Stäng

”Välkommen till en packad trea i Malmö, Kristersson”

INVANDRING. Lagen om eget boende har skapat en miserabel verklighet där asylsökande fastnar i ett fåtal områden och kommuner. Det borde Moderaterna inse även på nationell nivå, skriver Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), Malmö.

Moderaterna har nyligen gått ut med att migrationspolitiken är den viktigaste frågan för att lyckas med integrationen. Men om Moderaternas partiledare Ulf Kristersson menar allvar så har han en hel del kvar att bevisa. För bakom Moderaternas snabba utspel och klickfiskande i migrationspolitiken så finns en verklighet. En verklighet där ett fyrtiotal personer kan vara skrivna på samma adress. En verklighet där trångboddheten leder till social misär och misslyckad skolgång. En verklighet som till stor del är skapad av lagen om eget boende, EBO-lagen, sedan fortsätter artikeln på SvD bakom betalvägg så jag länkar inte.

-Pettersson noterar att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), tycker att det flyttar in för många asylinvandrare till kommunen. Ändå envisas Malmö och de rödgröna att betala socialbidrag till illegala invandrare.

Dessutom tycker socialdemokraterna att det är OK att vilja ha färre asylinvandrare till en kommun men fan tar den som har samma åsikt om ett helt land…

Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, varelsen till höger är hennes man.

9 reaktioner på “”Välkommen till en packad trea i Malmö, Kristersson”

 1. En kvinna som väljer varelsen till höger är inte mentalt välfungerande. Att en sådan kvinna är vald som ledare av Malmö tyder på att något är allvarligt fel med Malmö.

 2. Det kommer knappast att lösa problemet. ”Nysvenskarna” gillar att bo med berikare och svenskar gillar att bo med svenskar.
  Det är inget som våra kära folkvalda kan göra något åt
  Det är ju sedan länge känt att dessa folkvalda inte inte arbetar för oss, utan emot oss för särintressen och egen vinning.
  Dessa politiker borde bo bland andra politiker, eller ännu bättre med kebabteknikerna på reservaten. Reservaten där vi inte är välkomna men invånarna på reservaten är välkomna överallt.
  Det är inte rättvist, de ska hålla sig i reservaten tycker jag

 3. Ulf Kristersson (M) får väl svara Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) att de trångbodda invånarna i Malmö får väl göra som han själv gjorde i Stockholm när han fifflade sig förbi bostadskön.

  D v s Kristersson skaffade sig en större hyreslägenhet med hjälp av högsta ledningen inom Ersta diakonisällskap, som vanligtvis har som uppgift att hjälpa hemlösa med bostad.

  Kritik mot Kristerssons bostadsaffär (OBS! Publicerat torsdag 17 januari)
  Mer info på länken nedan:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=1837078

  På liknande sätt har också många höjdare inom sosseriet myglat sig förbi de enormt långa bostadsköerna i storstadsområdena. T ex disponerar sosse-paret Göran Persson och Anitra Steen en mycket attraktiv 2-rummare högt belägen nära Mosebacke Torg på Södermalm i Stockholm.

  Som alla vet är paret Persson / Steen skrivna på sin luxuösa herrgård Övre Torp i närheten av Stjärnhov inom Flens kommun i Sörmland.

  http://1.bp.blogspot.com/-taVHH-o29jA/UxpPmUiq8rI/AAAAAAAAA0g/xDuNhKrXJO8/s1600/G%C3%B6ran+Persson-+VR-14.jpg

  Så inga av dessa politiker på allra högsta nivå lider inte av den trångboddhet som de själva skapat för många andra med den vansinnespolitik de bedrivit.

  1. Rättelse:

   Nedersta stycket i min kommentar ovan skall lyda:

   ”Så inga av dessa politiker på allra högsta nivå lider av den trångboddhet som de själva skapat för många andra med den vansinnespolitik de bedrivit.”

 4. Kunde väl tänka mig det att hon var ihop med en enrisrökt ja dessa batikkärringar dom gör vad som helst för att ligga ute på Tinder precis som Dinamarca som nu slipper men många kvar och detas behov tillfredställs med importen av gorillor ( vitryggar)

 5. Inte bara Malmö är kört. Hela Sverige är kört!

  Det som en gång var vårt land, som vi ärvt i generationer, invaderas nu av infödingar från afrika och mellanöstern. (Muslimer med begränsad
  hjärnkapacitet)
  Vad var det på den högra bilden?
  Är det sån’t som medelålders damer åker på ”nöjesresa” till i afrika?
  En del blir inte av med dem efter resan?

 6. Malmö är kört. Då går de till nästa stad,taröver den ,också vidare.
  Bara rasera,inte bygga

Kommentera

%d bloggare gillar detta: