SD-politiker petad, spred konspirationsteori om judar


GALENSKAP. En ledamot för Sverigedemokraterna i en kommun i södra Sverige spred teorier på Facebook om att terrordådet på Drottninggatan var en konspiration. Kvinnan har sedan dess tvingats avgå.

Bland annat ska kvinnan ha skrivit att inga dog eller skadades i terrordådet utan att skådespelare hyrts in för att iscensätta en judisk konspiration.

– När jag upptäckte i maj förra året vilka inlägg hon hade gjort så kontaktade jag henne och bad henne att avgå, säger SD:s lokala ordförande.

Fem personer dog då en lastbil i hög fart körde in på Drottninggatan den 7 april förra året. Rakhmat Akilov har i förhör erkänt att det var han som körde lastbilen och har åtalats misstänkt för terrorbrott.

Aftonbladet

-Pettersson säger att det finns många galningar, en del tror att jorden är platt, andra tror att månlandningen inte ägt rum, att kondensstrimmorna från jetplan är gift. Det finns folk som påstår att förintelsen är en bluff, samma människor tycker det är synd att Hitler inte avslutade det han började. Jag brukar inte gilla när SD sparkar folk men i det är fallet var det rätt.

På bloggen försöker jag rensa bort de värsta avarterna, mejla mig gärna om jag missar något.

Annars är det rätt kul. Vänsterextremisterna kallar mig nazist, nazisterna kallar mig landsförrädare, det är inte lätt att vara alla till lags.

Om konspirationsteorier…


15 responses to “SD-politiker petad, spred konspirationsteori om judar

 • eugenecork

  just här ett stort problem finns inför framtiden,
  gäller att hitta dugligt folk…detta sabbar mer än
  man kan ana…så förbannat galet att inte ens
  ljug-media tar upp det

  Gilla

 • Norbert H

  Mer än en liten tomte 🎅 på det loftet tydligen.

  Gilla

 • Kjelle

  Jag håller med joy att man ska kolla upp källor och påstående.Men tyvärr så känner jag inte de döda eller deras anhöriga,men någon annankänner till någon?Dödsannons kanske..?

  Gilla

 • Stenbock

  Mindre begåvade finns i alla partier…Det som förvånar mig är,att denna helt frånvarande valt SD för att framföra sina fantastiska teorier.
  Hade hon nu valt de röd/gröna miljöaktivisterna,hade hon suttit i deras inre ledarstab,och möjligen kunnat utmana skolministern Fridolin….Sedan finns ju också FI ,som består av likvärdiga ! 😦

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Det kan visa sig vara förödande om den här typen av medlemmar tillåts i vårat parti.

  Gilla

 • white lady

  Det är olyckligt att det finns några stycken inom SD som inte är kloka. Men det är bara några, inte (nästan) alla som i S, MP, V och C!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Där gick nog inte hissen ända upp.

  Det räcker med stollar i politiken.

  Gilla

 • robban

  det som är lite spooky med dessa teorier är ju att det till sist kommer fram saker som inte stämmer med den officiella storyn. även med drottninggatan finns det en hel del ludd med vad som hände förutom det faktiska resultatet av framfarten. tycker KT är rätt kul men man ska inte ta dem på blodigt allvar som vissa gör

  Liked by 1 person

 • Fredde

  ”Oberoende” SVT skriver:

  ” SD-massavhopp i Sölvesborg

  Elva av tretton ledamöter i Sverige-
  demokraternas (SD) lokala parti-
  styrelse i Sölvesborg har hoppat av
  sina uppdrag, rapporterar Sydöstran.

  Enligt tidningen pågår en strid om vem
  som kan bli kommunalråd om partiet gör
  ett bra val. ”

  Självklart en av dagens viktigaste nyheter. Det är ju något negativt om SD…

  Gilla

 • Tony

  Ja och sen finns det dom som tror att Aftonlögnen är en seriös tidning, så det finns gott om konspirations teorier både här och där.

  Gilla

 • richardlindlind5

  Elkänslighet ?? vad tror ni ? Konstigt nog klarar dom elkänsliga att passera biltullarna trots strålningen –

  Gilla

 • Kent

  Ett stort problem för SD är att ute i bygderna så finns det många virrpannor. Det är ett så att säga naturligt problem i en snabbväxande organisation att det ansluts många som inte borde ha anslutitits.
  Detta kommer naturligtvis att utnyttjas till max av hela pkmaffian så minsta lilla obetydlig byfåne som säger sig vara SD och gör något som det går att göra skandalrubriker av kommer att utnyttjas.

  Gilla

 • The proud swede

  Hahaha..vilken jävla mupp

  Gilla

 • Joy

  Lilla Ebbas föräldrar lär vara varse att flickan var gjord av kött och blod. Varför tar inte folk en reality-check och kollar källor och rimligheten i sina påståenden. Obehagligt!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: