Vem är vänstermänniskan som dirigerar afghanledaren?


INVANDRING. Här kommer en till som handlar om afghanledaren Fatemeh Khavari som är evigt 17-år och varken går i skola eller arbetar. 

Tobbes medieblogg frågar:

Svaret kom snabbt från Roger Sahlström:

-Pettersson tycker det verkar som afghanledaren styrs av vänsterpartiet eller har Fatemeh Khavari, som tagit över Sverige, sedan Europa tagit över Vänsterpartiet också. Tänk om afghanerna,vänsterpartiet med flera lade all denna kraft på att bygga ett samhälle i Afghanistan.

Helt otroligt är det inte för Fatemeh var invigningstalare på Vänsterpartiets kongress, läs mer på Tobbes medieblogg: Christina Höj Larsen, riksdagsledamot och flyktingpolitisk talesperson för vänsterpartiet berättar vad dagens Vänsterpartiet ser som ”folkrörelse”…


19 responses to “Vem är vänstermänniskan som dirigerar afghanledaren?

 • Kurt Kodstedt

  VÄNSTERPARTIET och Miljödårarna är de partier som vurmar mest för ”öppna gränser” för allsköns kriminellt slödder.
  Att han/hon med dubbla identiteter håller tal på Vänsterpartiets kongress borde bli en varningsklocka till de 7-8% som röstar på VÄNSTERPARTIET! Ett litet parti som producerar floskler, ex att de är ett s.k. ”arbetarparti”….Att arbeta mina vänner är långt ifrån dessa personers starka sida, däremot att GNÄLLA värre än en gammal sur gubbe….Tvi fan för Jonas Sjöstedt och detta parti!!!

  Gilla

 • ossie

  Kommunisternas ökad jämlikhet är som Tjadden kallade det på 70 talet Jämkad Ömklighet.

  Gilla

 • Liza

  Säger hon att det är Sveriges fel att det finns krig i andra länder för att ”det flödar ut vapen”..? Tänk om en minderårig flyr hemifrån oavsett vilket land man bor i och hamnar nån annanstans i världen, ska inte barnet tillbaka till familjen? Tänk vilken panik föräldrarna måste känna. Jag förstår inte varför man kämpar för att ensamkommande ska få stanna? Ska man inte försöka hjälpa dem att hitta hem till familjen? Det är lite som kidnappning ju!

  Gilla

 • Ulf Carlsten

  En liten berättelse om vilka V vurmar för: Jag har en bekant vars far sattes i läger i Gulag p.g.a. att han skrev ett brev där han frågade om mottagaren hade det lite bättre där han bodde än i Sovjet. Omedelbart blev han anmäld (jämför metoo i Sverige) och skickades till Gulag på 5 år med efterföljande utvisning till fjärran Östern med sibirisk kyla. Nu dog Stalin efter ett par år, varför han blev fri lite tidigare. Detta land med sina despoter till ledare har och vurmar V fortfarande för, Sverige var också med i det kommunistiska förbund som bildades och hälsades hjärtligt välkomna av dessa despoter! V vurmade ju även för despoten Honecker i Östtyskland och sörjde hans avgång. Detta parti vill alltså inte ha med SD att göra, snacka om att kasta sten i glashus!

  Gilla

 • Richard Jarlestam

  Är den som varken arbetar eller studerar ett föredöme? För vilka om inte sådana som är likasinnade! Vem finansierar hennes liv? Vem gömmer sig bakom schalen?

  Gilla

  • Bonnie

   Fatemeh syns överallt. Skrek ”vi vill tala med piloten” när ”barnen” skulle utvisas. Var väl med och försökte hindra också, ihop med batikhäxorna. Jag får en stark olustkänsla av denna person.

   Gilla

  • maar

   Vem finansierar hennes och hela Khawari- familjs liv ? Det är vi med våra skatter. Ju mer du skriker, är arrogant och ljuger dessto mer får du. Det är denna hen-Khawaris kännetecken. Hur länge skall hen vara 17 år gammal ?

   Gilla

 • Lena

  Varför har hon skrot i näsan ?
  Tack Roger, jag har undrat vem hon är hon har ett kroppsspråk som skrämmer.

  Gilla

 • Kurt Edvardsson

  Jonas: Jämställdhet men inte för alla

  Gilla

 • Götep

  Jag förstår inte varför människor under 18 år har rätt att komma till Sverige och få uppehållstillstånd?
  Jag som snart är pensionär önskar lösa in mina optioner i förtid i den lönsamma flyktinginvandringen hos Vänsterpartiet, så jag kan leva lika lyxigt som dessa ungdomar som kostar1000000kr/år.

  Gilla

 • Mats Johansson

  Christina Höj Larsen och Sjöstedt enligt min uppfattning

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Det var väl dessa unga från det partiet som spydde galla över våran käre Ingvar Kamprad också när han dog, sen försökte ursäkta sig med att det blev lite fel. Det blir nog samma sak här när dom inser att denne kommer stjälpa deras parti….. Ååååhhh förlåt det vart lite fel, hen ljög för oss och vi trodde hen sa sanningen åt oss

  Gilla

 • HB

  Vänsterpartister och miljöpartister behöver behöver akut psykvård.

  Gilla

  • Argus

   Var det inte Vet Bästerberg som stod bakom ”psykvårdsreformen”? Det var väl för eget och andra rikspolitikens bästa?

   Gilla

 • HB

  Hoppas att kommunisterna åker ut i höst

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: