Före detta asylaktivist gör en u-sväng: ”Många asylsökare föraktar oss djupt”


INVANDRING. Efter att ha sett kvinnliga hjälparbetare dras i håret in på toaletten av påstådda flyktingar som de försökt att hjälpa, och själv attackerats fem gånger av arabiska män, gav den kända asylaktivisten upp. Vändpunkten blev massvåldtäkterna under nyårsnatten 2015/16 i Köln, där uppemot två tusen muslimska asylsökare organiserat förgrep sig på hundratals tyska kvinnor. Nu ångrar hon sig och kämpar för ett islamfritt Europa. ”Jag har tvingats inse att muslimerna föraktar oss, och det går inte att ändra, hatet är för djupt rotat”, säger hon.

Det är ingen enskild händelse. Inget enstaka rötägg. Det är efter att gång på gång ha mött samma förakt från muslimska asylsökare, som den välkända asylaktivisten Rebecca Sommer förstod att islam är en härskarideologi.

Läs vidare på Nya Tider…

 


29 responses to “Före detta asylaktivist gör en u-sväng: ”Många asylsökare föraktar oss djupt”

 • gamgubben

  Muslimer har ett övergripande mål och det är världsherravälde. I detta avseende är de lika kommunisterna vilka misslyckas på de flesta platser de försökt.
  Muslimerna har det ju bättre förspänt, se bara invasionen av EU och i synnerhet Sverige. Allt för få tycks begripa att de har inga planer att bli europeer eller ens svenskar. Många skulle fly landet om vi drog bort merparten av de generösa bidragen och istället begärde att de skall leverera inte bara kräva. Inga översättningar till deras språk eller tolkhjälp då de har klantat sig.
  De är gäster vi är värdar, ta sederna dit ni kommer eller vänd om hem.

  Gilla

 • Orvar d.ä.

  Hej, jag heter Orvar och är kristen!

  Här är ett inlägg från en annan kristen, som är djupt orolig för situationen i Sverige.

  Jag vet att vi kristna är mycket omoderna, men var faktiskt kristnandet och införandet av kristna värderingar, som var starten på vår moderna civilisation.

  Gilla

  • Joy

   Nja, en del av civilisationen står kristendomen för. Men Locket och de andra kom rättvisa för lägre skikt, och mänskliga rättigheter. Annars var det ofta ledarskapet som tjänade på kristendomen och fattiga var mer rättslösa.

   Gilla

 • Stenbock

  Vill inte förringa budskapen bak alla era kloka kommentarer. Men fann just en vändning,som är värd att notera i hela landet.
  I Svalöv som emellanåt förekommit på bloggen,skedde igår en vändning.De röd/gröna har nu kört kommunen så djupt ner i botten,att inga andra än SD möjligen,kan vända trenden.Därför öppnade nu i nödens stund ”Alliansen” upp för starkare kort,och stödde SD:
  http://www.skd.se/2018/02/27/sd-vinnaren-nar-hela-nya-styret-fick-nytt-ansikte/

  Gilla

 • Joy

  Nu tjänar somalierna grova pengar på oss svenskar genom ny Swisch – tjänst, artikel på Fria Tider. Det är skrämmande så fort det går att tömma vårt lilla kämpande land. Trampa på utsatta svenskar och låta andra länders befolkning gnaga på oss inpå benen. Det är sorgligt!

  Gilla

  • centurion

   Ja, då var det således bevisat. Bidragen är allt för stora, om det blir slantar över att skicka ”hem” till ISIS. Minst 10 ggr. högre än en fattig-pensionär, efter ett helt livs slit och innehållen lön till pensionsinbetalningar via arbetsgivaren. Vi har blivit så j-a blåsta. Och Göran P. är fortfarande skyldig pensionärerna 253 miljarder kr.

   Gilla

 • Tony

  Jo men det finns ju tusentals bevis för att så är det, och därför
  ska vi inte ta emot dem och återsända alla som visar upp sådant
  beteende, vi har ingen anledning att ta skit från figurer som
  stannat i utvecklingen.

  Gilla

 • verklighetochsanning

  invasiva människoarter med lågt eller obefintligt humankapital ska inte finnas i nationen. UT

  Gilla

 • verklighetochsanning

  Naket våld är Islams kärna! Ett tunt lager av religiös fernissa dock påstruken med fanatisk indoktrinering sedan unga år och dödshot om man lämnar den pseudoreligiösa sekten. ”Profeten” Muhammed insåg att våld och erövring sväljes lättare med en överdos religion. Så började denna muslimska framgångssaga alternativt framgångsmardröm!

  Visst är det skönt och smågosigt att känna sig snäll, varmhjärtad, öppenhjärtad men med avstängd hjärna ser nu dessa människor med överskurken Reinfeldt i spetsen till att störta nationen Sverige i fördärvet.

  Vill ni fortfarande tillåta Islam i Sverige?

  Islam tillåter inte demokrati och mänskliga rättigheter i något av de 60 muslimska länderna. Detta är Sveriges värdegrund och de som inte delar denna ska ut ur nationen! Islam säger muslimer får inte integreras eller inkluderas( den nya förskönande omskrivningen av PKSVINEN). Flyktingkonventionen säger att flyktingar ska assimileras om de vill stanna men det har inte PKfascisterna lämpligt nog inte hört talas om.

  Islam är en HÄRSKARIDEOLOGI

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

  Islam är en HÄRSKARIDEOLOGI och inte kompatibel med demokrati och mänskliga rättigheter som vi känner dem, det är ju bara att se vad dessa ställer till med, hur många terroristattacker behövs det innan SVT och övrig media diskuterar islam på allvar? RÄDSLA hjälper inte, låt dessa bli galna, hota och mörda om det är enda sättet för oss att vakna upp ur vår naiva dvala!
  Att Socialdemokrater + Miljödårar utser muslimska skithålsländer till asylländer kommer att sätta oss riktigt i skiten inom ngt decennium! S+MP med flera tycker att det är vår skyldighet att bidragsförsörja dessa muslimska parasiter!
  ETT NORMAL LAND MED NORMALT FUNTADE POLITIKER SKULLE STÄNGA GRÄNSEN! DET RÄCKER NU!!

  Gilla

 • banker

  Exemplet från Tyskland kan kompletteras med ett från Alingsås. Moderaten Jonathan Bessou är besviken….

  https://nouw.com/jonathanbessou/i-flyktingforlaggningens-korridorer—bo-32961213

  ” i flyktingförläggningens korridorer – bor hedern” och våldet som följer med den.
  – Vem kunde tro det?

  Gilla

 • verklighetochsanning

  de har ju bekrigat oss otrogna i 1400 år. De hör inte hemma här . Det finns 60 muslimska länder att exportera dem till

  Gilla

 • Ståfräs

  Hon har blivit rasist hälsar FI, Metoo, Feministregeringen o Alliansen, AL, Greider, AFA ETC, EXPO, PK ” det har ingenting med Islam att göra” o förresten så är alla danskar, Norrmän, finländare o alla som inte tycker som vi gör, i hela värden rasister.

  Gilla

 • Hanna

  Denna berättelse borde delas i skolor och i media som SVT som jämvikt till alla reportage om ”barn och ’flyktingungdomar’ som flytt för sina liv”!

  Gilla

 • eva

  Apropå arabiskt förakt för svenskar var det intressant att läsa om vad de tycker om oss här ovan. Sätter fingret på något jag haft på känn men inte kunnat fånga vad det är. Jag var på banken i höstas, ett rutinärende, och där var en ny tjänsteman av mellanöstern ursprung. Vänlig och servicesinnad men på ett så överlägset sätt att jag tänkte att dit går jag inte gärna igen. Obehagskänslan inför det bemötande som jag nu trots servicen kalla överlägset tog över helt och jag begrep varför jag har så svårt för mellanösternmän och den atmosfär som trots artighet finns i luften. Överlägsenhet, de ser ner på oss! Så länge vi är i majoritet håller de nog beteendet i schack men den dag vi ursprungliga och andra européer är i minoritet då blir det inte så roligt längre.

  Gillad av 1 person

 • eugenecork

  att nyanlända muslimer har svårt att ”ta till sig” det
  bemötande då de kom till europa och spec. de som
  anlöpte daltets högborg (sverige)
  De (muslimerna) har svårt att *hålla masken* över
  hur överbeskyddade de blivit från 1:a dag de kom
  …mottagskommitens fjäsk har gjort dem till *lallande
  mähän* helt utan ansvar, en roll de spelar me bravur
  daltet oxå gjort Allahs duktiga söner (i ngt mindre
  mån hans döttrar) till både hånfula, hotfula och hat-
  fyllda mot sina välgörande daddor

  Detta härliga resultat kan vi avnjuta en dag som
  denna !.,)

  Gillad av 1 person

 • Torleif

  Kvinnor måste lära sig kampsport.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bättre med ett sent uppvaknande än aldrig men har man bara en gnutta sunt förnuft och då förstår man utan att först råka illa att lika barn alltid leka bäst !!!!!

  Gilla

 • Jhonsson

  För en del tar det väldigt lång tid att fatta, att Europa är på väg mot sin undergång.
  Det lär inte bli bättre om man flyttar hela Mena-befolkningen till Europa.
  Bara ödeläggelse av en hel kontinent,

  Gilla

 • Galten

  Själv har mina ord sedan länge trutit om vad jag känner för dessa varelser.

  Gilla

 • ruben

  En så bra artikel. Ytterligare en bra källa med smärtsam erfarenhet. Hur långt skall det få gå innan ansvariga ser problemen. Invandringen från mena-länderna får inte längre heta utmaningar, som om Svenskar har fått en julklapp att gotta sig i. Som artikeln säger, den Islamska härskarideologin går inte att släppa efter århundraden av indoktrinering. Det är antagligen lika omöjligt, som att skruva om mänskligt DNA på ett ögonblick. Det är tydligen många flyktingaktivisters stora förhoppning och drivkraft att muslimerna kan omvandlas, men verkligheten är en annan. De blir, som flyktingar ofta mer och mer negativa mot våra värderingar ju längre tiden gått. Man kan ju se klart och tydligt att Islamska samhällen i många fall stannat i utveckling, skapar interna konflikter, fattigdom, svält och krig. Är inte Sverige och Europa i farozonen och hamnat på väg mot bankrutt på flera plan. Den en gång relativt positiva energin av uppbyggande engagemang och omtanke håller sakta på att trasas sönder av omänskliga krav på skötsamma invånare och skattebetalare.

  Gillad av 1 person

 • Monica

  Många politiker och makthavare är medvetna om dessa problem men de är för fega. Man har inte i politiken att göra om man är konflikträdd och saknar civilkurage

  Gilla

 • ossie

  Jo jag tänkte väl att inte kan det vara nån svensk asylaktivist. Dom är alldeles för dumma för att fatta nånting.

  Gilla

 • Fredde

  ” Mitt problem är islam, och människor som är hjärntvättade av denna ideologi. Det kallas religion, men det är en ideologi – en härskarideologi där de ser sig som högre stående och oss som lägre. ”

  ”Framförallt skulle jag vilja ge ett budskap till de svenska kvinnorna. Majoriteten av de människor som ni välkomnar respekterar er inte – de föraktar er. När vi hör om era armband som polisen delar ut för att stoppa de muslimska tafsarna så, alltså, de skrattar åt er.”

  Exakt, men försök att få flanellkäringarna och sjuklövern att inse detta!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: