Stäng

Lita inte på Alliansen om Eliasson eller något annat…

VALET 2018. Alliansen påstår att den avgående rikspolischefen Dan Eliasson har gjort ett dåligt jobb på tre myndigheter och inte borde få bli chef för en fjärde, MSB. 

-Pettersson tycker de ska låta kritiken spilla över lite på sig själva. Dessutom har de haft möjligheten att avsätta regeringen och rikspolischefen för länge sedan.

 • Eliasson var chef för Migrationsverket 2007-2011 tillsatt av Alliansregeringen.
 • Eliasson var chef för försäkringskassan 2011-2014. Tillsatt av Alliansregeringen.

 

10 reaktioner på “Lita inte på Alliansen om Eliasson eller något annat…

 1. Detta var ändå bland det mest korkade jag läst, det vore nog bra om Pettersson lärde sig svenska språket.

 2. För oss svenska skattebetalare är det billigast och bäst att sparka Danielsson med full lön och ersätta honom med någon, som är kompetent. Men det är väl tveksamt, om denna skara kan hitta någon som kan något. De letar ju bara inom de egna leden och då blir det svårt.

 3. Bert Karlsson kan leda företag, dålig respekt med en entreprenör att jämföra med en politisk parasit som vi svenska skattebetalare skall försörja. En som inte kan något, inte vill något och inte har förmåga till något. Det enda han klarat av är att bli försörjd av politruker, nu skall han förstöra en ny myndighet

 4. Regering, Allians vad är skillnaden? Försumbar, samma skrot och korn.
  Förnyelse, förändring krävs.
  Du väljer!

 5. Migrationsverket 2007-2011, försäkringskassan 2011-2014, rikspolisen och nu msb.Hur många myndigheter får en ikompetent människa förstöra.
  Nästa blir väl pensionsmyndigheten, Gör man något dåligt i myndighets kretsar då får man bonus och nytt fint jobb. Fy fan stefan löven

  Svenskfödd fattig pensionär bestulen av staten

  1. Befinner man sig i det politiska smörhålet behöver man ALDRIG någonsin bekymra sig om sin ekonomi oavsett vad som än händer. Man har sin höga livstidsförsörjningen säkrad till dödsdagar..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: