Stäng

Ett vuxet samtalsklimat…

VALET 2018. Nedanstående är det officiella kontot för Sverige största fackliga organisation. LO går tydligen in i valrörelsen med en finstämd och resonerande ton som representant för Sveriges ALLA arbetare, även icke-socialdemokrater eller väljer det att skämma ut sid och skrämma bort ännu fler medlemmar? 

Nåväl, Hanna Westrin, som sysslar med digital kommunikation i allmänhet och sociala medier i synnerhet för de Nya moderaterna undrar om LO är för ett vuxet samtalsklimat?

– Pettersson antar att LO:s samtalsklimat är ungefär samma vuxna tonläge som moderaterna använder mot Sverigedemokraterna…

 

5 reaktioner på “Ett vuxet samtalsklimat…

 1. ”Oss arbetere”?

  Arbetarna är djuren utanför huset i Orwell’s Animal Farm, LO-pamparna grisarna som bor i huset och går på två ben. Ibland kommer de ut och skanderar ’fyra ben bra, två ben dåligt’.

 2. Stefan Löfven (S) är redan en nickedocka som styrs av Karl-Petter Thorwaldsson (LO) …

  https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/14268984_1600507966917003_931010402_n.jpg

  http://www.sydsvenskan.se/images/hrqqoJoU9fP7KKAA-DS3b5bRWXw.jpg

  Målet för Thorwaldsson (LO) är säkert att kunna styra även Ulf Kristersson som ”puppet on a string” och göra moderaterna lika lydiga och undergivna som SAP-ararna redan är.

  Men då får nog Thorwaldsson och hans valarbetare ändra tonläget en aning. Annars blir Thorwaldsson garanterat en ”Big LO-ser”.

 3. Trygghet har bara politikerna med SÄPO i hälarna för att skydda dem hela tiden. Skydda för vad? Det vill jag verkligen veta.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: