Stäng

Skojar miljöpartisten?

INRIKES. Sven Elander är planeringschef för miljöpartiets språkrör, miljöminister och vice statsminister Isabella Lövin. 

-Pettersson är övertygad om att Sven skämtar när han Twittrar…

Miljöpartiets planeringschef har tydligen inte hört talat om sjukvårdskris, poliskris, skolkris, våldtäktskris, våldskris, bostadskris, segregationskris etc etc?, undrar Hanif Bali.

Nåväl, Venuzuela var också ett väldigt framgångsrikt land innan marxisterna tog sig för mycket makt…

12 reaktioner på “Skojar miljöpartisten?

  1. Svenskar har väl högsta skatterna i EU också? Man skall nog undersöka om inte den ekonomiska utvecklingen är tvångsstyrd via skatterna. Är inte det mesta skattedrivet snart? Smyghöjningar mot enskilda människor av myndigheterna, som t.ex. energiskatt på elförbrukningen. Först skall man jobba för att få råd att leva, sedan betalar man extra skatt på basbehoven man köper för att överleva. Det kan inte vara annat än olagligt.

  2. Det kan inte vara någon överraskning att det förekommer mycket ofog på Twitter och migrantammande fröknar som ovan förevisade Sven, utgör en del av det allt annat än seriösa utbudet, vars uteslutande syften är att vältra sig i egocentricitet och löpa den osunda globalismens smutsiga ärenden.
    Det förefinns en milsvid skillnad mellan underhållande skämt och trams och ren indoktrinering med avsikt att påverka de ideologiskt desorienterade och förståndsmässigt vanlottade följarna.
    Andreas.

  3. Sverige hade högre BNP per capita än Schweiz 1950, idag är Sverige långt efter. Ett Schweiz utan malm och lite skog, inga andra naturtillgångar.

  4. Han kör med fake news, i Lövins lögnaranda. Nu ska det positiva spridas som maskrosor! Som det ogräs det är!

    OT, Gillar maskrosblad, goda att äta, de mindre bladen. Blanda dem med lite ruccola i en sallad, på en macka. Toppen! Gratis, bara att plocka.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: