Stäng

8 reaktioner på “S är tillbaka från framtiden

 1. Helidiotiskt.

  Det det handlar om är att det 2011 hade tagit i snitt 9 år. 2008 kraschade ekonomin och pengarna försvann men nu är det ju mer än uppblåst över de nivåerna igen. Således hade man minst två svåra år under den perioden.

  2017 har vi global högkonjunktur istället och således fem år.

  Men det är ju inte svenska politiska framgångar eller massinvandringen eller förbättrat mottagande eller högre kvalitet på invandrarna eller bättre arbetsförmedling det handlar om utan bara om global högkonjunktur. Vilket vi inte kommer ha för evigt. Förbättringen i situationen från låg till hög kan vi ju heller inte få igen och igen och igen utan en lågkonjunktur som sänker siffrorna igen.

  Klart att det gick bättre för de som kom 2012 tack vare starkare ekonomi kan ses som bra men vad händer för fläskberget från 2014-2019?

 2. Det fanns en tid då SAP kämpade för att ge svenska folket en bättre framtid. Stora Saltsjöbadsavtalet där arbete och kapital slöt den borgfred som lade grunden för svensk välfärdsutveckling. Sedan kom 1968 och dess kommunister och kapade partiet. I början på 1970-talet fick LO partiet att överge den begränsade arbetskraftsinvandring som varit bra för invandrarna, deras hemländer och Sverige och istället ge plats för asylinvandring av rädsla för lönedumpning.

  Nu importerar partiet oanställningsbara i gross och parti. Samtidigt delar Transportstyrelsen ut svenska körkort i utbyte mot urklipp från paket av frukostflingor. Jag har en bekant från Australien som fick hela alfabetet på sitt svenska körkort trots att han bara hade bilkörkort. För att denna import ska kunna sysselsättas har ”nystartsjobb” skapats vilket omdanat hela taxibranschen och slagit ut massvis med svenska åkare och taxichaufförer. Så var det med den strategin mot lönedumpning. Transportarbetareförbundet har dessutom lyckats med att stänga containerhamnen i Göteborg genom att vägra hamnarbetarnas eget fackförbund att teckna avtal. Nu när alla siffror pekar rakt nedåt så rättar man inte visionerna efter verkligheten utan drömmer upp ett framtidsscenario istället.

  Vi måste börja ställa krav på mental hälsa för varje politiker. Sedan måste vi börja sända tillbaka alla ofränder innan samhället kollapsar fullständigt.

 3. Alla som föds i Palestina borde få svenskt pass och medlemskap i SSU på BVC (barnavårdcentral finansierad av pengar som Margot & co förskingrat från vita svenska pensionärer )

  1. Göran Perssons stora pensionsrån när han förde över pengar av pensionärerna från AP-fonden till statskassan.
   258 miljarder.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: