Försök förstå


Vita människor är rasister, inkompetenta, lata, osociala och ni kan säkert fylla listan med andra epitet ni läst, sett och hört.

Ändå väljer människor från hela världen att bege sig till länder som byggts upp av vita och som i det stora hela regeras av vita. Har ni också funderat över detta och kommit fram till egna slutsatser? Kan det möjligen vara så att vita människor byggt upp samhällen som fungerar bättre än majoriteten av världens samtliga? Hur vi en vrider och vänder på det, är det få som beger sig åt andra hållet.


11 responses to “Försök förstå

 • Sleven

  Ja nog har man sett hur de nya så kallade svenskarna från mellanöstern, Asien och Afrika uttrycker sig på knagglig svenska mot de etniska svenskar som vägrar kyssa deras fötter.
  De har inte lärt sig många svenska ord förrän de tar sina stora trutar fulla.
  Några mer lättkränkta människor får man leta efter och det värsta att bevittna är de svenskar som faktiskt kysser fötterna, och kanske någon annanstans också för den delen.

  Gilla

 • Bosse

  Ja det finns en mängd saker man kan fundera på.Man påstår också att dom berikar våra länder när dom kommer hit..Varför kunde dom inte berika sina egna hemländer? Det måste ändå ha varit enklare.Sen tog kritiken snabbt slut efter att Trump hade sagt shithole countries.Man insåg att han hade rätt. Man kunde inte argumentera emot honom.Man kunde inte påstå att deras länder var minst lika fina som våra,För varför stannade dom inte hemma då?

  Gillad av 1 person

 • nosferatu

  Lägger man sedan till att vita utgör majoriteten av kända författare, Nobelpristagare, företagsledare m.m. ter det sig ännu märkligare att vi får skit för allt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Man söker sig förmodligen inte i första hand till länder uppbyggda av otäcka vita människor, man söker sig till moral och kravlösa länder med de allra generösaste välfärdsbidragen med andra ord till Sverige !!!!

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Hur skulle de vara om man helt sonika byter länder med varandra t ex Sverige mot Soliga Somalia? Men efter ett tag går väl karavanerna neråt igen..

  Gilla

  • gamgubben

   Byte av länder diskuterade vi svenskar ofta under vår vistelse i Liberia med arbetsplats LAMCO på 60-talet. Vår teori var att efter ca. 25 år skulle vi fått Liberia att vara ett paradis men antog att vi då redan sett Sverige förstört av de nya invånarna och att de då hade propsat på att få byta igen.
   Felet med Liberia då, var inte liberianerna utan deras ledare. Sveriges ursprungsbefolkningen är OK men vi har inte förstått att välja de rätta ledarna, dåligt ledarskap ger dåliga resultat.

   Gillad av 1 person

  • Ki Kollbrunner

   Har också tänkt på det..Det finns många lander i África som har naturtillgångar.
   Har man kunnat bygga upp ett land som har berg som grund och snö och is stora delar av året kan man förvandla ett land som har sol och bra jordmån till ett paradis..

   Gillad av 1 person

 • Truthfighter

  Det kommer nog snart att vända, när förfallet går tillräckligt djupt i VÅRA samhällen. För våra samhällen fungerar INTE längre. Så blir det när ”allas-lika-värde”, gäller som norm, istället för sunda ideal, som förr. Det hänger också på det. Låter vi vårt AVSKRÄDE ta över våra vita samhällen, blir de till slut, inte ett dugg bättre än den övriga världens ovita! Skillnaden är bara, att här har vi en chans till något annat bättre, som vi också har haft. I de andra samhällena, är det det högsta som kan nås. Men det ser inte ljust ut här idag! TYVÄRR!!! 😦 DET ÄR JÄMLIKHETEN SOM FÖRSTÖR VÅRA VITA SAMHÄLLEN, OCH FÖR DEM TILL GROTTNIVÅ!!!

  Gilla

  • ladulaas

   Det är många, många år sedan vi i Sverige lät avskräde ta över vårt land. När man gjort så, går utvecklingen bara åt ett håll.

   Gilla

 • Tony

  Ja därför tror jag att ifall den vita rasen dör ut, ja då dör mänskligheten ut.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: