Ytterligare ett klimatskojeri avslöjat eller de sjunkande öarna reser sig ur havet


Alla ”miljömedvetna” är religiöst övertygade om att korallöarna i Söderhavet kommer att försvinna under havets yta, detta på grund av stigande vattennivåer i havet.

Som vanligt när det gäller ”miljö-köret” så så vägrar verkligheten att uppföra sig som sagoberättarna i Miljöpartiet och PK media vill.

”En analys av kustlinjeförändring på alla 101 öar i Stillahavsområdet i Tuvalu. Med hjälp av fjärranslutna data analyseras förändring under de senaste fyra decennierna, en period när lokal havsnivå har ökat vid två gånger det globala genomsnittet (~ 3,90 ± 0,4 mm.yr -1). Resultatet lyfter fram en nettoökning av landområdet i Tuvalu på 73,5 ha (2,9%), trots stigning på havsnivå och ökad markareal på åtta av nio atollöarna. Resultatet visar att korallöarna öar har dynamiska egenskaper och kommer att bestå som platser för bostäder under nästa århundrade.”

Läs ett sammandrag av rapporten HÄR

Läs hela rapporten HÄR


5 responses to “Ytterligare ett klimatskojeri avslöjat eller de sjunkande öarna reser sig ur havet

 • Valter

  Men rekordvärme i haven 2017 skriver texttv, man vet inte om man ska skratta eller gråta, det börjar bli tragikomik av deras klimatlarm. Vad kommer härnäst, rekordvärme i SVT: värmeledningar.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Ryssland har slagit ett hundraårigt köldrekord i år.Spanien har haft rekordmycket snö och kallt. Roliga TV bilder då man gjort snögubbar som ligger i solstolarna med bikinis och badbrallor!

  Gilla

 • Robert N.

  Både Isbjörnar och korallöar har överlevt betydligt varmare klimat än det vi har nu.
  Värre var det vid senaste istiden, då dog det ut ett flertal däggdjursarter.

  Gilla

 • Nisse Hult

  Lite skumt är det när någon redovisar fakta så bleknar datormodellerna som är skapade till hmm någons försvar, Det borde inte vara så svårt att se verklighet.

  Gilla

 • Argus

  Gore har väl flugit privatjet och hållt sin hand över dem?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: