Alla barns blomma


GOTT OCH BLANDAT. Den här Majblommereklamen i tunnelbanan har gått helt BANANAS. Vad är det som händer? Kan någon förklara detta för mig? Jag trodde, trodde verkligen jag sett allt med den som var på Hötorget. Men icke sa Nicke!

Från Twitter, söta ungar, fina blommor…


10 responses to “Alla barns blomma

 • Fjodor

  Jag tror att personerna på reklambilderna ska föreställa ”barnen”. De ser ut att vara jämnåriga med de s.k ”ensamkommande flyktingbarnen” i alla fall.

  Gilla

 • Albert

  Det verkar här som att majblomman blivit kapad av dessa regimens kollaboratörer. Förmodligen går också pengarna rakt ner i deras egna fickor. Det enda dessa har gemensamt med barn är väl att de är lika naiva och självupptagna.

  Wikipedia; ”Majblommans riksförbund arbetar för att förbättra barns villkor och bekämpa barnfattigdomen i Sverige, främst genom konceptet BARN hjälper BARN. En gång om året i cirka två veckor säljer barn i hela Sverige majblommor. Pengarna som BARNEN samlar in används sedan hela året för att dela ut bidrag till enskilda barn som bor i Sverige” https://sv.wikipedia.org/wiki/Majblomma

  Gilla

 • Argus

  Pettersson har fel. Det där är ingen majblomma, det är en septemberblomna. 10 september blommar den rikligt. 😉

  Gilla

 • gamlingen

  Dessa samhällets ”goda” ger inte ett öre av sina pengar till bistånd. Någon gång är de extra ”goda” och kan uppträda i olika jippon för att samla in pengar men då får de betalt. Meningen är alltid att åskådarna betalar.
  Vilken blaska (MSM) berättar sanningen först?

  Och angående att betala skatt. Dessa ”goda” flyttar sina ”införtjänade” pengar emellan sina olika bolag (de har många, må du tro) för att slippa skatta dem eller skatta så lite som möjligt. Är det därför de är mångmiljonärer allihopa?

  För jag kan inte förstå det när tänker deras mediokra (nu är jag snäll i kritik)uppträdanden.
  Är svenska folket som betalar för och tittar sånt, från vettet?
  Tydligen?

  Gilla

 • Truthfighter

  Det finns för mycket dårar i toppen av mediabruset idag. ALLDELES FÖR MÅNGA!!!

  Gilla

 • Wally Walrus

  Tänk att dessa idioter omedvetet gör reklam med SDs logga. 🙂

  Gilla

 • Gus

  Ja, hjärntvätten är total i vårt arma land.

  Gilla

 • Kent

  Ja nu blommar det verkligen. Undrar hur mycket ersättning de supergoda människorna får för sin ”reklam”. Det är väl snarare att man ser negativt på saker som de representar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: