Bidrag för barnäktenskap och våldtäkt i Sverige


DET GALNA LANDET. En domare låter en tvångsbortgift minderårig flicka bo hos sin våldtäktsman till ‘make’. Domaren vägrar kommentera om de hade dömt likadant om flickan var svensk.

Maken, som själv kallar sig jihadist, får alltså bidrag av kommunen för att vara ‘familjehem’ till den 15-åriga flickan.

Tydligen anser domaren att det inte råder missförhållanden utan att de lever ett ‘normalt’ liv ihop.

Föreställ er om en blond 15-årig flicka tvångsgiftes med en nazist, som våldtog och lyfte bidrag för henne, hade titanryggen då yrat om hur normalt det var?


11 responses to “Bidrag för barnäktenskap och våldtäkt i Sverige

 • Tony

  Ja blir någon förvånad över det Svenska (O)Rättssystemet?
  Jag blir det inte för det händer gång på gång, man tillåter inte
  bara barnäktenskap med mindre åriga utan även Bigami där en
  man med två fruar eller var det 4, o 16 barn trots att Bigami är förbjudit i Sverige så motiverar dessa sinnesslöa myndigheterna med att dom var redan gifta när dom kom hit?? Otroligt, då ordnar man två köpelägenheter till denne barntillverkare, som givetvis inte har en tanke på att själv
  försörja sin mastodontfamilj.
  Även halalslakt är förbjudit i Sverige om det inte bedövas först, men importerar man köttet utan att djuret blivit bedövat före slakt så
  viker Svenska Myndigheter ner sig för medeltidens konstigheter?

  Gilla

 • Bosse

  En korrumperad vänsteraktivist som förgiftar våra domstolar.

  Gilla

 • Joy

  Sveriges domstolar får mig att bli vettskrämd. Aldrig att jag polisanmäler något mer i hela heller. Det är bara att tiga och lida, för att malas ner av svenska myndigheter och rättsväsendet orkar jag inte. Självmord är kanske bästa lösningen om man inte orkar tiga och lida, för något rättsskydd finns inte.

  Att Sverige lånar sig till sexuella övergrepp är så magstarkt att jag baxnar. Vi skröt vitt och brett om att vi var ett land som lydde Barnkonventionen, var har den tagit vägen? Som bortblåst med massinvandringen av muslimer. Vi som varnade om detta för länge sedan var ett hot mot landet, vi var rasister och nazister. Idag hoppas jag att vi framstår som sunt tänkande människor!

  Antikrist har tagit över landet, onda krafter härjar fritt! Vårt arma arma land!

  Ursäkta, men jag var tvungen att kräkas ur mig allt, för det blir bara värre! Den muslimska mannen har makten i Sverige idag, tillsammans med myndigheter som sluter upp på deras sida. Vita män och kvinnor med sadistiska tendenser och ett djupt människohat.

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

   Jag tror domaren Joar Berglund fattar sitt beslut efter hur vinden blåser, det är Miljödårarna + SOCIALDEMOKRATERNA, ”feministerna” som sätter agendan och de har SVT och Robert Arselberg + hatmedia till 100% på sin sida….!
   Nu sitter domaren Joar Berglund säker så länge 87:an låter sig hjärntvättas av SVT + media. Efter valet 2018 är det inte omöjligt att VEGANER + terrorister och kriminella röstat in FEMNISTISKT INITIATIV i Riksdagen och då kanske Stefan Löven kan bilda regering med Miljödårarna + FI och vi får en justitieminister från FI! Då är det fritt fram för jihadister och muslimer att ingå barnäktenskap vilket redan förekommer utan att svenska samhället reagerar!

   Gilla

   • Joy

    Det är mycket sjukt inom feminismen idag, då homorörelsen har tagit över. Pedofili är något som diskuteras vilt där, mest att vi heterosexuella är emot dem. Jag blev mörkrädd då jag kikade bakom Hbtq-rörelsen i samband med F! s bildande. Det är otäcka krafter på frammarsch. Och nej, jag lider inte av paranoia, det är så obehagligt.

    Ett tips! Låna Queerfeministisk agenda av Tiina Rosenberg och googla om homorörelsen och hbtq, även amerikanska sajter. Det är den onde skälv som talar i termer av tolerans och kärlek. Men döljer övergrepp och sexuellt våld! Otäcka människor med otäck agenda.

    Gilla

   • Joy

    Onde själv…

    Gilla

   • Joy

    Emot det, pedofilin… Trött på telefonen som bestämmer orden åt mig.

    Gilla

   • Ståfräs

    Dessutom verkar C och Annie gilla sex med döda som helt OK, lite Inge o Sten där ”allt är normalt”, undrar hur det fungerar, kan ngn troende, Centerpartist förklara och vad tycker Islam om det?

    Gilla

 • Kent

  På bilden såg Joar ordentligt försupen ut. Kanske en förklaring. Andra kan också vara att han är pedofil och tycker att det är normalt eller så kanske Joar är utsatt för hot till liv och lem om inte rätt beslut fattas.

  Gilla

 • Ståfräs

  Helt OK hälsar FI, Metoo, Feministregeringen och Alliansen, stort grattis PK, hoppas det drabbar Era egna döttrar, för det är tydligen normalt i vårt nya Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: