Stäng

Dan Eliassons karriär…

INRIKES. Dan Tore Eliasson, född 14 augusti 1961 i Sköns församling, Medelpad, är en svensk ämbetsman och tidigare socialdemokratisk statssekreterare. Han har varit generaldirektör för Migrationsverket samt Försäkringskassan och är rikspolischef. Den 5 mars 2018 ska han tillträda som generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Uvell.se har sammanställt Dan Tores karriär…

Steget efter har skildrat karriären hittills under 2018…

23 reaktioner på “Dan Eliassons karriär…

 1. Helt klart ligger största felet hos dem som anställde Eliasson i första hand.
  Vet inte när de som kommenterar dagens svenska situation är födda men orsakerna startade långt före både Reinfeldt och Eliasson. Du agerar som du blivit lärd. Erlander var en bra statsminister men duperades av Palme vilken startade, den nya liberala vågen i vårt land.
  Vi skördar frukterna av gamla misstag!

 2. De värsta som Reinfeldt och Eliasson, ska NU rädda oss, från all skit de åstadkommit. Reinfeldt, från all brottslighet han har sett till att vi har. Och Eliasson, genom skydd av samhället, som han lyckades helt rasera genom sin inkompetenta uppbyggnad av polisen. Ja, DET ÄR VERKLIGEN UTE MED SVERIGE OCH OSS NU, när dessa två, HUMLE OCH DUMLE, ska få tillåtas att härja helt fritt med vår trygghetsgrund. SUCK!!!

  1. DET ÄR VERKLIGEN DE KOMPLETTA DÅRARNA SOM HAR DEN TOTALA MAKTEN OCH STYR ENVÄLDIGT I OCH ÖVER VÅRT LAND IDAG!!! SUCK!!! 🙁

   1. Den ena chef för TRYGGHETSKOMISSIONEN, och den andra för MYNDIGHETEN FÖR SAMHÄLLSSKYDD OCH BEREDSKAP. Vilket oerhört rått makabert skämt!!! DET SOM SKA VARA TILL FÖR VÅR TRYGGHET, drivs av de ALLRA MINST LÄMPADE personerna. De som RSERAR, och HAR RASERAT vår trygghet, snarare än BYGGT UPP den. VAR FINNS FÖRNUFTET IDAG????? Jo, HÄR BLAND OSS!!! Inte hos de som styr landet och dess myndigheter i varje fall. Där härskar KALLE-ANKA-VÄRLDEN!!!

 3. En del kallar de för karriär medan jag kallar de för misslyckande. Eliasson har helt enkelt hamnat i fel fack. Han skulle umgås med likasinnade.

  1. En karriär kan väl börja med krossade skyltfönster och fortsätta med krossade myndigheter….

 4. Och så har denne person av regeringen blivit bemyndigad att förstöra ytterligare en myndighet. Det blir den fjärde!

 5. Vilken annan person som helst hade´fått gått och med svansen mellan benen förlorat socialt anseende för alltid, Så blir han sparkad lite mer än ett halvår innan riksdagsvalet för att erhålla ett annat högt uppsatt ämbetsmannajobb för ett annat statligt verk. Politiker tror att allmänheten är dumma i huvudet. Det straffar sig förmodligen när folk går till valurnorna i september.

  1. När jag ser ut över samhället så kan jag konstatera att allt för många av allmänheten faktiskt är mer eller mindre dumma i huvudet. Grunden till det Sverige vi har idag lades 1975 och det har varit ett antal val sen dess och under dessa år som gått har det i stort sett bara blivit värre. Mina förväntningar inför Sveriges framtid är nattsvarta.

   1. Om inte…:)

    Man MÅSTE försöka hålla hoppet levande, även om det ser mörkt ut. Om VI, ALLA DE GODA KRAFTERNA kämpar, så kan vi KANSKE förändra det hela, så att det blir bättre. VI KAN INTE GE OPP, ELLER HUR? 🙂

 6. Detta visar bara att de som kontrollerar Sverige är genomkorrupta, att Sverige saknar en fungerande mångfaldig media och att inkompetens i Sverige är en dygt. Och det är bara ett exempel på varför Sverige närmar sig slutet som en utvecklad nation.

 7. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Dan Eliasson ett GD – ”proffs” som i karriären hoppat från tuva till tuva och trots alla fadäser ej blivit våt om fötterna. Förklaringen är att partiboken har varit hans skyddsängel.

 8. Tänk att en ensam sosse har lyckats skada Sverige så totalt lik förbannat får han ytterligare ett nytt välbetalt befattning med milijon pension Varför skall vi skattebetalare alltid livstidsförsörja alla odugliga sossar man undrar ibland om vi lever i en demokrati. För övrigt kräks jag när jag ser Dan Eliasson………..

 9. Dan Eliasson – Tre stora statliga myndigheter körda i botten d v s Migrationsverket, Försäkringskassan o Polisen på endast 10 års tid …

  https://static.metro.se/ed5/439/nya-lagar-sajten-SMALL.jpg

  … och nu står den fjärde myndigheten MSB på tur …och då får väl allmänheten uppleva när Dan Eliasson i tid och otid skickar ut falska ”tut i luren” så att folk åter blir dödsförskräckta …

  https://www.krisinformation.se/globalassets/detta-gor-samhallet/vad-ar-en-kris/vma-sa-varnas-allmanheten2/msb103753-vma-tuta-780×319.jpg

  1. Med andra ord, hör vi tut-i-luren och det är på riktigt kommer vi inte att tro det. Katastrof nästa!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: