Stäng

Hårda straff…

BROTTSLIGHET. Du vet att du är i Sverige när politiker hela tiden talar om hårdare straff och en känd narkoman – som enligt polisen ”begår brott ofta”, barrikaderar sig på Hilton Hotel i åtta timmar, hotar med att skjuta poliser i huvudet, tvingar polisen att ta dit insatsstyrkan för att gripa honom, döms till till tre månaders fängelse…

Politikfakta

 

 

 

5 reaktioner på “Hårda straff…

 1. Sverige är ett paradis för kriminaliteten. Här kan man begå ytterst grov kriminalitet utan att få något straff för det.
  Det skall bli roligt att se hur många månaders hotellvistelse han som begick terrordådet på Drottninggatan får.

 2. Jag kan inte begripa varför flera brott inte ska summeras i straffutmätningen. Dessutom – eftersom domstolarna alltid väljer det lägsta straffet i en stege jämte ett antal ytterligare reduktioner – så borde riksdagen täppa till denna subjektiva lucka och besluta exakt vad som ska gälla.

 3. Professor Jerzy Sarnecki, Salazar och allt vad de kan heta, deras enda uppgift har varit, och är, att mörka allvarliga problem med sina egna fantasier.

  https://toklandet.files.wordpress.com/2016/08/jerzy-sarnecki1.jpg

  När deras mörkande varit så effektivt att det får synliga och påtagligt märkbara konsekvenser i hela samhället och massor av människor har offrats … Ja, då låtsas man bara vara överraskad …

  https://toklandet.files.wordpress.com/2018/02/sarnecki-fanihelvete.jpg

 4. Ja jag reagerade direkt när dom sa att han fick tre månaders fängelse.Han hade skapat så mycket kaos och elände och blir belönad med tre månader på ett ställe som inte har så mycket lägre standard än Hilton.Om jag hörde rätt så tror jag t.o.m att han fick tre månader villkorligt. Men om du har kritik mot muslimer då kan du få upp till 2 års fängelse.Detta är Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: