Stäng

Terror? Det är illa nog med mordbrand

INSÄNDARE Malmö 11-2-2018

Till i första hand Peter Eriksson, mp

Angående bränderna på s k flyktingförläggningar så säger bostadsminister Peter Eriksson , mp, att dessa grovt kriminella handlingarna måste få ett slut och att dessa personer vill ändra den politiska ordningen genom skräckvälde.

Peter Eriksson förfasar sig alltså över skräckväldet. Han nämner naturligtvis inget om att hans egets partis invandringspolitik verkligen har medfört att just skräckvälde råder inom många bostadsområden i ett flertal städer. Bostadsområden som i huvudsak bebos av s k flyktingar som påstår sig ha flytt undan terror och förföljelse och som trots detta har förvandlat sina bostadsområden till ett eldorado av just skräckvälde med allehanda innehåll från skjutningar, sprängningar, rån, misshandel, anlagda bränder, sten och raketbeskjutning av blåljuspersonal, gruppvåldtäkter, upplopp mm.

Det är alltså i främsta hand just Peter Erikssons parti som är skuld till den eskalerande invandringsterrorn som vi idag så gott som dagligen kan ta del av i vårt land.

Den inbitne lastbilsfantasten Rakhmat Akilovs framfart i Stockholm är också ett resultat av bl a miljöpartiets invandringspolitik.

Peter Eriksson sitter verkligen i ett glashus och kastar sten.

Att ett nybygge i Nacka som skulle bli en flyktingförläggningen stacks i brand är nog ingen tillfällighet utan helt enkelt ett svar på det moderata kommunalrådet Mats Gerdaus svinaktiga  beslut att köpa in bostadsrättslägenheter för hundratals miljoner åt s k flyktingar. I sin frustation att bli behandlade som andra klassens medborgare i sitt eget land och se ett antal s k flyktingar komma i  besittning av en boendestandard helt kostnadsfritt som man själva aldrig kommer att få råd med gjorde antagligen att man tog beslutet att protestera med att bränna ner byggnaderna.

Ett enligt min mening helt förståeligt beslut och faktiskt inget annat än ett sunt sätt att protestera mot vansinnet eftersom makthavarna inte lyssnar på sitt eget folk utan fortsätter att behandla sina egna som mindre värda varelser år efter år och inte heller skyr några som helst kostnader för att objudna gäster i form av ”flyktingar” skall trivas.

Den inhemska befolkningens rättighet i sammanhanget är endast att finansiera kostnaderna och helst hålla käften. Men tydligen så finner sig inte alla i detta och som svar på behandlingen från makthavarna så brinner det.

I sydsvenskans huvudledare kan man läsa att det i förrfjol brann 112 gånger på bebodda eller tilltänkta flyktingboenden. Av dessa kan 20 härledas till vårdslöshet och olyckor.

Alltså sannolikt igångsatta av dom som bodde i förläggningen. 92 stycken bränder ansågs vara anlagda. Av dessa antogs 37 stycken vara anlagda av dom boende själva.

2 bränder konstaterades vara anlagda av personer utifrån och 53 bränder startades av okänd gärningsman, varav en stor del av utomstående personer.

Man kan alltså utan vidare konstatera att minst 57 av dom anlagda bränderna sattes gång av dom boende själva, alltså över hälften.

I ovanstående sammanställning av dom anlagda bränderna kan man lugnt utgå ifrån att dom flesta var anlagda av dom boende själva och säkerligen var det också på det sättet att dom flesta bränder som utomstående var ansvariga för så kan man här också hitta en majoritet av s k flyktingar som gärningsmän.

Peter Eriksson förfasar sig nu över detta och vill att bränderna skall utredas som terroristbrott. Vilket då naturligtvis får till följd att eventuellt gripna gärningsmän döms som terrorister.

Jag misstänker då tyvärr att med Miljöpartiets något dimmiga syn på rättvisa och straff så kommer bara eventuellt svenska gärningsmän att dömas som terrorister och majoriteten av dom mordbrännare som är av utländsk härkomst och som bedöms som stackars traumatiserade flyktingar som p g a ett eventuellt  avvisningsbeslut satt fyr på förläggningen döms på ett helt annat och mildare sätt om dom överhuvudtaget döms.

Man kan ju också till sist fråga sig vad det är för varelser som påstår sig var på flykt och som får en fristad i vårt land och tackar för detta genom att anlägga bränder i den omfattning som det tydligen är frågan om. Och inte bar anlägga bränder utan också ägna sig åt allehanda andra grova kriminella gärningar.

Det, Peter Eriksson, skulle du tänka på istället och förfasa dig över!

Sandor Herold, invandrare av den tamare och inte så eldfängda sorten

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

13 reaktioner på “Terror? Det är illa nog med mordbrand

 1. Varför skall man utbilda bevakningsmän i hur man gör vid en terrorattack? Sverige har ju aldrig varit tryggare än nu, så det finns väl ingen risk för någon sådan.

 2. Så har kungar och generaler gjort i århundraden, bränt hus och gårdar för att hindra fienden från att flytta in. Vad är det för skillnad nu?

 3. Som skrivs ovan är det väldigt underligt att nästan ingen, utanför våra forum, som dragit nån sorts slutsats kring ansvaret för akilovs ölbilsresa. Reinfeldt, Fridolin och Romson måste ju ändå ses som ytterst ansvariga för dödsfallen på Drottninggatan

 4. Minst 37 av de boende själva inte 57, 57 verkar inte stämma.
  Av bränderna anlagda utifrån endast två med känd(a) gärningsperson(er).

  Hur ligger det till med moskebränderna, de verkar mestadels vara anlagda av mohammedanerna själva likt i Eskilstuna.

 5. Det märkliga med MP är att överallt tjafsar dom om miljön, men att jag otaliga gånger försökt få någon från MP att uttala sig om bilbränder, så har dom tigit? Bara vad en bil som brinner släpper ut i luften, men då ska vi ha klart för oss att här brinner tiotusentals, men det är tydligen inte tillräckligt för att få en Miljötönt att uttala sig, men jag varför. det är bättre då att försvåra för dom som betalar kalaset genom höjda skatter o höjda bensin och Dieselpriser?

 6. På tal om Rakhmat Akilov, det har blivit så tyst om Özz Nyjens svarta pengar till terroristen, ska inte skattemyndigheterna undersöka rent skattefiffel? Eller är det i vanlig ordning bara infödda Svenskar och
  invandrare som arbetar?

 7. Det kanske är ett lite väl drastiskt beslut att bränna ner ett boende man det ger ju lite glöd under elden att man faktiskt gör något. När inget annat fungerar så får man väl gå på barnens principer. DÖDA ALLA SOM INTE följer den humana och fredliga religionen.
  Var det verkligen vita svenska män i medelåldern som tände på?

 8. De ungdomar som begick olika brott i förorterna, kallade Jerzy, Sarnecki för ”snorungar”. Nu har de tydligen vuxit upp ock kallas för vadå Sarnecki?

 9. Ja, så fort det brinner nånstans på en förläggning så är det ”extremhögern” som ligger bakom.

  Alla minns väl den ”anlagda” branden i Eskilstuna, när det skrevs spaltmetrar om hur den anlagts, det hade till och med setts någon springa från platsen.
  SD var inblandat och det var rasister och fascister som hade utfört det vidriga invandrarfientliga dådet.

  Allt enligt PK-media som brukar anklaga andra för ”Fake news”.

  Men, i verkligheten var det inte alls nån utifrån, det var deras egen klantiga hantering av en fritös inne i lokalen….

  Alla i PK-maffian passade på att dra sina floskler.

  ”Oberoende” SVT och SR var inte sämre:
  ”Lista: Flera attacker mot moskéer i år.
  På juldagen brinner det i en moské i Eskilstuna”
  ”Branden i Eskilstuna kan vara den tolfte attacken mot en moské i Sverige i år, enligt tidningen Expo.”

  SR om sig själva:
  ”Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.”

  1. Det kanske var av misstag som någon gav tummen ner…
   Kan (vågar) du annars exponera din åsikt?
   Det Sandor skriver är korrekt, tyvärr är det en konsekvens av att inte bli hörd, när orättvisa begås kan några agera såsmåningom av ren desperation, ”tar lagen i sina egna händer..”
   Jag skrev till MSB och frågade, bl.a, om det är det de väntar på,fick inte svar, blir nog ännu värre nu!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: