Stäng

Sexanklagad hjälte *uppdaterad

Arif Moradi heter en ung man med rötterna i Afghanistan. Han sökte sig till Sverige för några år sedan och är en av frontfigurerna i aktivistgruppen för ensamkommande afghaner.

2016 dömdes han till villkorlig dom och dagsböter, efter att ha sexofredat en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger. Nu är han fri och hyllas som en hjälte.

I dessa #Metoo-tider när män i alla åldrar och olika positioner, hängs ut, förlorar jobb och döms till att för evigt vandra den ensammes väg, borde en ung man som sexofredat en ung flicka vara hett villebråd för feminismen och dess förkämpar. Fast med en armé av medelålders kvinnor som stöd, sker inte detta…trots att det visar sig att Moradi dessutom ljugit om både ålder och försökt söka asyl i andra länder under falsk identitet.

En riktig fuling m.a.o.

Fast i den feministiska vänstern och bland de medelålders tanterna, ses han som ett föredöme och en hjälte.

Sverige har fått en egen Nelson Mandela. Hurra, hurra, hurra!

Fast glädjen förbyts snart i sorg och besök Margaretha Ingridsdotters twitterkonto så förstår ni.

Om Arif Moradi tidigare på bloggen…

Uppdaterad 2018-02-06

Vi förstår att twitterkontot ovan är ren satir. Vi beklagar om detta medfört sömnproblem eller ohejdbara skrattattacker, men numera är det svårt att se skillnad på verklighet och fiction i detta makabra land.

50 reaktioner på “Sexanklagad hjälte *uppdaterad

 1. Vilka dårar till kvinnor!!! Men kan man förvänta sig nåt annat av dylikt klientel, Islamförgiftade som de är. Men så är också BRUTAL ISLAMISM = FEMENISM idag. För varför skulle de annars jubla över att muhameds våldtäktspojkar släpps fria att härja igen. De gillar verkligen när unga svenska flickor förstörs. För då socialiseras de ju in i den muslimska världen och blir arga feminister som anklagar och angriper oss vita män. För islam ger dem en bakvändhet i deras skallar, som INTE inser det verkligt sanna sambandet, utan ständigt fortsätter att leva i en propagandapropagerad hjärntvättemaximerad taqiyyalögn.

 2. Söker man på nätet på en person med ovannämnda för- och efternamn för man upp en präst! Kvinna, 68 år. Huruvida personen ifråga fortfarande är verksam i sitt yrke framgår ej. Är hela upplägget fabricerat eller är det sant men Sverige är så galet numera att det mycket väl skulle kunna vara det, dvs. helt sjukt.

  1. Nja du hittade nog den rätta…. Det behövs en hellörad gammal präst och Batikhäxa,för att uttrycka sig på det sättet ! 68 år,helt utan hjärta samt redan dement !!!

   1. Jag upprepar gärna min gamla fras som jag knyckt från Arne Anka(trots att han var socialist uttryckte han sig bra ibland): Jag vet inte om jag lever i ett land eller i ett skämt!
    Dessa ostyriga tanter (ålder egal) verkar helt snurra i sitt eget universum. Otur för resten av befolkningen att denna snurrighet anses uttrycka ”hjärta(!)” och allmänt goda egenskaper.
    Mot den här formen av dårskap står t.o.m. djävulen handfallen.

 3. Det virker helt surrealistisk , ikke en gang svenske kjærringer kan være så gale eller? dette må være en spøk.

 4. Hög tid att inför nästa val IQ-testa dem, som aspirerar på plats,i riksdagen alltså blivande riksdagsmän/kvinnor/hen.
  Kanske slapp vi då de värsta stolpskotten.
  Och varför är de så många, 349st? Danska och norska motsvarigheten till vår riksdag nöjer sig med ca 150 vardera och Finland med ca 200. Att de svenska är handikappade, när det gäller att tänka är väl het klart. De har ännu inte fattat att när man är sjuk och hemma skall man sjukskriva sig. Men girigheten hos dem är förstår. Lönen är bättre än sjukkassepengen.
  Och så klagar de om folket skulle ha något fiffel för sig!
  Hycklare kallas sådana riksdagsmän ( jag för min del kallar dem föstås skitstövlar).

 5. Och svenska politiker och våra domstolar framstår allt tydligare som de tokstollar de verkligen är.

 6. ”Ekspert” Nina Rung med statlig finansiering – bortforklarer de mange gruppevoldektene i Malmö med ”tilgjengelighet”. Hun er nok verdt hver krone for regjeringen, ofrene har det nok verre.

  Og hvem i Sverige reagerer på denne, mildt sagt, meningsløse «ekspertanalysen»? Jo selvsagt, Joakim Lamotte

  https://www.rights.no/201

 7. ”Gränsbevakarna Australien” på K. 9.
  Där visar de hur gränsen sköts.

  Har ej kunnat uppge sin identitet och varifrån han kommer.
  På det dessutom sökt tidigare och uppgivet falsk identitet i Ungern.
  Arif hade överhuvudtaget inte släppts in i Australien.
  Hade tagits om hand i förvar och identiteten hade kunnat faställas
  Därefter skickats ut på nästa flyg.

  Är det vänster- och #Jag är Här folket som sitter i Migrationsdomstolen.
  Som gör bedömningen att han :
  ”får anses ha försvagats” – bland annat på grund av att ”han figurerat offentligt på sociala medier och som föreläsare”.

  Migv. tvivlar på att Arif/ Moradi är medborgare i Afghanistan.

  Socialdemokraten Lottie Fallman var en av dem som kämpade hårt för Moradis frigivning och har varit aktiv i gruppen ”
  Socialdemokrater som vill stoppa utvisningarna till Afghanistan nu”.

  Samhällsnytt skrev i deras ingress med:

  ”Migrationsverket upptäckte att afghanen sökt asyl under en annan identitet i Ungern. Domstolen anser dock att avvikanderisken ”har försvagats” efter Moradis skriverier i sociala medier och släpper honom från Migrationsverkets förvar. ”Grattis till friheten som du förtjänar mer en någon annan Arif”, kommenterar sexbrottslingens anhängare på Facebook.”

  I artikeln står även:
  ”I mitten av november 2017 beviljades Moradi en ny prövning efter en ny ansökan om verkställighetshinder. Trots detta gjorde dock verket bedömningen att det finns synnerliga skäl att hålla honom i förvar. I förvarsbeslutet går det att läsa att Moradi gick under jord och blev utlyst flera gånger under asylprocessen. Som ett av skälen för fortsatt frihetsberövande citerar Migrationsverkets förvarshandläggare domen om sexuellt ofredande. Samtidigt tvivlar myndigheten överhuvudtaget på att Moradi är medborgare i Afghanistan:

  ”Migrationsverket gör här bedömningen att du inte gjort en tillräcklig åtgärd för att klarlägga din identitet”

  I samband med att Moradis fingeravtryck kontrollerades mot den europeiska databasen Eurodac uppdagades att han tidigare sökt asyl i Ungern – under en annan identitet. Av handlingarna som Samhällsnytt har tagit del av framgår även att Moradi ännu tidigare befann sig i Grekland.

  Av detta drar Migrationsverket slutsatsen att det finns synnerliga skäl för att hålla Moradi i förvar även i fortsättningen.

  Den bedömningen delas dock inte av Migrationsdomstolen i Stockholm som upphäver förvarsbeslutet och friger Moradi. I domen som avkunnades igår går att läsa att avvikanderisken består men ”får anses ha försvagats” – bland annat på grund av att ”han figurerat offentligt på sociala medier och som föreläsare”.

 8. Det skulle bli billigare att man samlar ihop dessa tanter som är totalt utsvultna på sex, och skickar dom till Gambia. Gratis resa och uppehälle, kanske en del stannar där,och alla blir vinnare. Dom kostar miljarder för oss som det är nu, måste finnas en lösning på deras problem. Kan man tänka sig fria sexleksaker. Och hembesök av sponsrade påsättare.

  1. Inga bjudresor.
   Det duger gått och väl med att de kan få en manlig.
   Av det motsatta som våran bortgångne och folkkäre
   Robban Broberg sjöng om på Cirkus -69.

 9. Lite kul är det att det knappt går att särskilja satir från verklighet. Det visar bara hur utflippade våra dyra politiska motståndare är. 🙂

 10. Eftersom dessa unga afganer som egentligen flertalet har sina hemvister i Iran kommer till Sverige och många inom vänstern har blivit nyttiga idioter för dessa ”barn” och bedriver känslomässig utpressning gentemot det etablerade samhället för att dessa skall få uppehållstillsånd i Sverige med alla dessa förmåner.

  Dessa idealister inom vänstern bryr dom sig inte om att det finns svaga grupper som får betala för detta som fattigpensionärer, fattiga barnfamiljer inom arbetarklassen, bristfällig sjukvård och skola samt undernärda barn som sitter fast i flyktingläger m.m?

 11. Babben Larsson älskar ”safari” i Afrika. Minns inte namnet på ländena exakt men man får sina misstankar då länderna har mycket manlig prostitution.
  Hon intervjuades i statlig radio igår.
  Som sagt. Misstanke bara. Frågan är VILKA djur.

 12. Härligt.. hyllar en sexbrottsling genom att hänvisa till en terrorist ansvarig för bombdåd som dödade kvinnor och barn..

  1. Margareta ingridsdotter är en av de kvinnor som gjort Sverige känt i Grekland och Gambia också vilket framgår av twitterkontot där hon och väninnan särar på benen för Kostas I Grekland….

  2. Har inte samhället något pris dom kunde belöna detta svin med eller har Fatemeh Kavari fått alla nu så det finns inget kvar.Dårskapens land

 13. Det måste vara ett trollkonto, vid närmare granskning?
  Inte för att det är osannolikt men detta verkar lite väl, eller?

 14. Herrejävlar alltså!
  Verkligheten överträffar då sannerligen dikten när det gäller de här häxorna!
  Borde inte bli snopen men är den människan verkligen på riktigt?
  Bedrövliga, kåta skrällen utan minsta värdighet.

 15. Arid, en ung man, som ljuger så han lurar skjortan av de svenska regeringen och Alliansen med!
  Ett skarpsint gäng, våra ”ledare” där uppe i Stockholm.

  1. Ja visst gör det….. eller hur!
   Genomsnitts IQ i Afghanistan är ca 80 och de lurar skjortan av våra politiker, journalister och batikhäxor.
   Gränsen för lätt utvecklingsstörd är IQ 70.
   Vi är illa ute med dessa tomtar i parlamentet och i media.

 16. Äckligt och patetiskt med dessa halvgamla ungmöar, som söker kärlek i unga män från no-where. Männen utnyttjar väl dessa fruntimmer som en biljett in till Sverige. Jag jämför med fruntimmer som åker till Gambia och jagar bruna män där.

 17. Dom kallar mig mamma!
  Jag låter dom amma.
  Klassiskt uttryck från batikhäxa på hvb boende.Eller kanske hiv boende.

 18. Ju fler som släpps in i landet ju farligare blir det för våra egna svenska ungdomar, hur kan ni gamla svenska tanter med uppsåt det blir så då ni medvetet medverkar med ert handlande som leder till våld och våldtäckter av våra svenska barn , ungdomar och äldre kvinnor ( i er ålder och äldre.)
  Vi som fortfarande har sunt förnuft, ni era ……..skämmer ut oss också.
  Kan inte gå och handla eller promenera fram och tillbaka till affären utan att följas av dessa lycksökares ögon och stora motbjudande flin.
  Helt skamligt det som ni sysslar med.

 19. Var redlig medborgare med sunt förnuft och vuxet vett i behåll torde svårligen äcklas av det allt annat än kysstäcka klimakteriekotteriets genomgående osmakliga offentliga utspel, där den omvårdande modersrollen får tjäna som täckmantel och klassisk skråpuk för att kaschera de otillständiga lidelser under vilka dessa samhällets ratade panelhöns låtit sig förslavas.

  Enligt förljudande sätter ett flertal av dessa abderitiska asylaktriser och menopauserande madamer en ära i att öppet stoltsera med sina importerade troféer och skamliga överenskommelser, varför man kan ana en inbördes tävlan om vem av skrådockorna som lyckas narra flest förfördelade fosterbarn att treva innanför särk och mamelucker och därmed vinna vandringspokalen.
  Bon soir, fy fan!
  Andreas 🙂

   1. Hahahahaha! Min gosse!
    Tåla Dig något så skall Du se att det repriseras till våren. Innan valborgsbrasan sprakar skall vi nog hava nöjet att skåda denna stolta dokumentation på nytt!
    Farbror Andreas 🙂

  1. Har du hört talas om svensken som slog sig själv i huvudet med en hammare för att sedan lägga sig i lastutrymmet i en babbes bil? 😀

 20. Det måste vara fakenews eller trollkonto. Så h ä r tokiga kan väl inte vuxna kvinnor vara😃😳?? ”Gå på äventyrsbad tillsammans med killarna”.?! Eller upplever de ungdomen på nytt med sina ”mysiga killar” ?

  1. Jag tänkte detsamma, men å andra sidan är ju sådana som henne tyvärr inte heller osannolika i dagens samhälle.

 21. Dessa pedofilkärringar är så totalt självupptagna! Den stackars flickan bryr sig inte om det minsta, då deras egna perversa lustar är det viktigaste. Kollade bloggen. Sparade hela sidan som ett historiskt dokument över den galna tid vi lever i. Hon kallar där sexförbrytaren för Sveriges ”Nelson Mandela!!!” Längst upp skriver hon; ”Äntligen helg! Nu KÖR jag å några andra ”mammisar” AW (Arif) hemma hos mig”. Tyder på att kärringarna ordnat en sexorgie för att fira hans frisläppande. sedan; ”Imorgon ska vi till äventyrsbadet med våra pojkar!”. Hela bloggen ger intryck av att de betraktar männen som sina personliga ägodelar, lite som en blandning mellan en toyboy och en hund… Vidrigt!

 22. Varför är inte alla dessa ljugande unga män i sina bästa år sända tillbaka till sina respektive hemländer? Hur kan det var att de r kvar i Sverige månad efter månad och när efter år?
  Jo, det är för,att vi har världens veligaste och sämsta regering. De vågar inte bestämma något utan att ha kollat men Mp, media att det är OK. Vi har inte längre någon fungerande regering och det har vi inte haft på länge. Löfven och hans hejdukar pratar en massa skit men det händer inget.
  Vi behöver en sverigevänlig regering vid valet 2018.

  1. Här är videon som Katerina Janouch har nämnt och hämtat stillbilder ifrån i hennes utmärkta och träffande inlägg på sin blogg.

   Kvinnor i Europa har fått nog av våldet mot kvinnor som kan kopplas till migranter. Se och lyssna till sanningarna dessa modiga kvinnor vågar yttra … i motsats till de falska och fega s. k. feministerna vilka tiger om de mycket allvarliga problemen.

   Jag har hittills hittat videon publicerad 4 ggr på YouTube men det sammanlagda antalet visningar är än så länge bara c:a 49 000. Videon behöver spridas mer för att få stort genomslag, vilket den är väl värd. Kvinnorna bakom videon finns också på Twitter, Instagram + flera sociala medier. Hemsidan med mer info finns på länken:

   http://www.120db.info/

   Kvinnorna i videon talar tyska, men textad till engelska.

   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=RJxU8iiyOS0&w=560&h=315%5D

   Ebba, som nämns av kvinnorna i videon ovan är 11-åriga Ebba Åkerlund, som dödades Akilov vid terroristattacken på Drottninggatan i Stockholm fredagen den 7 april 2017.

   Reportage på engelska nedan om den mördade Ebba Åkerlund:

   http://www.breitbart.com/london/2017/04/12/parents-11-year-old-girl-killed-sweden-truck-attack-speak/

   1. Rättelse:

    I min kommentar ovan skulle det stå …

    ” … som dödades av Akilov …”

   2. Man ska inte generalisera för mycket om män och kvinnor, vi är alla olika, det finns bra och dåliga kvinnor och det finns bra och dåliga män!
    Margareta Ingridsdotter är skrapet under tunnan!
    http://www.120db.info/ är bra förebilder för vakna kvinnor!

 23. Jag läste att ’Vi ska äventyrsbada med våra pojkar….’….. Pettersson… vill du att vi ska spy eller???

 24. Hmmm…

  Rätt så lustigt. Här har vi en massa batikhäxor som gjort motstånd mot att sexbrottslingar som Arif Moradiska ska hållas inlåsta.

  En sak är jag säker på och det är att när dom väl släppts fria så lär inte batikhäxorna göra motstånd längre.

 25. Jag vet verkligen inte hur jag ska utrycka mig, blir bara totalt spyfärdig. Här är det helt okej att ljuga om sin ålder, sex ofredat, ha lite gulli gull med tant Margaretha, bli dömd enligt svensk lag och ändå bli hyllad som hjälte. Nu ska jag gå och spy. Välkomna till världens sjukaste land, nämligen Sverige.

  1. Håller helt med dig! Allt detta är vedervärdigt och borde få varje normalt funtad människa att reagera.
   Arne Anka citat(fritt): Jag vet inte om jag lever i ett land elelr i ett skämt?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: