Stäng

Gängen går in och hämtar vad de vill utan att betala

BROTTSLIGHET. När det lokala gänget tar en paus i droghandeln går de in på Ica nära i Sätra och tar godis eller energidryck – utan att betala. Utländska ligor kommer med tunnelbanan och stjäl kaffe och kött.

När en anställd konfronterade en snattare nyligen blev han pistolhotad. Oftast går de skyldiga fria.

– Det är skamligt för ett rättssamhälle, säger butiksägaren Andreas Bylger.

De lokala kriminella tar en paus i droghandeln och tar för sig av det de är sugna på.

Läs mer om handlaren i Sätra, södra Stockholm på Expressen…

-Pettersson misstänker att ”de lokala kriminella” inte är så lokala utan hör hemma i Mena regionen 350-500 mil söderut. Som så mycket beror inte allt på asylinvandringen men det mesta.

Brotten, ringa stöld som tidigare kallades snatteri läggs ofta ner trots vittnen och övervakningsfilmer. Straffen för de få som döms är låga, och dessutom ges det rabatter.

Stölderna gör att butiker lägger ned eller flyttar till andra områden, det kommer inte att hjälpa. De kriminella invandrarna kommer att flytta med.

Polisen måste ta sig tid att vara närvarande, gripa direkt, samhället måste åtala och straffa snabbt, flera snatterier ska räknas som grov stöld och ett rejält straff ska utdömas.

Gränsen ska stängas, utvisning användas ofta.

Enligt Brottsförebyggande rådets statistik har de anmälda stöldbrotten minskat de senaste tio åren, handlarna säger att det ökat massor och dessutom blivit hotfullare och grövre så ni får välja vad ni ska tro på.

Nåväl, det får räck. Jag ber samtidigt om ursäkt för att vi inte hinner ta upp allt på bloggen, men tänk på att det ni läser om bara är en liten bråkdel av allt som händer och trots att invandrare är inblandade i 90 procent av alla grövre brott så har det inget med invandringen att göra, enligt DN och professor Sarnecki.

Enbart invandrarna kan naturligtvis inte lastas för detta, de gör som de gjort hemma. Ansvaret har de politiker och journalister som inte talar sanning om orsakerna så de som röstar kan fatta vettiga val.

I början på 1990-talet dödades i snitt omkring fyra människor varje år vid ”gängskjutningar”. Förra året låg antalet sådana mord på över 40. Alltså en tiodubbling.

Fram till nyligen hade Norge och Sverige ungefär lika många dödsskjutningar per invånare, men någon ökning har inte skett i Norge. Förra året hade Sverige med dubbel så stor befolkning drygt döda i skjutningar, mot två fall i Norge. Ändå exploderade det svenska PK-etablissemanget mot en norsk politiker som pekade på dessa uppenbara problem.

Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…

11 reaktioner på “Gängen går in och hämtar vad de vill utan att betala

 1. Det vi ser idag är INGENTING mot det som kommer i en nära framtid. Det kommer att bli både dyrt och smärtsamt att återställa Sverige till ett land som vill kalla sig civiliserat. De politiker som finns idag i det politiska rampljuset har hög svansföring hur man skall ta sig an de sk utmaningarna som finns idag och de som vänta runt hörnet och på sikt MEN från snack till konkret handling som biter är steget otroligt långt. Jag ser tyvärr ingen politiker för dagen som kommer att mäkta med detta.

 2. Folk är rädda och FEGA…-politikerna har infört ”hets mot folkgrupp”-lagen för att sätta dit Svensson när han exempelvis skriver sanningen om våldtäkter – MUSLIMER STÅR FÖR 99,99% AV VÅLDTÄKTERNA!! Polisorganisationen har centraliserats med Dan Eliasson på order av 7klövern som var överens om beslutet. POLISSTATIONER i s.k. utanförskapsområden har STÄNGTS….!
  Befolkningen i dessa områden har röstat för denna utveckling, dvs ”öppna hjärtan” och EU + ”öppna gränser” – VARSÅGODA PACK!! Alla som påtalar problemens orsaker kallas ”rasister” och den fega befolkningen röstar på SOCIALDEMOKRATERNA…..
  Ni får vad ni beställer så gapa och svälj Sätra-pack, Skärholmen-pack, Bredängs-slödder….Ni kan komma och gnälla när ICA stänger och ni får betala beskyddarpengar för att våga gå ut från era hålor!
  SOCIALDEMOKRATERNA KOMMER NOG OCH RÄDDAR ER!!!

 3. Pettersson! Vi som varit med länge vet hur landet ligger. Man kan ta kål på sig själv för att informera och upplysa och försöka ge en bild av vanvettet i landet, men det är inte värt det. Det du gör räcker gott! Folk vill vara blinda och är de inte det hamnar de i domstol enbart för att de lyft locket och beskrivit verkligheten. Det är så skrämmande att jag knappt tror mina ögon och öron i vardagen. Men tyvärr, våra politiker och myndigheter offrar hellre sin befolkning än inser faktum. De ser det väl som bondeoffer och att man får knäcka några ägg för att få en omelett. Vi är bara staffagefigurer i deras mästerverk, den humanitära stormakten.

 4. Detta är massnatteri dvs plundring i liten skala, som uppstår i krissituationer. Alltså är det här ytterligare ett exempel på det allvarliga tillståndet i landet.

 5. Att ta det man vill ha och låta andra betala, är väl exakt vad som menas med Feministisk kommunistpolitik, Alliansen tiger som muren, varför? Agera nu Jimmie.

  1. Det enda som är ”bra” med den sk alliansen är att de lyckats välja ett retoriskt framgångsrikt namn som starkt bidrog till att lura väldigt många ungdomar och som kom att medföra valseger.

 6. Vi är trygga, bara vi gör som de ”nyanlända” ber oss och ger dem vad de vill ha. Då skjuter de inte och skär oss inte.
  Det är väl så Löfven menar med sina floskler om att alla i Sverige skall kunna känna sig trygga.
  Bi måste byta ut Löfven vid valet 2018. Sverige är kanska förlorat ändå, men löven skall bort, tillsammans med,sin feministiska regering.

 7. Reinfelts utredning kommer naturligtvis att lösa ALLA dessa problem!
  Han vet ju vad som är orsaken: ”Öppna ERA hjärtan”!
  (endast en psykopat kan uttrycka sig så)
  (en psykopat är alltid sig själv närmast!)

 8. Arbetsläger på Spetsbergen rekommenderas om det inte går att slänga ut slöddret till Jungeln eller öknen.

  1. Jag ser att min herre är bekant med Spetsbergtraktaten som tillåter alla undertecknare att uppföra icke-militära anläggningar där.

   Det finns en fördel där, rymningsbenägenheten torde vara noll med tanke på klimatet, isbjörnarna och det isolerade läget. Eskimåerna föreställer sig helvetet som ett ytterst kallt ställe, det torde också menaiterna göra efter en volta där.

   1. Stackars alla djur som finns där, skicka inte folk dit! De passar bäst i sina hemländer där de kan fortsätta genomföra sitt muslimska samhälle. Det är mest humant för oss i norr, för faunan också!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: