Den globala uppvärmningen slår till I södra delen av Marocko


Mer att läsa om detta utslag av den globala uppvärmningenoch fina bilder : HÄR


15 responses to “Den globala uppvärmningen slår till I södra delen av Marocko

 • Roland Salomonsson

  Det finns ingen global uppvärmning. Klimatet är oerhört stabilt. Däremot har t ex i Sverige nordgränsen för naturlig förökning av ett antal trädslag flyttat 100-150 mil söderut från 8000 f k till idag, vilket snarare indikerar att klimatet under senaste 10000 åren sakta i genomsnitt blivit kallare (3-5 grader).
  FN egen världsomfattande undersökning om överdödligheter är tydlig, då det är visat att överdödeligheten för människa av ”kyla” är 20 ggr högre än av EXTREM hetta. Vid Extrem kyla existerar inget högre självförökande liv och vid hetta och tillräckligt med sötvatten mår livet som bäst (förutsatt att CO2-nivån närmar sig ca 0,08% – enkla lab).
  T ex István Markó – http://www.breitbart.com/big-government/2017/10/28/the-istvan-marko-interview-possibly-the-best-thing-you-will-ever-read-on-global-warming-pt-1-the-science/

  Vad det handlar om är en marxistisk sammansvärjning, finansierad av globalismen (finansoligarkerna), där globalt klimat-BEDRÄGERI är bärande, vilket avser en ny ”revolutionär” väg till kommunistisk diktatur – i detta fall världsdiktatur.

  Gilla

  • Langmore

   Kommunister är inte kända för att värna miljön. De är kända för att förorena med gammaldags fabriker. Tex Tjernobyl.
   Så det är nog andra intressen som styr.
   Kanske nån form av Idealister.

   Gilla

 • Stenbock

  Vet inte om vi kan beskylla ”klimatuppvärmningen” för de stora och dödliga strider,som just nu råder i området kring franska Calais.
  Tiotusentals lyckosökare från främst Afrika,och åter igen Afghanistan, uppehåller sig ju sedan år tillbaka kring orten,i hopp om att kunna lura sig över till England.
  Senaste dagarna har enl. Le Monde många dödats i de strider som råder mellan inbördes grupperna.Deras bild av vår kontinents nya befolkning, lär kunna utlösa is i ådrorna hos oss civiliserade.Likväl varsågoda:

  Gilla

  • Stenbock

   Betänk sedan att dessa ankarbarn,har minst tio anhöriga som de önskar komma efter,när ynglen lyckats nästla sig in.
   Det är detta tema som just nu regeringslösa Tyskland,söker med olika finter,mellan för och mot strider om.Deras just nu aktuella utbud lyder,att 1.000 sådana anhöriga beduiner,skall importeras i månaden.
   Någon som känner till hur många sådana ”bidragstagare”,som flyges in i Absurdistan i veckan ?

   Liked by 1 person

 • Grune

  Den globala uppvärmningen finns inte och har aldrig funnits. Det är bara ett påhitt för att roffa åt sig mera pengar.
  Om sanningen skall fram så går vi stadigt mot en ny istid, det påstår i alla fall seriösa forskare.

  Liked by 1 person

 • Kurt Kodstedt

  Skit fryser!

  Gilla

 • Mm

  Det är naturligtvis därför de kommer hit, marockaner och övriga afrikaner. De räknar med att ligga på playan i Sverige och sola efter sina stöldraider. Enklare liv än i hårda Afrika med snöskottning. De har inte fattat att det kommer ta tusentals år, fast å andra sidan det har inte MP fattat heller

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   Allt är inte alltid vad svenska fördomar tror.
   Glöm inte att filmen är tagen från ”låglänta områden” och dalar. Uppe i Atlasbergen, där det inte bor mer än enstaka individer (herdar), kommer det årligen 1-2 m snö, som ligger någon månad. Detta sötvatten är grunden för det mesta liv inom ett område av storlek 4 ggr Sverige söder om bergen, då smält snö övergår i grundvatten som går i dagen i en massa ”oaser”. Kolla på kartan alla Wadis som har sydlig sträckning.
   Fransmännen byggde f ö en stor mängd liftar för utföråkning i Atlasbergen och på sin tid även i Libanon. Förr kunde man hitta dessa orter på kartorna.
   Ett annat exempel är Nya Zeeland, där bergen på ”norrsidan” tar emot 3-12 meter snö årligen, dock att ”sydsidan” är relativt mild utan nämnvärt med snö, om någon.

   Gilla

 • Mia

  Det beror på att kalla vindar från Europa drog in över landet några dagar.
  Men just nu är det mellan 9 och 14 plusgrader.
  Har inget med klimatförändringar att göra, det handlar om väder.

  Gilla

 • Peter Andersson

  Hade inte skadat med lite global uppvärmning där jag nu befinner mig. Här fryser brandledningarna inne i husen. Har aldrig varit så kallt förut.

  Gilla

 • Fredde

  Miljöpartiets krav: höj skatten på flygresor i Sverige, det är ett måste för att rädda världen.

  Alla väder som på något sätt avviker från den vanliga lunken (mkt regn/torka, varmt/kallt, blåst/stilla) orsakas av global uppvärmning.
  Höj skatten!

  Jag hoppas verkligen att MiljömuPparna åker ut vid valet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: