Stäng

Fritidsgård stänger efter dödshot, de skötsamma straffas i Malmö

BROTTSLIGHET. Tidningen Sydsvenskan som har ett stort ansvar för att det socialdemokratiska kalifatet Malmö har blivit som det blivit har börjat ”svartmåla” staden.

Sydsvenskan rapporterade (bakom betalvägg) i slutet på januari om att skräckslagen personal på en fritidsgård låste in sig och larmade polis efter att ha hotats till livet av kriminell 14-åring som setts skjuta med kalasjnikov. Fritidsgården stängdes en vecka.

Nu rapporterar samma tidning, fortfarande bakom betalvägg så jag länkar inte att fritidsgården stänger för gott. Oppositionen vill ha vakter på fritidsgårdarna med de styrande rödgröna säger nej.

-Pettersson inser att i det socialdemokratiska kalifatet Malmö så straffar man de skötsamma genom att stänga fritidsgården, det är tydligen enklare än att straffa de kriminella dårarna.

Undrar om Malmömodellen kommer att få bukt med problemen i staden…

Premiera kriminella och straffa skötsamma, Malmömodellen är smart…

 

4 reaktioner på “Fritidsgård stänger efter dödshot, de skötsamma straffas i Malmö

 1. PKs magiska mirakellösning på brottsligheten, fler fritidsgårdar, fungerar precis lika bra som allting annat PK gör. Fritidsgårdar är centraler för våldsbrottslighet och knarkhandel. De efterblivna mupparna som ”arbetar med fritid” där är de sista att fatta nånting.

 2. Man blir faktiskt fortfarande förundrad över intelligensen, eller brist på sådan hos ockupanterna!

  ”Sökandet efter en ny lokal pågår”

  Räcker det verkligen med att flytta en liten bit för att inte ”raketforskaren” skall fatta att det är samma fritidsgård, samma personal och återkomma?

  Eller mörkas sanningen som vanligt i Nordväst Korea? Hotades det för att broschan till det näpna lilla barnet ville öppna stridsledningscentral i stället för fritidsgård?

  Ps. Det märks att man börjar bli gammal! När jag var fjorton tog mossan mig i örat för att jag sköt med slangbella!

 3. Ja, var är alla tokiga miljöpartister nu som påstår att alla ”barnen” är så fridfulla och mysiga?

  Blir det tyst när verkligheten visar sig, och inkräktar på den rosa bubblan?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: