Dan Eliassons karriär…


INRIKES. Dan Tore Eliasson, född 14 augusti 1961 i Sköns församling, Medelpad, är en svensk ämbetsman och tidigare socialdemokratisk statssekreterare. Han har varit generaldirektör för Migrationsverket samt Försäkringskassan och är rikspolischef. Den 5 mars 2018 ska han tillträda som generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Uvell.se har sammanställt Dan Tores karriär…

Steget efter har skildrat karriären hittills under 2018…


23 responses to “Dan Eliassons karriär…

 • gamgubben

  Helt klart ligger största felet hos dem som anställde Eliasson i första hand.
  Vet inte när de som kommenterar dagens svenska situation är födda men orsakerna startade långt före både Reinfeldt och Eliasson. Du agerar som du blivit lärd. Erlander var en bra statsminister men duperades av Palme vilken startade, den nya liberala vågen i vårt land.
  Vi skördar frukterna av gamla misstag!

  Gilla

 • Truthfighter

  De värsta som Reinfeldt och Eliasson, ska NU rädda oss, från all skit de åstadkommit. Reinfeldt, från all brottslighet han har sett till att vi har. Och Eliasson, genom skydd av samhället, som han lyckades helt rasera genom sin inkompetenta uppbyggnad av polisen. Ja, DET ÄR VERKLIGEN UTE MED SVERIGE OCH OSS NU, när dessa två, HUMLE OCH DUMLE, ska få tillåtas att härja helt fritt med vår trygghetsgrund. SUCK!!!

  Gilla

  • Truthfighter

   DET ÄR VERKLIGEN DE KOMPLETTA DÅRARNA SOM HAR DEN TOTALA MAKTEN OCH STYR ENVÄLDIGT I OCH ÖVER VÅRT LAND IDAG!!! SUCK!!! 😦

   Gilla

   • Truthfighter

    Den ena chef för TRYGGHETSKOMISSIONEN, och den andra för MYNDIGHETEN FÖR SAMHÄLLSSKYDD OCH BEREDSKAP. Vilket oerhört rått makabert skämt!!! DET SOM SKA VARA TILL FÖR VÅR TRYGGHET, drivs av de ALLRA MINST LÄMPADE personerna. De som RSERAR, och HAR RASERAT vår trygghet, snarare än BYGGT UPP den. VAR FINNS FÖRNUFTET IDAG????? Jo, HÄR BLAND OSS!!! Inte hos de som styr landet och dess myndigheter i varje fall. Där härskar KALLE-ANKA-VÄRLDEN!!!

    Gilla

 • Magnus 2

  En del kallar de för karriär medan jag kallar de för misslyckande. Eliasson har helt enkelt hamnat i fel fack. Han skulle umgås med likasinnade.

  Gilla

 • Jhonsson

  Och så har denne person av regeringen blivit bemyndigad att förstöra ytterligare en myndighet. Det blir den fjärde!

  Gilla

 • Monica

  Vilken annan person som helst hade´fått gått och med svansen mellan benen förlorat socialt anseende för alltid, Så blir han sparkad lite mer än ett halvår innan riksdagsvalet för att erhålla ett annat högt uppsatt ämbetsmannajobb för ett annat statligt verk. Politiker tror att allmänheten är dumma i huvudet. Det straffar sig förmodligen när folk går till valurnorna i september.

  Gilla

  • Hans Nilsson

   När jag ser ut över samhället så kan jag konstatera att allt för många av allmänheten faktiskt är mer eller mindre dumma i huvudet. Grunden till det Sverige vi har idag lades 1975 och det har varit ett antal val sen dess och under dessa år som gått har det i stort sett bara blivit värre. Mina förväntningar inför Sveriges framtid är nattsvarta.

   Gilla

   • Truthfighter

    HÅLLER TYVÄRR HELT MED!!!

    Gilla

   • Truthfighter

    Om inte…:)

    Man MÅSTE försöka hålla hoppet levande, även om det ser mörkt ut. Om VI, ALLA DE GODA KRAFTERNA kämpar, så kan vi KANSKE förändra det hela, så att det blir bättre. VI KAN INTE GE OPP, ELLER HUR? 🙂

    Gilla

 • Mike E

  Detta visar bara att de som kontrollerar Sverige är genomkorrupta, att Sverige saknar en fungerande mångfaldig media och att inkompetens i Sverige är en dygt. Och det är bara ett exempel på varför Sverige närmar sig slutet som en utvecklad nation.

  Gilla

 • ossie

  Hörde att personalen på MSB gör vågen av pur glädje.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Dan Eliasson ett GD – ”proffs” som i karriären hoppat från tuva till tuva och trots alla fadäser ej blivit våt om fötterna. Förklaringen är att partiboken har varit hans skyddsängel.

  Gilla

 • Nisse

  Tänk att en ensam sosse har lyckats skada Sverige så totalt lik förbannat får han ytterligare ett nytt välbetalt befattning med milijon pension Varför skall vi skattebetalare alltid livstidsförsörja alla odugliga sossar man undrar ibland om vi lever i en demokrati. För övrigt kräks jag när jag ser Dan Eliasson………..

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Dan Eliasson – Tre stora statliga myndigheter körda i botten d v s Migrationsverket, Försäkringskassan o Polisen på endast 10 års tid …

  … och nu står den fjärde myndigheten MSB på tur …och då får väl allmänheten uppleva när Dan Eliasson i tid och otid skickar ut falska ”tut i luren” så att folk åter blir dödsförskräckta …

  Gilla

  • Tanten

   Med andra ord, hör vi tut-i-luren och det är på riktigt kommer vi inte att tro det. Katastrof nästa!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: