Stäng

SD-politiker petad, spred konspirationsteori om judar

GALENSKAP. En ledamot för Sverigedemokraterna i en kommun i södra Sverige spred teorier på Facebook om att terrordådet på Drottninggatan var en konspiration. Kvinnan har sedan dess tvingats avgå.

Bland annat ska kvinnan ha skrivit att inga dog eller skadades i terrordådet utan att skådespelare hyrts in för att iscensätta en judisk konspiration.

– När jag upptäckte i maj förra året vilka inlägg hon hade gjort så kontaktade jag henne och bad henne att avgå, säger SD:s lokala ordförande.

Fem personer dog då en lastbil i hög fart körde in på Drottninggatan den 7 april förra året. Rakhmat Akilov har i förhör erkänt att det var han som körde lastbilen och har åtalats misstänkt för terrorbrott.

Aftonbladet

-Pettersson säger att det finns många galningar, en del tror att jorden är platt, andra tror att månlandningen inte ägt rum, att kondensstrimmorna från jetplan är gift. Det finns folk som påstår att förintelsen är en bluff, samma människor tycker det är synd att Hitler inte avslutade det han började. Jag brukar inte gilla när SD sparkar folk men i det är fallet var det rätt.

På bloggen försöker jag rensa bort de värsta avarterna, mejla mig gärna om jag missar något.

Annars är det rätt kul. Vänsterextremisterna kallar mig nazist, nazisterna kallar mig landsförrädare, det är inte lätt att vara alla till lags.

Om konspirationsteorier…

15 reaktioner på “SD-politiker petad, spred konspirationsteori om judar

 1. just här ett stort problem finns inför framtiden,
  gäller att hitta dugligt folk…detta sabbar mer än
  man kan ana…så förbannat galet att inte ens
  ljug-media tar upp det

 2. Jag håller med joy att man ska kolla upp källor och påstående.Men tyvärr så känner jag inte de döda eller deras anhöriga,men någon annankänner till någon?Dödsannons kanske..?

 3. Mindre begåvade finns i alla partier…Det som förvånar mig är,att denna helt frånvarande valt SD för att framföra sina fantastiska teorier.
  Hade hon nu valt de röd/gröna miljöaktivisterna,hade hon suttit i deras inre ledarstab,och möjligen kunnat utmana skolministern Fridolin….Sedan finns ju också FI ,som består av likvärdiga ! 🙁

 4. Det är olyckligt att det finns några stycken inom SD som inte är kloka. Men det är bara några, inte (nästan) alla som i S, MP, V och C!

 5. det som är lite spooky med dessa teorier är ju att det till sist kommer fram saker som inte stämmer med den officiella storyn. även med drottninggatan finns det en hel del ludd med vad som hände förutom det faktiska resultatet av framfarten. tycker KT är rätt kul men man ska inte ta dem på blodigt allvar som vissa gör

 6. ”Oberoende” SVT skriver:

  ” SD-massavhopp i Sölvesborg

  Elva av tretton ledamöter i Sverige-
  demokraternas (SD) lokala parti-
  styrelse i Sölvesborg har hoppat av
  sina uppdrag, rapporterar Sydöstran.

  Enligt tidningen pågår en strid om vem
  som kan bli kommunalråd om partiet gör
  ett bra val. ”

  Självklart en av dagens viktigaste nyheter. Det är ju något negativt om SD…

 7. Ja och sen finns det dom som tror att Aftonlögnen är en seriös tidning, så det finns gott om konspirations teorier både här och där.

 8. Ett stort problem för SD är att ute i bygderna så finns det många virrpannor. Det är ett så att säga naturligt problem i en snabbväxande organisation att det ansluts många som inte borde ha anslutitits.
  Detta kommer naturligtvis att utnyttjas till max av hela pkmaffian så minsta lilla obetydlig byfåne som säger sig vara SD och gör något som det går att göra skandalrubriker av kommer att utnyttjas.

 9. Lilla Ebbas föräldrar lär vara varse att flickan var gjord av kött och blod. Varför tar inte folk en reality-check och kollar källor och rimligheten i sina påståenden. Obehagligt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: