Stäng

Iran 1978 vs Iran 2018

Visst är det fint att islam skyler muslimska kvinnor från männens lystna blickar? 

Hur möter de hundratusentals muslimska män som kommer till Sverige det faktum att svenska kvinnor/flickor väljer att visa hud? Ska man gå efter statistiken gör de inte det. Kanske inte konstigt när deras fruar, systrar och mödrar gömmer allt under tyg.

På allvar nu. Vilka av dessa två bilder visar kvinnor som känner sig fria och någorlunda jämställda männen? Den första bilden visar iranska kvinnor året innan islam på allvar slog klorna i landet. Redan 2050 kan var tredje invånare i Sverige vara muslim och redan 2050 kan var tredje kvinna du möter på stan vara klädd från  topp till tå i tyg, sommar som vinter. Visst låter det kul?

12 reaktioner på “Iran 1978 vs Iran 2018

 1. Det värsta med revolutionen i Iran är att den började med exakt samma utveckling som vi kan se i dagens Sverigeistan!

  Liberalerna och kommunisterna, islams nyttiga idioter, gjorde grovjobbet för islamisterna som höll sig i bakgrunden i början för att sedan ta över och hänga motståndarna i lyktstolparna som tack för hjälpen!

  Intressant läsning som alla borde läsa!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Iranska_revolutionen

  ”Revolutionens faser

  Revolutionen kan delas in i två sammanhängande faser, under den första fasen bestod motståndarna till monarkin av socialister, liberaler och islamister tillsammans. Målet var något diffust eftersom exempelvis medelklassen och liberalerna ville ha en konstitutionell monarki efter svensk modell medan islamister och socialister ville införa en radikalt orienterad republik, i islamisternas fall en islamsk republik.

  I den andra fasen föll alliansen samman, hizbollah (Guds parti) konsoliderade sin makt genom att förbjuda andra partiers existens en efter en och förföljelserna var i full gång. Genom taktiska drag från islamisterna blev den nya konstitutionen en seger för de ultrareligiösa och Khomeini utsågs till så kallad rahbar (Revolutionens ledare). Förföljelserna mot oliktänkande, monarkister, liberaler och socialister, var i full gång. Efter revolutionen har mer än sex miljoner iranier tvingats lämna landet på grund av förtrycket. Under året 1988 avrättades mer än 30 000 människor av den Islamiska republiken, massgravar i Khavaran vittnar om Islamiska statens brutalitet. De sociala, ekonomiska och kulturella konsekvenserna av revolutionen har varit förödande för landets sociala och ekonomiska utveckling.”

  1. Vad fina våra idrottare kommer att bli i framtiden när de inlindade i gardinliknande kläder ska ta medaljer i OS, VM och andra mästerskap !

 2. Iran hade en demokratisk vald president Mohammed Mosaddegh 1951- 1953, som var mycket populär bland det iranska folket.
  Hans plan var att reformera samhället och använda oljeinkomster för det, som hotade oljebolagen från USA och England, det medförde att CIA genomförde en kupp, som gjorde att shaen kom till makten 1979.
  1979 hade iranska folket fått nog av shaen regimens övergrepp mot folket och han tvingades avgå och gick i landsflykt.
  Nu såg CIA till att Khomeini kom till makten 1979 för att USA skulle kunna kvarhålla kontrollen i Iran, och de ansåg att en religiös fanatiker skulle bli motvikt mot kommunismen som USA ansåg hotade regionen och blev också att Sovjettrupper kom till Afghanistan.
  Men Khomeini döpte USA till ”satans mördare” så han var otacksam kan man påstå.
  Men det är USA som lade grunden till det styre som finns idag i Iran.

  PS Shaen var sjuk i cancer men han fick inte komma till USA och få vård där som sannolikt skulle räddat honom från en för tidig död, utan blev tvungen flacka från land till land och fick till slut vård i Egypten, men då var allt för sent för att rädda honom.
  USA utnyttjade shaens Iran helt otroligt, men när han tappade makten var han inte värt ett ruttet lingon för USA- styret.
  Något som många andra ledare i MÖ också fått erfara.

 3. 1/3 av Sveriges invånare 2050 kommer att vara *invandrade* islamister. Men 100% kommer att vara islamister. Precis som i Iran så *blir* alla islamister när en tillräckligt stor andel av befolkningen är det. I Iran avlades islamisterna fram i glesbygden. För 40 år sedan var de ännu en liten minoritet där, men plötsligt klär sig alla som islamister och lyder hela dess slaveri.

  Islam sprids med skräck. Alla försvarslösa som vill försöka överleva åtminstone en liten stund till, blir islamister direkt.

  Islamisterna har alltid haft stor hjälp av svenskar som röstat på sossarna. Kommer ni ihåg utrikesminister Sten Andersson och hans kompis Arabfat? Andersson var sossarnas partisekreterare sedan 1962, så alla som har röstat på sossarna någon gång sedan dess har rent formellt rakt av röstat för att islamisera Sverige.

  1. Just detta är det som nu förekommer i Absurdistan.Denna gång heter förrädarna,precis som under Palmes tid ”Socialdemokrater”.
   Det nya är,att en fullständigt oskolad,opolerad nolla vid namn Wallström leder förfallet.Ett ras och katastrof,som kommer att drabba våra barnbarn !

 4. Har endast besökt Teheran en enda gång 79 eller 80,under den s.k. krisen med USA.Vill minnas det var yankees,som utgjorde gisslan på deras USA-ambassad…
  Dåtida Persien var som dagens Turkiet.Alltså inte som arabländerna var/är, helt nedgångna.Sorgligt att detta ett av kulturens vaggor,har gått samma väg som Absurdistan nu är på god väg mot. Islam är och förblir en form av straff,mot allt vad som benämnes framskridande.
  De persier jag senare i livet träffat,är kloka och intelligenta personer.Ofta den grupp välutbildade i Shahens rike,som tvingades att fly för sina liv,när mullorna tog makten.

  1. Det är helt riktigt iranierna tog amerikansk gisslan på deras ambassad, där orsaken var att de var rädda för en CIA kupp, liknande som hände mot deras populäre president Mosaddegh 1953.

 5. Iranska män brukar tycka och behandla svenska kvinnor som horor, det märkliga är att svenska kvinnor verkar tycka det är ok så länge det inte är en svensk man.

  1. Ja, det är konstigt! Åt ockupanter går det alldeles utmärkt att avla barn och sköta hemmet, men om en svensk man vill ha någon som sköter hans hushåll måste han köpa en thailändska!

 6. Slöjupproret börjar spira så smått i Iran. Mycket uppfriskande. Någon förändring är nog dock icke att räkna med, men intentionerna är givetvis goda. Det paradoxala i sammanhanget är då att de svenska feministerna, som hatar patriarkatet, gör allt vad de förmår ,för att sätta käppar i hjulet på de modiga kvinnorna. Detta genom den världsfrånvända påskkärring-paraden. Sicken Dårskap !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: