Stäng

10 reaktioner på “Alla barns blomma

 1. Jag tror att personerna på reklambilderna ska föreställa ”barnen”. De ser ut att vara jämnåriga med de s.k ”ensamkommande flyktingbarnen” i alla fall.

 2. Det verkar här som att majblomman blivit kapad av dessa regimens kollaboratörer. Förmodligen går också pengarna rakt ner i deras egna fickor. Det enda dessa har gemensamt med barn är väl att de är lika naiva och självupptagna.

  Wikipedia; ”Majblommans riksförbund arbetar för att förbättra barns villkor och bekämpa barnfattigdomen i Sverige, främst genom konceptet BARN hjälper BARN. En gång om året i cirka två veckor säljer barn i hela Sverige majblommor. Pengarna som BARNEN samlar in används sedan hela året för att dela ut bidrag till enskilda barn som bor i Sverige” https://sv.wikipedia.org/wiki/Majblomma

 3. Pettersson har fel. Det där är ingen majblomma, det är en septemberblomna. 10 september blommar den rikligt. 😉

 4. Dessa samhällets ”goda” ger inte ett öre av sina pengar till bistånd. Någon gång är de extra ”goda” och kan uppträda i olika jippon för att samla in pengar men då får de betalt. Meningen är alltid att åskådarna betalar.
  Vilken blaska (MSM) berättar sanningen först?

  Och angående att betala skatt. Dessa ”goda” flyttar sina ”införtjänade” pengar emellan sina olika bolag (de har många, må du tro) för att slippa skatta dem eller skatta så lite som möjligt. Är det därför de är mångmiljonärer allihopa?

  För jag kan inte förstå det när tänker deras mediokra (nu är jag snäll i kritik)uppträdanden.
  Är svenska folket som betalar för och tittar sånt, från vettet?
  Tydligen?

 5. Ja nu blommar det verkligen. Undrar hur mycket ersättning de supergoda människorna får för sin ”reklam”. Det är väl snarare att man ser negativt på saker som de representar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: