt för i decennium och generationer. Det är sorgligt orättvist.

  Gilla

 • Tony

  Med krönikörer som den blekfete Mattsson till Ingvar Lindström och
  skattefifflaren Özz Nyjen borde dom inte ha en enda läsare idag.

  Gilla

 • SasjaL

  Eftersom som de är så unga så ska de inte vara häktade längre tid än vad som är absolut nödvändigt. Därför släpptes de, säger Anna Elmlöv.

  Då är det Elmlövs ansvar om förövarna begår fler brott under tiden utredningen pågår …

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Men vem ställer A.E till svars för detta ansvar?

   Gilla

  • Hanna

   Skandalöst uttalande. I fall som detta behövs ingen dörrknackning mm och misst gärningsmän är gripna. Inrätta jourdomstolar för unga som finns i andra länder, om våldtäkts”ungdomen” nu inte klarar att sitta inlåst i avvaktan en rättegång. Som vanligt går brottslingarnas intressen före brottsoffrets!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: