Tips och kontakt


Vi är tacksamma för alla tips och synpunkter. Jag har länge försökt att läsa allt och svara alla men är tvungen att inse att det inte hinns med längre.

De flesta tips är bra och en del användbara men tyvärr kan vi inte ta med allt, tidsbrist och ibland är det redan publicerat. Använd gärna sökrutan för att kolla detta.

Videofilmer utan sammanfattande rubrik tittar jag oftast inte på. 10-20 filmer om dagen hinns inte med. Speciellt inte när de är på främmande språk som jag inte behärskar.

Skicka tips, synpunkter och frågor till stensatter@gmail.com

OBS! Vi röjer eller efterforskar aldrig en källa och du har rätt att vara anonym. Ange tydligt om du vill ha ditt namn med, annars blir du anonym.

Det är bara jag, Pettersson, som läser e-posten men var ändå försiktig. Det går inte att garantera att Expressen, Expo och andra hatiska organisationer använder olagliga metoder för att komma åt privat information. Även Säpo, andra myndigheter besöker oss regelbundet.

Vill du nå någon annan skribent något så skicka till mig så vidarebefordrar jag ditt mejl.

För att maximera sannolikheten att ditt mejl uppmärksammas, ange tydligt i ämnesrutan vad ditt ärende handlar om.

Pettersson

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480


7 responses to “Tips och kontakt

 • Bosse

  Ett tips Pettersson! Fortsätt i samma anda så blir detta bra.

  Gilla

 • Emil

  Jag sätter ett högt betyg på denna informativa sida/blogg. Jag vill passa på att tipsa läsaren om en annan blogg som idag i sin tur ger goda tips till lite ”skrivbords-tangentbords aktivism”. Följ gärna råden i denna artikel: https://ryggradenblog.wordpress.com/2018/02/14/pennan-naja-orden-da-besegrar-svardet-ty-de-aro-maktigare/

  Gilla

 • eugenecork

  undrar om inte ett i de närmaste 87% bra forum (som detta)
  skulle bli 100%…om bidragsgivarna fick skriva max 1 inlägg
  varannan timme?…man blir stressad och upprepar sig ofta då
  ”ordet är fritt”…tror detta då skulle höja kvaliteten på inlägg då
  man isf får mer tid påsej att tänka efter va man vill ha sagt ?.,))

  Gilla

 • Rolf

  Sverige behöver rakryggade bloggare som Pettersson. En motpol till det falska och förljugna. En fackla i mörkret. Hatten av för dig.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En skoningslöst hög arbetsbelastning och tidsbrist är medaljens klassiska baksida och med Petterssons synnerligen välförtjänta popularitet och höga förtroendestatus följer ock nämnda aber.

  Skam vidlåder de smått perverterade rötstockar till inspektörer som slösar tid med att skärskåda denna aktningsvärda nyhetsportal, i en tid då nationen hotas av såväl den inre som den yttre fienden.
  Detta faktum tycks icke bekymra etablissemanget, ty rikets säkerhet är av underordnad betydelse då den främsta uppgiften är att dokumentera dess dissidenter.
  Andreas 🙂

  Liked by 1 person

 • Kurt Kodstedt (taget namn)

  Starka krafter jobbar för att stjälpa landet över kanten ner i avgrunden,- det är politiker, Integrationsverket med 10,000 anställda, Advokatsamfundet som gräver guld på överklaganden, Nya Moderaterna och Socialdemokraterna Stefan Löven & Co. med sina ”öppna hjärtan” och ”öppna gränser” och gigantiska HAT mot etniska svenskar och vårt fosterland, ingen kraft spar de för att värna kriminellas rätt att ockupera vårt land, – se MALMÖ som ett varnande exempel….
  VI MÅSTE HJÄLPA OSS SJÄLVA!!! Att stödja denna bogg som sprider bra sanningsenlig VIKTIG SAMHÄLLSINFORMATION om konsekvenserna av att blanda kriminella från dysfunktionella råtthål i svenska förorter….
  Skicka 100:-kr till bloggen, stöd INTE Röda Korset och liknande som är ”bondfångare” i samma klass som SOCIALEN-DEMOKRATERNA….
  Beträffande SÄPO – de kanske borde haft bättre koll på MUSLIMEN som körde ihjäl svenska på Drottninggatan….Han kanske borde ha suttit i skyddshäkte – vad säger ”feministerna” och ”metoo”??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: