Konspirationsteorier


KOMMENTARER. Det finns gott om konspirationsteorier eller om vi är snälla alternativa idéer. De finns om olika händelser. Den senaste tror jag är att massmorden och skjutningen i Las Vegas som inte har ägt rum alternativt arrangerades av CIA. 

Andra konspirationsteorier förekommer om morden på Olof Palme och John F. Kennedy, en del tror att jorden är platt, andra att månlandningen inte ägt rum.

”Chemtrails” det vill säga kondensstrimmor efter flygplan påstås innehålla kemikalier som påverkar människor och/eller klimatet.

En populär konspirationsteori är att världen styrs mot globalisering av ett litet antal superrika judar, ofta amerikanska miljardärer som träffas inom Bilderberggruppen eller någon annan organisation och som verkar för NWO, den nya världsordningen, som är en hemlig sammansvärjning som arbetar mot människornas intressen och för globalisering, och konspirerar i syfte att skapa en mer integrerad politisk och ekonomisk ordning – en enda värld, om man så vill.

Ingen verkar fundera på att den största globaliseringsåtgärden i Sverige var när den svenska socialdemokratin med statsministern Ingvar Carlsson i spetsen ledde Sverige till medlem i EU 1995. Tror konspirationsteoretikerna att det var judarna som använde Carlsson och det svenska folket som en kasperteater?

Konspirationsteoretikerna föreställer sig att ett mycket litet antal personer kan koncentrera total makt över skeendena och över andra människors beteende.

Lever man i verkligheten vet man att det är oerhört svårt att styra människor som sätter sig på tvären, det räcker att titta på barn eller vilken arbetsplats som helst.

Andra konspirationsteorier är att judarna ligger bakom invandringen till Europa, men där påstår en del att det behövs för Europas framtid medan andra säger att det är för att förstöra Europa. Men judarnas fel är det.

Populärt är också att påstå att mänskligheten inte klarar sig utan en världsregering som judarna ligger bakom och här och i andra sammanhang brukar familjen Rockefeller och storkapitalisten George Soros nämnas. Men givetvis kan Rockefeller, Soros och Bonnier med flera vara svin, men därifrån till att de är mer i en världsomspännande konspiration är det långt.

En populära konspirationsteorin är att svenska debattörer som är oroliga för invandringens långsiktiga effekter egentligen inte är det utan i stället, kanske omedvetet, agerar nickedockor åt okända intressen som judarna.

Jag tror att en majoritet av det svenska folket är oroliga för invandringen, men enligt vissa anses de inte tänka egna tankar utan i stället gå andras ärenden som exempelvis Adolf Hitlers sentida partikamrater som även mannen från Blekinge anses göra av vår statsminister och andra.

Jag tror inte så mycket på den konspirationsteorin heller. Faktum är att jag inte tror på någon konspirationsteori. Jag tror att livet och tillvaron är krånglig och svårtolkad och så konstig som den ser ut på ytan.

Nu till anledningen till detta inlägg, som inte omfattar kritik av Israel vilket är tillåtet.

-Pettersson är allergisk mot dessa konspirationsteorier om att förintelsen inte ägt rum, att allt är judarnas fel, att Bonnier, Soros och andra styr allt och eftersom jag inte tål dessa teorier raderar jag kommentarer som innehåller sådant och ibland slinker kanske vettiga kommentarer med eftersom samma avsändare, som ibland byter signatur hela tiden, kan ha blandat innehåll och jag hinner inte läsa allt eller titta på en massa Youtubefilmer bland kommentarerna.

Så jag ber er, ni som vill skylla världens ondska på judarna, det finns andra forum för er och det är inget jag tänker diskutera för det blir en evig diskussion…

Uppdaterat: Flera av er som kommenterar förstår tydligen inte svenska. Läs meningen ovan och försök förstå varför jag raderar era kommentarer om judar. Ni kastar bort er eventuella begåvning.

 

 


44 responses to “Konspirationsteorier

 • Jack

  Han tog bort den med.
  Här finns bara plats för en sorts konspirationsteorier, de mot gammelmedia.

  Gilla

 • Jack

  Men ärligt talat Pettersson är inte hela din blogg ett uttryck för konspirationsteori?
  Förstår inte att du plockar bort mitt inlägg där jag beskriver att alla samhällen har en påbyggnad ovanpå den demokratiska/politiska. I Iran är det islam, i väst är det banker och pengar.
  Vi kan ju stämpla alla notiser och kommentarer med ett paranoidindex från 1 – 10 här på bloggen.
  Petterssonsblogg som har en idé om att västvärldens media döljer sanningar som han måste tala om. Är det en 8:a på paranoidindex?
  Att samhällen har påbyggnad ovanpå den politiska/demokratiska ser ju många yrkesgrupper, men framför allt när vi i väst tittar på Iran och Nordkorea. Man är lite självgod om man inte kan förstå att det är så i västvärlden också.
  Tack läsare ge mig nu ett betyg på paranoidskalan mellan 1 0ch 10.
  1 är inte alls paranoid och 10 psykotiskt paranoid.
  Hoppas han inte tar bort detta inlägg också herr Pettersson.

  Gilla

 • Ulli

  Fakta och lika måttstockar för alla är det som måste gälla:
  Att vi i västvärlden lider allt mer under den snabbt fortskridande islamiseringen av våra länder är tveklöst.
  Dock ingen grupp förtjänar att exkluderas helt från kritik, inte heller den judiska.
  M.a.o. ingen individ skall kunna tillåtas gömma sig bakom någon sorts offergruppsmentalitet och så kunna bli skonad från kritik om den är berättigad (kan beläggas med fakta).
  https://bonnierhotet.wordpress.com/
  https://archive.org/details/SolzhenitsynYouMustUnderstandTheLeadingBolsheviksWhoTookOverRussiaWereNotRussians

  Gilla

 • Stenbock

  När det gäller den typen av sagoberättelser finns i dagens X-pressen en ny version av teorier mot Ryssland och Putin.
  Här berättar man om nedgrävda vapendepåer,och pekar speciellt ut områden kring sin egen region i stor-Sthlm.Vid Arlanda skall man enl. detta sagoorgan för 30 år sedan,funnit några nedgrävda vapen av ryskt ursprung.Detta förknippar nu deras skribent,med att landet är fyllt av sådana !!! Hur vuxna människor kan ha så enorma fantasier,är åter ett bevis för hur illa landets skolundervisning fungerat,enda sedan Palmes tid.

  Gilla

 • Stig Åke Gerdvall

  Du blandar ihop sakerna. Det finns falska fantasifulla konspirationsteorier men det är inte konspiration att det finns en globalistisk agenda där Oligarkerna skall bli ännu rikare. Att inte förstå att Bilderbergsgruppen ingår i detta är naivt. Att det finns judar inblandade i detta är inte antisemitism. Judar är som alla andra människor goda och onda. De har ofta varit framgångsrika och därför finns de också bland de som strävar efter en globalistisk värld. Israel har tillbakavisat att kritik mot Soros skulle vara antisemitism. Förstår inte Pettersson att Soros är en drivande kraft för att förstöra nationalstaterna, så varför har du denna blogg.

  Gilla

  • m

   Stig Åke G:
   Det du söker informera kring,hade vi som läst/läser Petterssons blogg i många år väl känt till. Men för den sakens skull,måste vi ju inte i varje mening beskylla en viss grupp,eller nationalitet för dessa försök till total Globalisering…Att Soros är den ledande känner vi också liksom,att Absurdistan är politiskt invecklad i denna kriminella Bilderberggrupp…..

   Gilla

 • Stenbock

  https://hds.imgix.net/dmp6w5XXcBe2HYf_7irSJ1ET-xo.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60
  Ett allvarligt attentat mot en mindre nattklubb i Ängelholm skedde i natt… I Bonniers HD-blaska har man idag ett reportage,med flera bilder kring händelsen.
  Attentatsmannen eller om det nu var ett ”barn” ,framgår inte mer än kring själva handlingsättet.I denna tidigare lilla idylliska stad,har sedan invasion påbörjades blivit ett kriminellt Mekka. F.d. F 10`s kaserner nyttjas numera för ”de stackars flyktingarna”,även om många av dem klagar på komforten.
  Nåväl sedan några år tillbaka har nu staden helt förändrats.Knivmord,rån och i natt ett brandattentat,mot en välfylld lokal.Biblioteket har tvingats stänga tidigare,och ortens gröna oaser Stadsparken och Stortorget har förvandlats till en form av no-go-zoner.Skulle kunna räkna upp åtskilligt mer,som förändrat denna lilla stad till en kopia,av orientalisk marknad.
  Lägger in en länk till nattens attentat som den beskrives på originell korrekt modern svenska:
  https://www.hd.se/2017-10-22/krogagaren-oforstaende-infor-attentatet-i-natt-jag-ar-mest-forbryllad
  Som framgår av rubriken är fortfarande de inhemska,så begeistrade över det arabiska tillskottet,att de inte ens fattat vidden för sin egen framtid.

  Gilla

  • Stenbock


   HD`s lokalskribent är inte så korrekt välutbildad,som landets övriga PK-press.I sitt reportage har han/hon gett sådana ingående skeenden att ”Attentatsbarnet” (som ses på HD-bild ovan) med lätthet kan spåras till en från ”Långtbortistan”.
   På bilden ligger det stackars barnet fängslad till händer och fötter, sedan besökare gemensamt sprang fast,och grep honom.Den
   ”stackaren” fick länge ligga på den regnvåta gatan,tills polisens bombgrupp med sin robot,kunde säkerställa hans blinkande ”bombbälte” han bar om på sig.

   Gilla

 • M

  Ett internationellt folk kommer ha ett helt annat perspektiv på gränser, minoriteter och invandring än ett territoriellt folk. Det är inte en konspiration, det är en intressekonflikt.

  Gilla

 • Tony

  Det händer alltid något spännande på Aftonbladet skryter
  man om idag?? Jo, det har vi ju fått oss servat dom senaste dagarna?

  Gilla

 • heraldikern

  Man kan inte märka upp åsikter med begreppet ”konspirationsteorier” först och sedan börja värdera dom efter det! Då har man självodlade förutfattade meningar och är kort om roten! Man måste värdera åsikter efter dess rimlighet och logik. De som inte klarar det är förmodligen dom som står för de verkliga konspirationsterorierna! Alla människor har syften med sina ageranden, mer eller mindre och i allmänhet och maktmänniskorna i synnerhet! Vad vore väl världen och civilisationen annars? Att det finns onda, egoistiska, giriga, kalla och beräknande människor, såväl som goda, det vet vi alla! Att människorna agerar utifrån sina syften och sina egenskaper det vet vi också. Att dom flesta konspirationsteorierna blir verklighet efter nån tid det vet vi också, men talar av naturliga skäl inte så mycket om det!

  Liked by 2 people

 • Conny Lundberg

  Vem stiftade uttrycket konspirationsteoretiker för att därefter förlöjliga alla de som pekar på bristande logik i förklaringsmodeller som regeringar via kontrollerade massmedia för ut för olika katastrofer och startande av krig?

  Liked by 1 person

 • compulsoryunion

  Om Mohammed levt idag skulle hen åtalats i Haag tribunalen, och domstolar i Sverige för:
  Krigsbrott
  Grov våldtäkt mot barn
  Djurplågeri
  Månggifte
  Bedrägeri?
  Anstiftan till mord?
  Dessutom moraliskt fel ta sin kompis fru
  Påstå alla måste besöka hans familjs fastighet därifrån hen åkte raket på en sten upp i himlen

  Gilla

  • Joy

   Tyvärr tror jag han hade passat utmärkt inom queerrörelsen som har tagit ett järngrepp på feminismen och homorörelsen idag.

   Gilla

 • Magnus

  Hej Petterson,
  Var går gränsen för ett korrekt samband och en konspiration? Varje människa har fått- och lärt sig att förstå sammanhang och se de röda trådarna, vissa har det som yrka och har en extremt god förmåga att se mönster. Så frågan är var du drar din gräns?

  Det som irriterar mig är att detta epitet används i vissa specifika fall men inte i andra, varför? Epitetet konspirationsteori är lika förlegat som rasist, fascist och så även snart nazist.

  Liked by 2 people

 • Calle P

  Pettersson, du skjuter bara på budbärare, går aldrig på djupet…

  Liked by 1 person

 • Lena

  Är Tyskland först att tysta …….mycket märkligt och ännu mer skrämmande.
  https://www.blazingcatfur.ca/2017/10/21/germany-full-censorship-now-official/

  Gilla

 • Janne

  En annan allvarlig incident är ett mycket grovt intrång på svenskt territorium, troligen utfört av främmande makt.
  Det märkliga i händelsen är dock att ingen såg när det hände, ingen hörde något heller och ingen vet heller exat när det hände!
  Det finns inga som helst bevis.
  Men det hände, det vet vi, för så är det för det har Margot Wallström sagt.
  Hon kände tydligt en främmande hand på sitt ena lår!
  Och det måste genast åtgärdas och utredas, Fru Wallströms lår måste undersökas och nagelfaras noggrant för att säkerställa ev. bevis och fälla och straffa den skyldiga främmande makten!
  Är det Trump, Putin eller kanske Merkel som är skyldig??
  Janne

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Bra skrivet, Pettersson .

  Jag skriver under på ditt resonemang i denna fråga.

  Har bara lite svårt att förstå en sak…….

  20 juli 1969, månlandaren Eagle landar på månens yta. Dagen efter kliver en människa ut på månens yta för första gången. Därefter följde ytterligare fem månlandningar – Apollo 12, 14, 15, 16 och 17.

  Totalt har 12 personer stått på månens yta; två i varje expedition.

  Senaste gången någon satte sin fot på månen var i december 1972, då Eugene Cernan och Harrison Schmitt från Apollo 17 tillbringade 75 timmar där, vilket bland annat resulterade i att de återvände till jorden med 110 kg sten- och markprover.

  Sedan perioden1969-72 har det gått många år. Närmare bestämt 45- 48 år. Den teknologiska utveckling sedan år 1969/72 är ju otroligt ofattbar.

  Därför tycker man ibland att det är konstigt att inte någon människa har besökt månens yta, efter 1972.

  Gilla

  • Bosse

   Peter Skoglund! Att få en människa på månen var ett sånt enorm arbete av hundratusentals tekniker.Dagens raketer kan inte sända någon till månen.Man byggde en speciellt för detta ändamål, Saturn 5. Bestämmer man sig idag för att skicka en människa till månen så tar det mellan 10-15 år av heltidsarbete.Och då måste du kanske anställa 80000-100000 människor igen. Det krävs nya enorma statliga anslag till detta.Jag tror inte att det är en teknisk fråga utan en ekonomisk och resursfråga.

   Gilla

   • Peter Skoglund

    Förmodligen är det en ekonomisk fråga, Bosse.

    För nu lägger man tydligen resurserna på andra saker och planeter,

    Gilla

 • Bosse

  En intressant film om konspiration och vad den kan göra med folk är ”Konspiration 58”. En teori att fotbollsVM 1958 inte gick i Sverige.Lennart Johansson är så arg så han nästa gråter.Jag var ju där för helvete,skriker han. Kurt Hamrin är också bekymrad vad det egentligen var han spelade detta VM. Filmmakarna erkänner senare att det var en film man gjorde för att testa reaktionen.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Nej, den årbräckte multimiljardären och djävulens hantlangare George Soros, denne ofattbart kapitalstarke och inflytelserike demonfinansiär av allt som syftar till nationalstaternas sammanbrott, har självfallet intet med de radikala våldsvänstergrupperingarnas härjningar inom Europa att göra.

  Detta uppfattar undertecknad som lika absurt och vettlöst som de människoföraktande krafter som begår det skändliga nazistiska brottet att förneka att förintelsen av judar och oliktänkande någonsin ägt rum.
  Rim och reson och lagom höga hästar!

  Naturligtvis åligger det den ansvarsmedvetne och politiskt initierade medborgaren att nogsamt studera och efter bästa förmåga utvärdera de teorier han kommer i kontakt med, samt att inte falla i farstun för vilka galenskaper som helst.

  Detta förtar dock icke de väldokumenterade fakta som finns avseende ovan nämnde Expo-donatorn Soros och dennes destruktiva påverkan av samhällets formativa skeenden.
  Tack för ordet!
  Andreas.

  Liked by 1 person

  • Magnus

   Så du menar på fullaste allvar att mannen som sponsrar våldsvänstern och infiltrerat våra politiker inte ingår i ett samband? Sambanden är ju bekräftade. Hänger inte Soros i hop med andra mäktiga? Är inte det heller bekräftat? Är det inte heller bekräftat att alla minoriteter i världen utgår ifrån sin grupp? Varför finns då ord som islamofob och antsemit? Men bara för att vi kan peka ut stora- och små grupper som tillhör samma folkgrupp så betyder inte det att det gäller alla inom folkgruppen. Varför är det omöjligt att diskutera vissa gruppers agendor och mål?

   Jag har givit upp vår västerländska överlevnad. För vi kan inte längre diskutera och vi kommer inte framåt. Det är dags att gå full separatism!

   Jag skiter i om gruppen består av muslimer, judar, kristna, hinduer ateister och jag skiter i vilken hudfärg gruppen har. Finns det ett samband och målet är ont för vår nation så måste detta diskuteras. Eftersom jag står för ”alla lika inför lagen” så struntar jag i våra orättvisa lagar såsom diskrimineringslagen och hets mot folkgrupp. I mitt Sverige så kan jag i ord kritisera alla lika hårt! Om en domstol dömmer olika i identiska fall pga av grupptillhörighet så är vi inte ”lika inför lagen” och stämmer alltså inte med vad majoriteten i vår demokratiska rättstat tycker. Detta blir inte rättssäkert. När polisen vill lösa brott och brottsliga grupperingar så skapar polisen en karta över deras umgänge och nätverk, alltså även icke brottslingar. När polisen gör samma sak mot en brottslig grupperingar som enbart umgås med sin folkgrupp så blir det ett brott? Sverige är sjukt!!!!!!!!

   Gilla

 • Tony

  Nej jag tror inte på konspirationsteorierna heller, men jag vill
  gärna veta vad Bilderberg gruppen har för uppgift, och
  framför allt vad gjorde Stefan Löfven där innan han blev
  statsminister, och vad gjorde Annie Lööf där i år, dom måste
  ju ha en uppgift att fylla eftersom Svenska politiker åker
  skytteltrafik dit? Det ställs inga frågor om detta troligen slutna
  sällskap, men någon uppgift har dom väl, dom verkar viktiga
  för Svenska politiker!

  Liked by 1 person

 • gamgubben

  I Sverige är det demokrati och folkets vilja är tydligen att vi ska sträva efter att bli en minoritet i vårt eget land för att slutligen upphöra som folkslag.
  Jag undrar om vi alla har blivit fullständigt hjärntvättade av tidningar och tv. Varför gör vi inte som nu är så populärt i vårt land, ingen tycker utan alla tänker. Frågan är på vad?
  Ville vi alla att våra politiker skulle återigen införa en tredje klassens medborgare? Socialdemokraterna som fått bort den klassen tidigare ville tydligen ha den åter när deras andel av väljarkåren minskade.
  Vi är en humanistisk stormakt enligt PK-sfären. Vad är det för humanism att byta ut en genuin folkgrupp mot en splittrad mångkulturell?
  Kan någon ge ett begripligt svar på den frågan och jag ska inte rösta med SD 2018.

  Gilla

 • Mia

  Det verkar vara en viss typ av människor som fastnar för konspirationsteorier och ibland för flera teorier samtidigt.

  Ofta unga med liten erfarenhet och en del andra som har lätt för att dras in i något och bara tro, utan att tänka logiskt.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Man undrar lite vilka som styr,titta på EU samma mat affärer,stora kedjor som har samma priset överallt,samtidigt lönerna fortfarande väldigt olika.Vem fan tjänar på det inte jag.Mvh Adolf

  Gilla

 • Ingemar

  Ordet ‘konspirationsteori’ används så fort det förekommer andra antaganden och förklaringar än de som presenteras i censurmedierna. Och vem litar på dessa fullt ut idag? efter alla lögner som kommit fram.
  Ordet används på ett liknande sätt som Rasist, Farcist och Nazist mot invandringskritiker.
  Självklart förekommer det felaktiga konspirationsteorier men säkert också riktiga.

  Liked by 1 person

 • Emil

  Konspirationer gällande sionismen+judar har olika grad av trovärdighet, där de mest extrema fallen talar om sataniska influenser hos gruppen. Man kan dock erkänna att judar, precis som kurder eller vilken annan folkgrupp som helst, agerar och lever etnocentriskt. Detta förklarar till stor del en hel märkliga fenomen i vår omvärld och om det stämmer bör vi svenskar fundera på hur vi kan börja agera etnocentriskt i samma mån.

  Gilla

 • Kurt

  Tack Pettersson, det va på tiden att du agera mot dessa stupida kommentarer!

  Liked by 1 person

 • Kalasbetalaren

  Nej, det finns säkert inga konspirationer, men judarna får ändå passa sig, för med tanke på hur många av dom beter sig börjar tyvärr mitt tidigare helhjärtade stöd för Israel att vackla! Så vill jag inte att det ska vara!

  Sen kan jag inte låta bli att undra varför Bonnierägd media gör allt för att islamisera Sverige, vad skall dom vinna på det? Drivs dom bara av pengar och bekräftar härmed en av fördomarna? Är vänstern så stark att dom inte våga ingripa kan dom ju sälja av! Det blir lätt att det uppstår konspirationsteorier!

  Frågan är om vi hade röstat ja till EU utan den massiva och extrema skrämselpropaganda som bedrevs i media om hur isolerade vi hade blivit om vi hade stått utanför! Det var ändå bara 52,3 mot 46,8. En skillnad på under tre %.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Svar nej, ett icke lika lättskrämt folk som vi svenskar är hade inte genom hot och förljugenhet röstat ja till EU ett sådant folk hade tänkt själva och röstat därefter men det klarar inte svenskarna vi är vana vid att någon annan ska tänka åt oss nämligen staten och politiska makthavare som vi historiskt sett har hysterisk respekt för och därför gång på gång röstar på och sedan låter dem styra och ställa och ljuga dumsnälla medborgare fulla.
   Svenskar är naiva sa Lövet, ligger något i det !

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Lättskrämt och lättskrämt?

    Står VD:n för Scania ihop med Volvos i TV och säger att går vi inte med i EU så måste dom stänga sina fabriker i Sverige och flytta produktionen till ett EU land eftersom EU kommer att skyddas av så höga importtullar att det kommer att bli omöjligt att exportera något dit, så är det inte så konstigt om en del blev lite nervösa för att rösta nej!

    Själv körde jag min alltid fungerande teori, allting som politikerna och bankdirektörerna är för, det är jag emot! Funkar alltid!

    Gilla

 • Kirurgen

  Väl skrivet Pettersson. Du har helt rätt i att i en demokrati som ju bland annat definieras yttrande- och tryckfrihet och skarpa landgränser är människorna inte lätt styrbara när de vaknar upp till insikt. Hittills har de dock varit lättlurade.
  Kapitalet, Pettersson, kapitalet är lömskt och de som styr kapitalet på hög nivå är inte många men har kusligt stor makt. Du har rätt i talesättet att det är judarna som ligger bakom allting är rent skitprat. Men det verkar ju som muslimerna vill ha allting till judarnas fel för att den korrupte Arafat inte ville ha fred med Israel när han hade möjlighet. Islam i västvärlden är farligare än konspirationsteorier som i många fall är rent löjeväckande som till exempel den om månlandningen.

  Gilla

 • Lena

  O T
  Kan detta vara ett uppslag till en artikel, franska bönder i protest i hjärtat av Paris ?
  http://www.reuters.com/investigates/special-report/assets/who-iarc-glyphosate/RTX3HFPF.jpg?v=122814191017

  Gilla

 • Svensk lösen

  ”Andra konspirationsteorier är att judarna ligger bakom invandringen till Europa, men där påstår en del att det behövs för Europas framtid medan andra säger att det är för att förstöra Europa. Men judarnas fel är det.”

  Som vän av Israel måste man ändå kunna se att det FINNS judar med en multikulturell agenda dvs en önskan om att undergräva existensen av europeiska nationalstater. Friska upp minnet av denna dam från organisationen Paidea.

  Liked by 1 person

 • Thomas

  Konspiration och konspiration.

  Det är i alla fall bevisat att den demokratiska världen
  går i en riktning dit folket inte vill.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: