Stäng

Många attacker mot kristna i Tyskland

INVANDRING. Nästan 100 attacker mot kristna kom till den tyska polisens kännedom förra året. De mest våldsamma attackerna ägde rum bland asylsökande på flyktingboenden. En afghansk kvinna som hade konverterat till kristendomen knivhöggs till döds inför sina barn vid en matbutik.

Tyska konservativa politiker har chockats av att se siffror som visar antal hatbrott mot kristna i landet förra året. Det skriver Tysklands utlandskanal Deutsche Welle (ungefär motsvarighet till BBC World). Enligt en rapport från den tyska federala polisen ska 97 hatbrott mot kristna, eller kristna institutioner, ha skett förra året.

Bland dessa brott finns attacker mot kyrkor och kristna symboler, men också kroppsligt våld mot kristna, och mord, skriver Deutsche Welle.

Flera av brotten ska ha skett mot asylsökande kristna och/eller flyktingar.

Läs vidare på Världen Idag.se…

-Pettersson säger att kristna är världens mest förföljda grupp av människor men det återspeglas inte på något sätt i nyhetsförmedlingen.

Vi vet alla vilka som är värst på att förfölja kristna, men i Sverige vill inte regeringen ha fakta eftersom de vägrar registrera brott efter etnicitet och religion…

Världens mest förföljda, de kristna, är snart utrotade på kristendomens födelseplats

Jihad jämfört med korstågen

Ofta påpekas att västs värderingar inte ska tvingas på dem med muslimsk bakgrund. Självklart ska den det, våra värderingar är mänskliga rättigheter som åsikts- och yttrandefrihet och dit hör kritik mot en ideologi som kallas religion och det är inte rimligt att den ska undantas. Respekt fås inte, den måste respekteras.

Ofta sägs att sociala faktorer är förklaringen till islamistiskt våld. Det är smått larvigt. Det finns mängder med människor som har det svårt i världen, de flesta av dem mördar, våldtar och förslavar inte för att de har det svårt.

Nåväl, ett erkännande ska ges till islam och de muslimer som tror på skiten. De är konsekventa. De förföljer och mördar judar, kristna, hinduer, ateister, buddister och alla andra med samma entusiasm. Värst förföljer de dock andra muslimer av någon anledning och aldrig, aldrig är det muslimernas fel…

8 reaktioner på “Många attacker mot kristna i Tyskland

 1. När det gäller islamistiska dåd i Tyskland,skulle jag dagligen kunna fylla hela bloggen,med sådana nyheter.Det är också anmärkningsvärt hur de södra o. västra delarna av landet,som till stor del är katolskt accepterar alla dessa mord,överfall och andra brott,inhemska utsättes för,av de skyddsbehövande ”muslimska barnen” !
  http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/02/alice_schwarzer.jpg
  På bilden Deutschlands motsvarighet till Gudrun och FI,med några av sina invandrade vänner bland Merkels ”flyktingar”.

  1. Vilken av typerna är hennes partner ?
   Gratulerar ”blondie” till hennes storfamilj, en sådan svikare mot sin eget folk.
   Hoppas att hon inte behöver hjälp en dag för då kommer den inte att vara där.

   1. Vet inte Lena men skulle gissa på en,av de äldre skönheterna på hennes vänstra sida ! Glömmer aldrig ett TV-program hon medverkade i på 90-talet.Då blev hon så arg på en manlig medstridande,att hon spottade…. 🙂

 2. Fler ”attacker” på kristna, nu inifrån kyrkan. Det var visst en transa i kvinnomundering, tillika prästen Anders från Lidköping, som ledde en gudstjänst idag på Svt. Det börjar bli riktigt bedrövligt inom kristenheten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: