Muslimer piskar kristna i Indonesien


De muslimska myndigheterna i Banda Aceh, Indonesien, dömt ett kristet par till den muhammedanska specialiteten piskning, Ett icke-muslimskt gift par två arresterades för spel på ett nöjescenter i huvudstaden Aceh.

Aceh Sharia-domstolen dömde det kristna paret, identifierat som Dahlan Sili Tongga, 61, och Tjia Nyuk Hwa, 45, till åtta och sju piskrapp för att de bröt mot provinsens lagar.

Aceh är den enda provinsen i Indonesien som upprätthåller sharia lagarna.  Piskningen ägde rum utanför Babussalam-moskén i Lampaseh Aceh, Meuraxa, Banda Aceh.

 Domstolen dömde också Ridwan, 67, till 22 piskrapp för att han tillät spel i sina lokaler.
Domstolen dömde också ett ogifta par Muzakkir och Cut Hamidar för khalwat (nära kontakt mellan ett ogift par). Paret fick 25 piskrapp var.

Piskningen genomfördes på en öppen  plats så att allmänheten kunde se det.

TheStar

FjärranÖsternRedaktören tror att det tar några år innan muslimerna i Växjö börjar att piska smålänningarna offentligt!  Men undrar som vanligt var de fått det där med ”fredliga och humana” ifrån?

 


5 responses to “Muslimer piskar kristna i Indonesien

 • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

  Det börjar med offentliga böneutrop och slutar med sharialagar och piskning och halshuggning!! Börjar inte polis och åklagare arbeta för muslimerna ?! Läs artikeln om kvinnan som delade ett FB inlägg! Snart är det hets mot folkgrupp att kritisera sharialagar….-OM Miljödårarna och SOCIALDEMOKRATERNA får sin vilja fram….!!

  Gillad av 2 personer

 • age

  Muslimerna tar över vårt land mer och mer!
  Muslimerna har redan ockuperat 61 bostadsområden (no-go zooner)
  Vår tid är snart över!
  Gläd dig den tid du har kvar!

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Och Sveriges ärkebiskop håller tyyyyyst.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Tänk omvänt istället när det kristna Sverige inte längre existerar, vilket inte är alltför långt borta när 7 klövern med stor sannolikhet vid valet får nytt förtroende och då antingen med Lövet eller Reinfeldts mångkulturelle lärjunge U.Kristersson vid rodret styr Sverige och kanske om vi har maximal otur med Gudruns Fi som backup i riksdagen i vissa frågor !

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: