Intresseförening för svenskar attackerad

BROTTSLIGHET. Vi skrev igår om att organisationen ”Det fria Sverige” blev attackerade när de skulle hålla möte i IOGT-NTO:s lokaler i Lund som ett tjugotal maskerade personer attackerade två deltagare. En av dem misshandlades med glasflaska och fick föras till sjukhus.

 

Polisen säger sig inte ha någon misstänkt i nuläget, men har upprättat två anmälningar – en om misshandel och en om grov misshandel.

Det Fria Sveriges hemsida skriver organisationens ledare Dan Eriksson:

“Det är ingen nyhet att den svenska vänstern hatar så väl mötesfrihet som människor som bryr sig om svenskarna. Vi kan dock vara glada att vårt folks fiender är så pass inkompetenta och fumliga att de inte lyckas åsamka några större skador, fast de är tio gånger fler.

Som ordförande är jag alltid ytterst ansvarig, även om jag inte själv var på plats. Jag kommer därför omedelbart dra igång en intern utredning för att se om vi har brustit i våra säkerhetsrutiner, och hur det kan åtgärdas till framtida träffar.

Den här typen av attacker visar återigen på hur viktigt det är att svenskar organiserar sig, att vi köper upp våra egna lokaler och bygger upp våra egna svenska, säkra områden. Det är Det fria Sveriges mission och vi är mer beslutsamma än någonsin att göra det som måste göras.”

 

Bloggen har skrivit om Det Fria Sverige tidigare…

Vi har mängder med föreningar för olika etniciteter. Somaliska föreningen, bosniska, irakiska osv.

 • Det fria Sverige är en intresseförening för svenskarna, den svenska kulturen och den svenska särarten. Föreningen vilar på traditionell grund och är frihetligt nationell. Föreningen styrs genom sina aktiva medlemmar på demokratiskt vis.

-Pettersson noterar att attacken visserligen nämns i fejkmedia men med små bokstäver.

Hur tror ni det varit om exempelvis Nordiska Motståndsrörelsen attackerat somaliska föreningens möte? Frågan är retorisk, vi vet att media inte bryr sig om demokrati och yttrandefrihet för alla…

9 thoughts on “Intresseförening för svenskar attackerad

 1. […] Igår gick en grupp från våldsvänstern till våldsam attack mot medlemmar i den nystartade föreningen ”Det Fria Sverige”, attacken skedde i Lund i den lokal där föreningsmötet skulle ske. En person fick föras bort med ambulans. Och jag går och funderar över vad förutom pennan kan man beväpna och skydda sig med? Men ärligt talat, hur ska vi freda oss när mordlystna personer från AFA tillåts av politiska polisen härja mer eller mindre fritt? […]

 2. SOM VANLIGT FINNS INGEN POLIS TILLGÄNGLIG!! Skrämmande och ynkligt, de här “vänster”-patrasket är fega, de skulle ha så mycket stryk så de aldrig mer kunde stå upprätt, förbannade slödder!

 3. Det fria Sverige blir nog för mäktigt för vänstern att sätta P för,
  det är uppbyggt av folk med tankeförmåga, vilket är en bristvara
  hos vänstern, kommunister har bara sina destruktiva våldsmetoder
  att ta till, precis som Deras Fränder Muslimerna!

 4. Deras drömland är väl Nordkorea, det borde vara enkelt för dem att
  flytta till sitt önskesamhälle, fast då blev det nog fan slutet för
  dessa plakatkineser att jönsa sig på gator och torg.

 5. Varför måste de vänsterextrema nazisterna i S och M alltid bråka med de enda som är demokratiska här i Absurdistan ?
  Ett tydligt exempel på hur odemokratiska 7-klövern är visades i dag när dom lagt fram ett förslag om att gemene man skall inte få en chans att yttra sig om alla idiotiska förslag som dom lägger fram.
  7-klövern skall alltså få behandla det Svenska folket hur illa som helst utan att bli oemotsagda.

  • Ingrid Carlqvist som är vice Ordf. är då även hon “högerextrem”.

   “Mötet var planerat av den högerextrema gruppen Det Fria Sverige. Ingrid Carlqvist är vice ordförande i styrelsen och berättar att de höll adressen för mötet hemligt.”

  • Dessa ligister är socialistregimens fotsoldater.Alla som inte sympatiserar med extremvänster/marxistiska politiska agendan stämplas alltid som extremhöger mfl lögnepitet ,detta är precis samma propaganda som Hitlers propagandaminister Goebbels bedrev i Tyskland ,samma propaganda som bedrevs av den sovjetiska centralkommittén och alla deras frontorganisationer och medlemmar under kommunismens skräckterror regim i det forna Sovjet.Vi måste alla stå upp för vår grundlagsfästade åsikts och yttrandefrihet och demokrati.Regimen jobbar hårt för att ta ifrån oss just dessa rättigheter,regimen är mycket ondskefull,vilket svenska folket måste inse hur hemskt och otroligt det kan låta så måste folkeet se på regimens alla onda gärningar de gör emot folket och landet.

Kommentera