Ett vuxet samtalsklimat…


VALET 2018. Nedanstående är det officiella kontot för Sverige största fackliga organisation. LO går tydligen in i valrörelsen med en finstämd och resonerande ton som representant för Sveriges ALLA arbetare, även icke-socialdemokrater eller väljer det att skämma ut sid och skrämma bort ännu fler medlemmar? 

Nåväl, Hanna Westrin, som sysslar med digital kommunikation i allmänhet och sociala medier i synnerhet för de Nya moderaterna undrar om LO är för ett vuxet samtalsklimat?

– Pettersson antar att LO:s samtalsklimat är ungefär samma vuxna tonläge som moderaterna använder mot Sverigedemokraterna…

 


5 responses to “Ett vuxet samtalsklimat…

 • Kenth Andersson

  Ja dessa KOMMUNISTER !!!!!!!

  Gilla

 • Ourgon

  ”Oss arbetere”?

  Arbetarna är djuren utanför huset i Orwell’s Animal Farm, LO-pamparna grisarna som bor i huset och går på två ben. Ibland kommer de ut och skanderar ‘fyra ben bra, två ben dåligt’.

  Gilla

 • Billy Boy

  Stefan Löfven (S) är redan en nickedocka som styrs av Karl-Petter Thorwaldsson (LO) …

  Målet för Thorwaldsson (LO) är säkert att kunna styra även Ulf Kristersson som ”puppet on a string” och göra moderaterna lika lydiga och undergivna som SAP-ararna redan är.

  Men då får nog Thorwaldsson och hans valarbetare ändra tonläget en aning. Annars blir Thorwaldsson garanterat en ”Big LO-ser”.

  Gilla

 • gamlingen

  Trygghet har bara politikerna med SÄPO i hälarna för att skydda dem hela tiden. Skydda för vad? Det vill jag verkligen veta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: