Stäng

Hembesök vid socialbidrag

SKATTER. -Pettersson undrar om riksdagsledamot Hanif Bali (M) har glömt att Alliansen hade makten 2006 till 2014? 

Annars har herr Bali naturligtvis rätt. Jag skulle kunna tänka mig att göra hembesök obligatoriskt vid olika typer av bidrag. Dels för kontroll men även hjälp till dem som har det svårt.

Hembesök utfördes tidigare vid sjukskrivningar också och borde praktiseras ofta, även för par som på papperet är separerade men ändå bor ihop. Det finns mycket att göra. Ring SD och föreslå samarbete Hanif…

9 reaktioner på “Hembesök vid socialbidrag

 1. Småkomiskt när dessa felaktigt utbetalda 500 miljarderna per år kallas för bidragsFUSK. Lite ”aijabaija” över det hela, när det egentligen är förfalskning och rentav stöld som borde straffas med ovillkorligt fängelse omedelbart.

 2. Det första som skall göras är en kraftig sanering av bidragen så blir kontrollen smidigare och inte så kostnadskrävande.

 3. Fuskare kan man finna i alla samhällsklasser och områden. Men vågar nog påstå att Non-Go-zonerna är klart överrepresenterade. Vilken FK-handläggare, med någon form av självbevarelsedrift, skulle frivilligt ge sig in i getingboet Rosengård, Tensta eller Angered ? Bara för att ta några exempel. Säkerhetsvakter, Säpo och Polis är ju bara förbehållet såna fegisar som Morgan, Stefan och liknande opinions-bildande bluffmakare.

 4. tycker att vi de senaste 50 åren haft en stram MODERAT
  socialekonomisk politik gentemot de minst berättigade och
  motsatta mot de mest behövande
  …Hmm, eller är det tvärtom?.,))

 5. Det är så mycket lättare att vara i opposition än att ta ansvar för sina förslag och att driva dem igenom.
  Framförallt se till att M byter fot i frågan tala med, samarbeta med SD det kan visa sig efter valet. Att byta fot efteråt kostar mycket mer än det smakar för alla partier.
  Hålla alla dörrar öppna om ni vill vara ett parti som respekterar folkviljan.

 6. För en vecka sedan publicerade Bloggen ett reportage hämtat från HD,kring en 5-årig grabb,och hans pappa som tvingades leva i en husvagn utan vatten och andra bekvämligheter,sedan år tillbaka.
  Denna nyhet upprörde många,och nu har de två enl. samma blaska idag, fått tillgång till en lägenhet.:
  https://hds.imgix.net/fBeYiva-S45AJgz21yq3J36NZ4k.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=40
  En glädjande och samtidigt unik historia,när det gäller att hjälpa vår egen urbefolkning !
  Helsingborg som styres av en moderat med storhetsvansinne,tvingades denna gång kapitulera p.g.a. protester…..

   1. I så fall Socialnämndens ordf.(troligen även en från M) ,som tidigare nekat hjälpa den lille grabben ! Detta är om något,ett bevis för den god-hjärtlighet.man visar mot våra egna skatteslavar ! Världens största humanitära stat….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: