Stäng

Kostym är den riktiga symbolen för förtryck

ISLAM. Radia Al-Masri är aktiv i det muslimska civilsamhället och ledamot Syrian Women Association. ”Jag tycker att kostym är den riktiga symbolen för förtryck. Jag hör vad ni tänker, det är väl bara några klädesplagg? Nej, det är det tyvärr inte”, skriver Raida på SVT som svar till liberalernas ledare Jan Björklund som tycker att slöja är en symbol för förtryck. 

Raida Al-Masri

”Kostym gör inte bara en medelsnygg man tusen gånger snyggare, den är en symbol för mycket ont och bär ansvaret att påminna många människor om ondska.

Kostym bär en man idag nämligen nästan bara under viktiga tillfällen. Det är alltså bröllop, begravning, examen eller när man tar riktigt viktiga beslut.

Det kan vara beslut som att bomba ett land, göra de redan fattiga fattigare eller begränsa kvinnors rättigheter och bestämma över deras kroppar.”

Läs mer på SVT…

-Pettersson visste inte att islamisterna bar kostym då de beslutade om sina terrordåd och andra hemskheter, men när man läser Radia Al-Masris tankar förstår man att det är nästintill omöjligt att integrera islam i en modern värld.

Damen har tydligen inte läst om Darura i islam. Där står att kommer man till ett land utan sharialagar ska man anpassa sig efter det landets lagar och regler. En sak som är konstig med muslimer är att de ibland tackar nej till jobb eftersom de är förbjudna enligt islam, men de tackar inte nej till socialbidrag som är fel enligt koranen. Märkligt.

7 reaktioner på “Kostym är den riktiga symbolen för förtryck

 1. Ännu en underhållande infantilitetsyttring levererad från det tragikomiska fruntimmersläger som inte generas inför att kverulera över den förargelseväckande västerländska kulturestetiken, medan dessa koranförslavade och traumatiserade aktriser själva begår sina små manifestationer iförda det optimala emblemet för religionsförtryck och manschauvinism, nämligen den i samtliga avseenden förfulande och förkastliga huvudbonaden.

  Jeans och praktisk klädsel i all ära och efter den givna situationen –
  kostymen är dock ett alldeles förbannat utmärkt och gångbart plagg.
  Andreas 🙂

 2. ”som man är klädd, blir man hädd” på något vis vill araber
  (i synnerhet) på detta vis visa sitt ursprung, en PROTEST
  mot det land de råkat hamna i, detta trots att det nya landet
  är de som göder dem…därför borde vi svara med samma
  typ av PROTEST och avlägsa dem snarast möjligt till den
  plats där de hör hemma…finner ingen främlingsfientlighet
  i detta, bara enkel logik

 3. Slips, kravatt, kommer av kroaternas (krabaternas) uniformshalsduk under trettioåriga kriget. Och de stred ju för ligisternas förtryck (medlemmar av påvens och kejsarns katolska liga), så nånting ligger det i det. Att behöva ta på sig en strypsnara till halsduk bara för att vara vad damerna uppfattar som presentabelt klädd (egentligen tänker de på den som en penisförlängare), är en opraktiskt och onödig pina. Ett könsförtryck. Historiskt räckte det med höftskynke. Eller ett löv som Bibeln säger. Kristendomen har den mest minimala dress code!

 4. Så talar en ”äkta” Fredsängel så löser sig alla probl. i värden:
  ”Förbjud kostym för att vi löst alla våra problem i världen och har nu bara detta viktiga problem kvar.
  Det är fruktansvärt att se män i kostym ute på stan.”

  ”Jag har egentligen aldrig pratat med en kostymbärande man och jag skulle vilja göra det om inte det vore så svårt att förstå vad de säger.

  Kostymen gör det nämligen svårt för de stackars männen att prata då slipsen ibland sitter för hårt.

  Kostym gör dessutom nästan alla män identiska till utseendet så jag skulle nog inte komma ihåg vilken man jag pratat med efter att ha försökt ta in de få orden den svårtalade mannen sagt.

  Vi kvinnor klär oss i färger och olika modeller men några män får bara klä sig i tråkiga mörka kostymer.

  Förbjud kostym för att vi löst alla våra problem i världen och har nu bara detta viktiga problem kvar.
  Det är fruktansvärt att se män i kostym ute på stan.

  Det är så normbrytande att se dem gå med vanliga människor när de egentligen är förtryckta män som påminner om ondska och mördare.

  Kostym är en symbol för förtryck.”

  Hon tycker att vi ser identiskt lika ut med kostym.
  Men hur ser då inte de arabiska männen ut med enbart
  sina svart kläder och skor.
  Samt dessa som är inbakade med sina
  tältkläder och slöja/huckle som döljer.

  Våran klädsel som vi bär är inte religiöst betingad.

  Känner hon inte till att här inom många yrkesomr. bärs det
  kostym/ uniform med slips.

  Hon påstår att det blir svårt att prata när slipsen sitter för hårt.
  En slips dras bara till så att den sitter där.
  Många bär även kostym utan vare sig slips eller fluga.

 5. De, parasiterna kanske tror att det ingår i Sverige att försörja hela världens befolkning, bara de kommer innanför våra gränser. Spädbarn som svälter ihjäl i ex Jemen, eller andra svältområden, de struntar vi, bara batik kärringarna får ha lite roligt med sina skägg ”barn” och få rundligt betalt för nöjet!!??

Kommentera

%d bloggare gillar detta: