Stäng

Vad tänker Aftonbladet göra åt falska nyheter inför valet i september Anders Lindberg?

VALET 2018. Inför valet 2014 hade svenska folket problem med att skilja riktiga nyheter från falska. Vad tänker Aftonbladet gör åt det inför valet i september Anders Lindberg, ledarskribent på Aftonbladet?

 

 

9 reaktioner på “Vad tänker Aftonbladet göra åt falska nyheter inför valet i september Anders Lindberg?

 1. Ja när man skriver gott om snusgubben George Soros, ja då
  har man idiotförklarat sig själv, fast Lindberg, det visste vi innan
  det har du bevisat med alla dina sanslösa drapor genom åren.

 2. Jag klandrar inte Anders för han har inte bättre förstånd, men om man löser invandrarfrågan ( och därmed kostnaderna ) så löser sig ALLT ANNAT av sig själv. Så jag hoppas att 7-klövern någon gång skall börja i skolan och lära sig att invandringen är skurken i att Sverige idag är ett U-land.

 3. Vid det här laget måste den legendariske lustigkurren Lindbergs resterande läsarskara tveklöst bestå av den mest cerebralt förfördelade och intellektuellt missgynnade samling läskunniga pundhuvuden Sverige förmår uppbåda.

  Det faktum att den prostituerade publicisten och proglobalisten alltjämt röner gehör hos en kundkrets som icke skäms inför att begagna sig av den kloakblaska han företräder, eller hos den följarskara han ändock stoltserar med på Twitter, bevisar att vårt land förbannats med en notabel numerär moraliskt vanföra fjollor och värdegrundskonfessionellt imbecilla, vilkas främsta gemensamma nämnare är oförmågan till självständig tankeverksamhet och kritisk granskning.
  Andreas.

 4. Den genomfalske Anders Lindberg presenterar på Aftonbladets ledarsida George Soros som ”filantrop och investerare”. Inte ett ord om Soros valutaspekulationer på 90-talet mot den svenska kronan som bidrog till att statsskulden sköt i höjden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: