På spåret i Damaskus, Syriens huvudstad


MEDIA. I kväll tittade Pettersson och den oäkta hustrun på SVT1 och På spåret med programledaren är Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström.

Intressant var att tredje resan gick till Syriens huvudstad Damaskus och att SVT nyligen varit i Syrien och filmat. Bland annat i Palmyra.

Ni vet väl att det är samma Syrien som SVT säger att där går det inte att leva, bara krig och elände. Märkligt.

Nåväl, titta gärna på programmet på SVT Play, märkligt nog så verkar damerna i Syrien klä sig som folk trots att det är ett muslimskt land.

Har i varit i Syrien och filmat ett underhållningsprogram?


4 responses to “På spåret i Damaskus, Syriens huvudstad

 • Mr Jordan

  Jag tar risken och rycker på 10 poäng. Islam, Islam och åter Islam, påverkar livet på ett mycket skadligt vis. Dadlarna i kupén får någon annan käka, det är inte riktigt min likör.

  Gilla

 • benke

  Båda lagen fick väl full pott på frågorna om Syrien men det är klart att är man med i ett program på SVT då är man muslimälskare och påläst om Sveriges framtid.

  Gilla

 • centurion

  Tänk att det kan vara så stor skillnad på historiska minnesmonument. I programmet hyllades den historiska krigsveteranen som stod staty. I Sverige jobbar pk-vänstern för fullt med att gömma undan alla minnen från fornstora dar. En motsvarande hyllning här hemma skulle omedelbart ha hamnat i rasistfacket.

  Gilla

 • centurion

  Ja, detta var det sista ”På spåret”, med dessa programledare. För givetvis har ju ingen av de två överlevt, med tanke på hur deras kollegor framställt detta land under de senaste åren. Att återvända hit är ju rena rama självmordet, såvida det inte handlar om en asyl-turist-semester-resa förstås.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: