Organisation som sätter svenskar först, attackerad av maskerade individer

Organisationen Det Fria Sverige arrangerade idag ett informationsmöte i Lund. Något som inte gillades av vänstern, som i traditionell stil anlände maskerade och attackerade mötesdeltagarna.

Vårt public service-företag som kallar organisationen “högerextrem”, skriver att angriparna var maskerade och 10-20 till antalet.

IOGT som hyrde ut lokalerna känner sig lurade och avbokade mötet när “fakta” kom fram. Två av mötesdeltagarna skadades och en av dem fördes till sjukhus. En flaska med ännu okänt innehåll kastades in i lokalen, men enligt polisen innehöll flaskan någon typ av ämne som irriterade luftvägarna.

Än så länge vet polisen och arrangörerna inte vilka som angrep, men eftersom angriparna var maskerade lär polisen kunna hitta svaret på diverse vänsterorienterade Twitter- och Facebooksidor. Att angriparna ogillar partier och organisationer som sätter Sverige och svenskar före andra, kan ni ana oss till och sådana individer finner man bakom bokstavskombinationer med kommunistisk agenda.

SVT och Det Fria Sverige

16 thoughts on “Organisation som sätter svenskar först, attackerad av maskerade individer

  • Deta rör sig om våldsbejakande tokvänsterextremister som i tysthet har sitt stöd av den statsstyrda pressen och övriga medier, som i sin tur påverkas och uppmuntras av främmande makt.

 1. Medans de s k högerextrema medborgarna protesterar mot alla missförhållanden som främst de invandrare från de senaste 4 åren ställer till med har bara de multikultiliberala och vänsteraktivister enbart våld att svara med, dvs de har ingen intelligent sakföring utan endast låga känslor och vilt våld att ta till när de blir svaren skyldiga.
  Så extremt att man endast kan dra slutsatsen att de till vänster är de verkliga extremisterna.

 2. Vådan av att ha stängt ner stormavdelningen på S:t Lars i staden !!!
  Sådana maskerade vänstersvin borde spärras in på sådana läger,som Erlander lät bygga under kriget,för s.k. arbetsskygga dagdrivare…

  • Stenbock läser en bok om Coco C liv en riktigt spännande bok. I den så dök det upp en del intressanta tankar , ( hon ägnade sig tydligen även åt att fundera över (demokratin) och a libéré paris. Du kan översätta själv och söka på nätet.

  • Stenbock :
   Det räcker att du startar med “la démocratie………………………..fyll på med resten på franska . ( you tube)

   • Jo jag minns att min tyvärr bortgångna hustru,ofta citerade olika uttalande,från denna intelligenta kvinna….Finns ju som du skriver såväl dåtida intervjuer,som filmer a`mass på YouTube…
    Tack för tipset…

 3. Då har man skickat sin första donation till DFS.

  Hoppas att fler hakar på och visar att sådana attacker får motsatt effekt.

  • Bra!
   Här är en till som kommer att donera en slant då och då!
   Hoppas många fler hänger på! 🙂

 4. Fullständigt otroligt hur det kan kallas “högerextremt” att värna om sitt eget land ! Är det i så fall även högerextremt när man firar “17:e maj i Norge” eller “Last night of the proms i UK” eller “Nobelfesten” eller “Vinsten i den äckliga melodibögfestivalen” eller “ett och annat OS-guld”. Svik inte våra förfäder och ej heller våra barnbarn. Var dig själv och våga stå för det !

 5. Som vanligt.
  Jag tror de har stöd och finansiering från högre ort främst från vänster måhända men absolut även från likasinnade oavsett partifärg.
  Islamister och annat har sina stödtrupper på våra gator.

  • Soros & company?
   Under de senaste kravallerna i Göteborg var det ju mycket tydligt att “motdemonstranterna” bestod av utlänningar. Ingen svensk är så dum och våldsbenägen att de ger sig på och försöker döda poliser.

   • Hoppas det var ett ett ironiskt inlägg..Har tyvärr träffat pursvenska kolleger och andra som stenhårt tror att polisen jobbar för högern emot dem själva.Vi som deltagit i t.ex demonstrationer vet att sanningen är precis den motsatta 🙁

Kommentera