Några hundra krävde stopp för utvisningar


I några få städer runt om i Sverige manifesterade idag några tusen afghaner, batikhäxor och vänsterorganisationer för att alla 35 000 afghaner som kom till Sverige 2015 ska få stanna.

I Göteborg deltog cirka 400 i manifestationen. Om resterande 573 000 göteborgare hellre såg på OS eller ägnade sig åt något annat viktigt vet jag inte. I Stockholm med sina 2 miljoner invånare, var man också bara några hundra som stod på Sergels Torg och manifesterade.

En av arrangörerna till manifestationen i Göteborg, säger att det var många som kom till Sverige från Afghanistan under 2015. Sanningen är att merparten inte kom från Afghanistan, utan från främst Iran. I GP:s artikel ljuger man m.a.o. när man hävdar att 35 000 ensamkommande från Afghanistan sökte asyl i Sverige 2015.

En annan av arrangörerna tycker att alla borde få permanenta uppehåll. Självklart anser hon det och lika självklart är att hon vill ha hit familjerna till de 35 000 som sökte asyl i Sverige 2015. Samma arrangör föreslår att man ska ordna en folkomröstning i frågan och säger att afghanerna har befolkningen bakom sig.

Var inte så säker på det, var inte så säker.

GP


10 responses to “Några hundra krävde stopp för utvisningar

 • Jack

  Hittade in artikel i SVD om flyktinginvandringen till Sverige år 1990 och kostnaderna. Jag läste också en artikel om Norges oljefond som nu passerat 1000 miljarder dollar. Jag läste och då slog det mig att vi kunde också haft en lika stor fond om vi investerat som norrmännen, istället för i människor som säger att de är flyktingar.
  Författaren skrev att flyktingkostnaden för 1990, då Norge startade sin oljefond, var 100 miljarder, samt ökade med 11% om året. Lägg till att värdepappren ökar i värde med 10% årligen, så hade vår fond säkerligen varit värd mer än norrmännens.
  Förstår ni vad vi offrat för människorna som kommit till vårt land? Många är nog riktiga flyktingar, men hur många som hittat på osanna historier för att få en plats i Sveriges vet nog ingen.
  Nu till Afganbarnen. Såg en en kul video från Ungern där personer vart tillfrågade hur gamla de trodde att Afganbarnen var. De flesta svarade mellan 30 och 40 år.
  Lögnare skick tillbaka alla Afganbarnen till Afganistan direkt.

  Gilla

 • Bj

  Välkomnar verkligen en folkomröstning i detta fall. En sak är säker det blir inte många Afghaner kvar på bidragslistan

  Gilla

 • Sleven

  Dessa kärlekens krigare drivs i grund och botten av ett brinnande hat.
  Ett hat mot sin egen nation och de svenskar som vill ha just en svensk nation.

  Gilla

 • CARL

  Jävla snyltare.jag gillar inte er !

  Gilla

 • Punto

  Jag såg just på Sydnytt demonstrationen på Möllevångstorget i Malmö. Det gick så fort så jag hann inte räkna. Men jag tänkte – det var tusan bara kanske 20 demonstranter och många med hucklen. Trots det så var det en stor nyhet för SVT som måste visas inom ramen för tilldelade fem minuter. Säkert order von oben.

  Gilla

 • Orvar d.ä.

  35 000 stycken ljugande människor, som det visat sig inte vara från Afghanistan, inte vara barn, inte vara hotade till livet eller, för den delen, vara ensamma.

  Varje exemplar lär ha kostat oss skattebetalare runt 1 miljon kronor styck per år för lyxliv på HVB hem, med iPhones, märkeskläder, städning, bäddning med mera.

  Detta blir då 35 000 000 000 Svenska skattekronor per år, som dessa storljugande bluffmakare lurar oss alla på.

  Som tack har vi fått upplopp, bilbränningar, våldtäkter, droghandel med mera tung kriminalitet.

  Kriminella är även våra politiker som villigt går på denna bluff, som får Nigeriabreven och liknande bedrägerier att blekna.

  Gilla

 • eva

  Enligt damen Fatema Khavari så skall krav från ”hela Europa” ligga bakom att afghanerna inte skall återsändas. Hon lär enligt egen uppgift ha ca 800 personer bakom sig. Såja! Kan damen räkna? Består ”hela Europa” bara av 800 personer?
  Kan ingen få stopp på damen?

  Gilla

 • Emma

  Att hålla sig till sanningen är dessa Afghaners starkaste egenskaper. Det är väl bara vänstern och de sk batikhäxorna som ger dem sitt stöd.

  Gilla

 • El gringo

  Varför var inte polisen där och kollade om det fanns efterlysta, beväpnade, knivbeväpnade och knarkare bland afganerna åtminstone?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: