Stäng

Människohandeln som inte fanns ökar enligt PK-media

BROTTSLIGHET. Människohandeln i Sverige ökade under förra året jämfört med förgående år. Det framgår av Länsstyrelsernas nationella sammanställning.

Antalet offer för människohandel i Sverige ökade under 2017 till 225 personer. Under 2016 identifierade Länsstyrelserna 150 offer. Det visar Länsstyrelsernas sammanställning för 2017.

Av de 225 personer som länsstyrelserna identifierade som offer för människohandel förra året var 56 personer, alltså en tredjedel, barn i åldrarna 6 till 17 år, plus 26 barn som är medföljande till vuxen, alltså totalt 82 barn.

 

 

Barnen utnyttjades för sexuella tjänster, tiggeri, att begå brott och till tvångsarbete. Barnen tvingades bland annat att arbeta på restauranger, som hushållerskor och som tidningsbud.

Läs mer på Sveriges Radio 

– Pettersson undrar om det inte går att åtala alla dem som förnekade problemet när Sverigedemokraterna drev sin kampanj mot organiserat tiggeri? Antingen för skyddande av brottslingar eller medhjälp till grov brottslighet. Hur många barn har råkat illa ut för att PK inte gillar SD?

Det värsta är att samma personer som för några år sedan rapporterade om att det inte förekom något organiserat tiggeri eller kriminella ligor bakom eländet nu rapporterar om samma saker som SD gjorde, detta utan en tillstymmelse till självkritik eller ursäkt med samma stöddighet och attityd om att vi har rätt och är seriösa…

11 reaktioner på “Människohandeln som inte fanns ökar enligt PK-media

 1. I Idiotlandet slås ständigt nya rekord i ren skär dumhet, man påträffar en Ziggis med 6 miljoner på fickan ( måtte vara stora fickor) tar in
  och förhör honom och sen släpper honom med pengarna??’Javisst, Svensson brukar också springa runt med 6 millar på sig, det
  är ju normalt här i landet. Att karlfan inte tiggt ihop dessa summor kan en treåring räkna ut, men inte det SVENSKA RÄTTSSYSTEMET?

 2. Journalister och övriga medarbetare inom MSM-branscherna, vilka borde haft / borde ha som uppgift att sakligt rapportera om vad som de facto pågår ute i det svenska samhället … De har hittills inte tillåtits / tillåts fortfarande inte i stor utsträckning att berätta sanningarna. De är sedan länge mycket hårt styrda av sina chefer att skriva och publicera PK-anpassade reportage.

  Journalisten Ingrid Carlqvist sammanfattar förändringen på ett tydligt sätt några minuter in i videon nedan vid tidskod c:a 3:50.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=27HeI5QlV1g&w=560&h=315%5D

  Det finns massor av exempel på hur PK-media drastiskt förändrade sin rapportering från att tidigare ha varit någorlunda objektiv till att för c:a 15-20 år sedan övergå till en rapportering där negativa företeelser i samhället orsakade av invandring och misslyckad integrationspolitik … förnekades in absurdum.

  Så sent som sommaren 2017 kunde vi se under Jimmie Åkessons (SD) tal vid Järvaveckan hur ”neutrala och objektiva” SR-medarbetare öppet hjälpte demonstranter på plats att härbärgera ett plakat med texten ”Jimmie = Rasist” till och med inne i en av SR:s egna reportage-fordon. (Se bild nedan).

  https://toklandet.files.wordpress.com/2017/06/skylten-mot-sd.jpg

 3. Länsstyrelsen i Skåne kan uppenbarligen inte se några problem då man nyligen stoppade Vellinge kommuns beslut att förbjuda tiggeri.

   1. Var kanske dit hän,som de 6 miljonerna skulle gå från zigenaren som haffades i Uppsala ? ?

 4. En orsak till att jag inte på något vis befattar mig med Svensk Media ,
  deras hyckleri är ständigt ökande, Ta Tv 4 till exempel, dom har inte
  nämnt en stavelse om Bergs Turken Özz Nyjens svarta affärer med
  Terroristen som hade ihjäl fem personer på Drottninggatan, men att
  sända hans så kallade humor program på bästa sändningstid går bra.

 5. En av alla importerade grenar av kriminella. En annan är vad de korrekta (polis/myndigheter) kallar ”skadegörelse”.
  Under detta namn ingår allt från skottlossning mot personer,till bilbränder.
  Således meddelades igår kväll,att två personer blivit beskjutna i Malmö.I SdS ansågs det vara ”misshandel”,eftersom det var med luftvapen.
  I natt har i bl.a. Helsingborg tre bilar satts i brand.Detta katalogiseras som ”skadegörelse” !!!
  Tja liksom i tiggarfrågan,gäller det att hänga med i de nya vokabulären !

 6. Tiggeri är organiserad människohandel överallt på jorden där den existerar! Politikerna borde göra studiebesök på andra håll och lära sig något, exempelvis Australien, flygplatsen Sydney och studera hur tullen arbetar mot smugglare och kriminella….

 7. Varför inte förbjuda denna handel och införa en lag med högt straff för den. Människohandel förekommer flitigt inom sportens värld där människor säljs för mångmiljonbelopp mellan klubbarna varje dag i stort sett. när sådan människohandel förekommer så är det ingen som lyfter på ögonbrynen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: