Stäng

Terroristen Akilov fick tandvård för 50 kronor trots svarta inkomster

BROTTSLIGHET. Islamisten och terroristen Rahkmat Akilov, som körde ihjäl fem människor på Drottninggatan i Stockholm för ett knappt år sedan fick tandvård för 50 kronor. Detta trots att han arbetats svart åt Özz Nujens familj för 85.000 kronor och kanske har haft andra olagliga inkomster. 

Det kostar bara 50 kronor för en illegal invandrare att gå till tandläkaren i Sverige, detta tack vare Alliansens migrationsuppgörelse med Miljöpartiet för några år sedan som leddes av Fredrik Reinfeldt.

”Barn och ungdomar under 18 år, som är papperslösa flyktingar och har gömt sig, ska kunna få tandvård som andra barn och ungdomar i Sverige, det vill säga utan att betala för den. Du som är vuxen papperslös flykting har rätt till akut tandvård och sådan tandvård som bedöms att den inte kan vänta. Vuxna betalar då 50 kronor för varje besök”, står det på Folktandvårdens hemsida.

Rakhmat Akilov, som erkänt det islamistiska terrordådet är enn av dem som utnyttjat erbjudandet som svenska fattigpensionärer aldrig är i närheten av.

Det hävdar nu  Akilov ska ha fått tandvård hos Folktandvården i Sundbyberg.

”Terroristen Rakhmat Akilov fick tandvård för 50 kronor samtidigt som pensionärer efter ett helt arbetsliv i Sverige avstår tandläkarbesök eftersom att de inte har råd”, skriver Sverigedemokraterna på sin Instagram.

SD anger Akilovs kontoutdrag som källa. Det är samma kontoutdrag som visar att den inte så rolige ”komikern” Özz Nujens familj anlitat den illegale invandraren Akilov för svart arbete och betalat minst 85.000 kronor svart för det.

 

Özz Nujens terroristkoppling och svarta pengar

12 reaktioner på “Terroristen Akilov fick tandvård för 50 kronor trots svarta inkomster

 1. Det är många inom etablissemanget som har blod på sina händer och inte kastade ut honom som var utomparlamentariska påtrycknings- grupper till lags och struntade i REVA. Detta kostade 11-åriga Ebba och fyra andra livet samt de som överlevde men fick psykiska och fysiska men för hela livet.

  1. Även adoptivhunden Iggy som kom hit från rescuet Dogs Aid, som ligger utanför Dublin och han flyttade till Sverige 2012.
   Iggy som hade fått ett nytt kärleksfullt hem att få leva med.
   Med vovven Iggy är det tyst i media
   Samt han som avled efter att ha blivit hemskickad från Akuten.
   På gr. av att den tömdes för alla skadade som skulle komma in.

   Adoptivhunden Iggy dog i terrordådet på Drottninggatan.
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/adoptivhunden-iggy-dog-i-terrordadet-pa-drottninggatan

   Hade vi haft en regering samt lagar skulle Rahkmat Akilov redan från första början ha hållits i förvar och utvisats för länge sedan.

 2. Undrar hur Expressen motiverar att deras krönikör figurerar som terrorist finansiär och skattesmitare. Indirekt även dom själva, då dom betalar krönikören. Kanske därför tystnad och censur råder.

 3. Han får alltså tandvården betald av de svenska skattebetalarna han hatar och betalar patientavg på 50kr med Özz Nujens svart pengar😂😂🤮

 4. Tydlingen tycker MP och C att det är bättre att en terrorist som mördar människor på drottningatan får fri tandvård och väljer att ta död på fattig svenkarnas tänder. Jag undrar om han fick inplantat.

  Och nu får odjuret fri sjukvård fria kläder tidningar röka på . eget lyx boende i sverige ett antal år.
  Svensk född fattig pensionär bestulen av staten

 5. Alla vet ju, att det inte Akilovs fel att det kostar 50 spänn hos tandläkaren.
  utan det är dem, folket röstat fram och vände ut och in på våran välfärd.
  här står vi och hör lögn efter lögn från dessa partier år efter år hur de lovar och lovar bot och bättring samtidigt som de tar bort mer service och höjer skatter för oss normal medborgare.
  hade du som svensk, efter ett helt arbetsliv sagt nej till 50kr s tandvård nej nej nej!
  det är ”våra folkvalda” som åstadkommit denna snedvridning av samhället.
  ärligt? hur skall dom ta sig ur detta med hedern i behåll 🤔- jo de har ljugit från början, så det är bara att fortsätta med att blå ljuga😑

  1. ”Kåre”!
   — Och vi gör ingenting!
   Hur många har startat ”Grannsamverkan”?
   Vad gör vi för att ”Hålla Sverige rent?
   ”En svensk tiger” — tills landet är styrt helt av islam!
   ”En svensk tiger” — när regeringen islamisterar Sverige!
   ”En svensk tiger” — när våra kvinnor blir våldtagna!

   VARFÖR tiger vi?

   Det finns tusentals små medet att hjälpa invällarna – och sekten –
   att få en intensiv hemlängtan!
   ”The sky is the limit!”
   Samarbete heter det = ”Grannsamverkan”!

   Men tänk på att medborgargarden är förbjudet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: