Stäng

12 reaktioner på “Dagens jämförelse

 1. Ingen skillnad ????
  Kan jag köpa glass vid minareten varje gång dom brölar, eller ljuger dom vid miljö och hälsoskyddskontoret ?

 2. Den ena hör man i bästa fall en gång i veckan, medan den andra låter fem gånger om dagen. Kanske berörda byråkrater skulle må bra av att få höra glassbilen 7×5 gånger i veckan hemma hos sig …

 3. Har länge varit för ett förbud för glassbilljudet. Så nu finns kanske chansen att bli av med både glassbilen och böneutropare

 4. Personligen så tycker jag inte att problemet ligger i att det står en galning och skriker i ett torn, problemet är väl att mussarna ALDRIG kommer att integreras förrän den dan de tar till sig våra seder och bruk och börjar leva som svenskar

 5. Det var länge sen jag köpte glass från glassbilen, men jag minns tydligt hur glassförsäljaren gav order åt oss alla barn att döda icke-muslimer. Det var tider det!

 6. När till och med blåljusutryckning sker tyst för att inte störa – varför ska man då tillåta skrik från moskéer?

  Och varför utrop när var man (och kvinna) har mobil, och det finns appar till allt? Då kan de ju få det via mobilen och lurar istället för att störa andra?

 7. Minareter som hittills byggts i Sverige liknar mest första steget i en rymdraket.

  Jag tycker de importerade raketforskarna från muslimska länder kunde bygga kombinationer av minareter och raketer som när som helst snabbt och enkelt kunde skjutas iväg takt upp i skyn.

  http://www.animatedgif.net/space/rocketman_e0.gif

  Människorna i de närmaste omgivningarna som vill a lugn och ro kunde då slippa de störande oljuden från minareternas böneutropare.

 8. Och biskopsdåren i Växjö välkomnar böneutrop. Hade man inte gått ur kyrkan för länge sen så kunde man gå ur med hänvisning till Kyrkans rövslickande för islam.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: