Stäng

En röst på Miljöpartiet är en röst på Muslimska brödraskapet

ISLAM. Sveriges kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke har skänkt skattemiljoner till studieförbundet Ibn Rushd för att ”motverka islamofobi” i Sverige.

Detta beslutar Kuhnke innan utredningen om stöd till trossamfund är klar. Att Sveriges DEMOKRATIminister föregår en utredning och skänker skattemiljoner till en organisation som har allt annat än demokratiska värderingar och målsättningar är minst sagt ett tvivelaktigt och beklämmande tillvägagångssätt.

Ibn Rushd har bevisat starka kopplingar till Muslimska brödraskapet – som har ett uttalat mål att upprätta ett kalifat styrt av deras tolkning av sharia.

Ibn Rushd har utnämnt Kitimbwa Sabuni, Mattias Gardell, Masoud Kamali och Tobias Hübinette som ”experter” i ”kampen mot islamofobi” i Sverige. Dessa figurer som vid upprepade tillfällen visat prov på både rasism, islamism och judehat.

Samtidigt vet vi att judarnas situation i Sverige är värre än någonsin tidigare – 51 procent av hatbrotten mot dem utförs av just muslimer.

Då väljer Sveriges miljöpartistiska demokratiminister Alice Bah Kuhnke att föregå en utredning, skänka skattemiljoner till en obskyr organisation, som anlitar ännu mer obskyra ”experter” för att motarbeta ”islamofobi” i Sverige.

-Pettersson som är en stolt islamofob undrar om DEMOKRATIminister Alice Bah Kuhnke tänker, och vad hon tänker då på…

Om Ibn Rushd på bloggen…

Statistik, hatbrott mot judar…

Uvell.se granskar Ibn Rushd affärer…

En röst på Miljöpartiet är en röst på Muslimska brödraskapet

Muslimska brödraskapet på bloggen…

 

36 reaktioner på “En röst på Miljöpartiet är en röst på Muslimska brödraskapet

 1. Miljöpartiet med gustav fridolin förgöraren måste låsas in någonstans i sibiren eller liknande dessa anhängare har försttört och stulet pengar från oss fattiga pensionärer och skänkt detta till terrorister och mördare.

  Till Fridolin jag vill ha tillbaks en pension jag kan leva på.
  Svensk född fattig pensionär bestulen av mp Maffian

 2. Den dumma damen Bah Kunke fiskar röster och det är ju bra att dessa kan betalas med skattekronor, tycker hon nog.

 3. Ibn rushd är en avknoppning från ABF. Sossarnas uppgörelse med den muslimska valboskapen för mer inflytande över svenska statsapparaten, initerad av sosseorganisationen Tro och solidaritet. Ett mycket allvarligt svek mot svenska folket, ett lansförräderi som heter duga.

 4. Mia! Nej, vi män tål inte höra #meeto,därför att alla kvinnor är inte inkluderande i denna kampanj.Bl.a dom gängvåldtagna kvinnorna har inte
  fått en röst eller stöd från dessa godhetsmedlemmar i meeto.Sen finns det kvinnor i denna rörelse som hyllar afghanska våldtäktsmän som har gjort övergrepp på 14-åriga flickor. Hur fan ska man kunna ta en sån kampanj på allvar? Ett gäng hysteriska kvinnor med hämndbegär som inte kunnat ligga sig till framgång.

 5. Detta måste ju innebära att Disneyklubben fullt ut Delar det muslimska brödraskapets värdegrund. Intressant… Och så bekvämt man kan göra det för sig : Om någon person har fräckheten att ventilera en annan uppfattning än den egna, så behöver man inte anstränga sig med att bemöta med sakliga argument. Det är alltså bara att stämpla motparten med diagnosen : FOBI ! Borde inte läkarvetenskapen ha varit med på ett hörn innan man klistrar hjärnspöken på andra ? Typiskt infantilt och patetiskt betéende, helt i klass med barnsligheter som ”CP” eller ”Mongo”. Sådant som endast ängsliga tonåringar med dålig självkänsla brukar häva ur sig. Slutsats : Säger jag emot Alice, så betraktar hon mig som att jag har en lättare hjärnskada. Dylika påhopp kan rendera i GallerSkakning ! Kim Jong Dum ; här ligger du i lä !

 6. Nån som såg Grotesco i höstas? I ett av avsnitten finns ett parti med i en debatt, nämligen ”Miljöpartiet Islamisterna”.

  Så jävla klockrent som hur detta parti blivit.

 7. Miljöpartist var största parti bland kvinnor 18-35år senaste valet.
  Den grupp som ska föda kommande etniska svenska generationer , är den grupp som vill bjuda in världens mest kvinnoföraktande sekt.
  Jag tror ytterst få svenskar förstår eller vill förstå hur illa läget i sverige är.
  I världens mest jämställda land vill kvinnorna släppa in den mest kvinnohatande sekten på jorden.
  Det där med jämställdhet kanske inte va så bra i alla fall.

   1. Jag har inte skrivit ’alla’ men majoriteten av unga kvinnor röstar på miljöpartiet eller vänstern som också domineras av unga kvinnor.
    Jag förstår att du som kvinna i sverige är van att bli hyllad och satt på en pedistal och inte är van vid kritik men man måste även om det svider kunna hantera sanningen.

 8. Ministeriella malörer och en uttalad mani för en massiv muselmanimport är de föga smickrande meriter som präglar denna pajasministers besynnerliga karriär, där beslut som endast gynnar den korandominerade svartkonstens utbredning, följer varandra på rad och där vi kan vara förvissade om att vad som än levereras från MP representerar ännu ett föraktfullt utspel som går i strid mot vanligt vuxet vett, svenska värderingar och sund planering.
  Andreas.

 9. Jag tror inte att det finns någon ”Islamofobi”, det är ett påhittat begrepp.
  Den som hävdar att det finns måste då också acceptera att det finns; Svenskofobi och Germanofobi mm.

   1. Metoofobi verkar vara något som särskilt svenska män lider av.
    En del klarar inte ens av att höra ordet.

   2. Ja tro fan man utvecklar en välgrundad fobi mot er.
    Inte alls konstigt.
    Minns tokan som satte sin importerade lekpojkes väl i första rummet trots att han antastat hennes dotter.

 10. Den som har ögon kan anse tydligt
  Att när du tala om islam
  Talar du inget fakta utan att du sprida ut din öndskan

  Gör vad du önskar
  Islam växer up snabbare än du tror
  Och även om du tror att det fel, islam grundad inte på dåliga människor
  Växer genom krig ?
  Visa mig i nu tiden, var inte dom i huvudet på att tala om dåtid, även då tiden är inte som du tror gå och läs historien

  Jag har hundra tusen tal bevis som visar jag jag säger, varsågod visa mig

  Tar jag screenshot av min kommentar så våga inte att ta bort den jag tror inte att jag brutet komment regler
  kommer jag att publicera screenshoten i dagensnyheter
  samt kommer documntera din upplag och dem som följa dig
  Till svenska örginastioner mot diskriminering som motverka dig och dina ledarna
  Jag har ditt konto för att jag hade swishen åt dig ; )

  Ska vi se vem som börjar alltid kriget
  Ni eller Muslimer

  Lycka till dem som tänker

  1. Tackar så mycket för att du bara bekräftar den bild vi har av er.
   Kan inte säga jag är särskilt förvånad alltså.
   Ni lurar många men inte alla.

   1. Exakt! De behöver bara skriva eller öppna munnen, så bekräftar de alla fördomar. Det är verklighet!

   2. Så sant.
    Stora i truten och fräcka som få.
    De vet att många svenskar stryker dem medhårs och behandlar dem likt de offer de absolut inte är.

  2. Jag antar att det är en muhammedan som skriver detta på nästintill obegriplig svenska. Svenskan är obegriplig, texten är obegriplig.

  3. Shadi ! Jag förstår inte vad du skriver,det är för dålig svenska.Men om jag har förstått rätt så hotar du folk och då ska du försvinna härifrån. Kom inte in på en svensk blogg och hota folk. Du pratar om islam och mycket annat och då kan du hålla dig där och hota folk.

  4. Med lite mer upplysning, mindre hat, avundsjuka och religiös hjärntvätt från tidig ålder, samt färre kusingiften, så hade islam krympt till en liten sekt för de som kan tjäna pengar på rappakaljan, så hade era så kallade skithålsländer fungerat som alla andra islamfria länder gör, trots det intelligenshandikapp ni besitter.

 11. Miljöpartiet är största parti bland kvinnor mellan 18-35år.
  Fredagsmys Va?
  Den grupp som ska föda nya generationer etniska svenskar vill ta kollektivt självmord.
  Det ser mycket mörkare ut än någon kan ana.Tyvärr vi är rökta.
  Det vi haft är oåterkallerligt och det är inte invandrarnas fel.

 12. Begreppet islamofobi är bara ännu ett exempel på den muslimska offerkoftan.
  De är varken offer eller en förtryckt minoritet, det är löjeväckande att påstå något annat.

 13. Bolibompa, om det är vad man har med sig som CV, då blir resultatet därefter. Det är mäster stollen själv som utnämnt henne.
  4% av valmanskåren är väl knappt 200.000 väljare som har satts av zåzzarna att styra vårt land. Dessförinnan moderaterna, hur någon kan rösta på dessa tokpartier är ofattbart.

 14. Mp liknas vid en vattenmelon.Grönt utanpå,knallrött inuti med brunsvarta kärnor.Vattenmelonen är dock hälsosam att äta medan Mp politik är direkt livsfarlig och dödlig att inandas ,låt aldrig Mp fågeln bygga sitt bo i ditt huvud/dina sinnen.

  ”Hört talas om “hållbar utveckling”? Det är den nya modetermen som kommer att nötas och nötas tills våra trumhinnor skrumpnar av utmattning.

  Associationer till miljöpartiet? Inte så konstigt. FN:s “Agenda 2030″ är den direkta förlagan till miljöpartiets partiprogram. Agendan för ett litet extremistiskt skitparti som i den senaste opinionsmätningen från norska Sentio fick 5,1 procent, och som tillbringar sin tid med att som trotsiga pubertetsyngel sabotera alla försök till seriöst politiskt arbete, går alltså hand i hand med FN:s planer på fri invandring, minskad yttrandefrihet och begränsningar av nationellt självbestämmande samt “fattigdomsutjämning”, det vill säga accelererad överföring av resurser från i-världen till u-världen så att alla får leva på u-landsnivå.

  http://www.jihadwatchnorway.org/sverige-pilotprosjekt-i-agenda-2030/

 15. Det är så skrämmande att en så kallad demokrati tar in islam i sin krets. Då är demokratin körd eftersom islam inte har demokratiska värden någonstans i utövandet och i budskapet. Vi har aldrig fått rösta om att bli invaderade av islam, utan vi som varnat i årtionden är skurkarna. Herregud, det är så jag bara vill dra täcket över huvudet och försvinna.

  1. Det handlar om att de flyttar fram sina positioner bit för bit, ett litet steg i taget.
   Det handlar om att en grupp tar sig framåt och tillskansar sig makt, och de bidar sin tid.

 16. Hoppas Mp röstas bort och slängs på historiens sophög. Att det finns dom som röstar på det partiet är fullständigt obegripligt.

 17. Blaha Klunka är lika naiv och uppblåst som hon ser ut, och att ge henne en ministerpost säger mer om oduglingarna som godkänt detta…

 18. En röst på Miljöpartiet är en bortkastad röst, hoppas att det lilla skitpartiet yillsammans med kommunisterna,och dom snorkiga liberalerna hamnar utanför Riksdagen.

 19. Ytterligare en anledning att motarbeta Mp så mycket som möjligt innan valet sep.
  Efter valet hoppas och tror jag att Mp inte finns kvar bland våra riksdagspartier.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: