Stäng

Özz Nujen om hur han varit med att skapa den nya underklassen

-Pettersson ser att Özz Nujen idag har en krönika i Expressen. Det är inte så bra för bergsturken. Özz skriver om hur en ny underklass, mörka invandrare, växt fram i Sverige. 

Dock glömmer herr Nujen att när människor varnat för att vi tar emot fler invandrare än vad vi klarar att integrera, få i arbete, ge god utbildning m.m. så har han kallat dem främlingsfientliga, islamofober, nationalister och mycket mer. Som svensk har det enligt Özz varit förbjudet att vara nationalist men själv har han sagt att han är beredd att dö för sitt land, Kurdistan.

Özz har propagerat för invandring. Bra att han insett att det inte fungerar, men dåligt att inte erkänna att han själv bidragit till problemen.

Sedan tycker Pettersson att Özz nästa krönika ska handla om varför Özz har betalat 85.000 kronor till den terroråtalade Akilov. Troligen svartjobb samtidigt som Özz propagerat för högre skatter…

Det är ingen bra dag för dig idag Özz, åk hem till ditt älskade Kurdistan…

Läs gärna om bergsturken Özz Nujens öden och äventyr på bloggen…

16 reaktioner på “Özz Nujen om hur han varit med att skapa den nya underklassen

 1. Özz Nujen säger att han kan dö för sitt Kurdistan, vem hindrar honom att göra Sverige den tjänsten.

 2. Ögnade igenom Özz svamlande krönika i Expressen. På slutet tar han upp Nazismen. Jag har länge funderat på vad Naziterna har gjort efter andra världskriget som är så hemskt? Jämför vi Nazistdåd och terrordåd av muslimer måste väl muslimerna gjort 1000 gånger fler de sista 20 åren.
  Finns det någon god Nazist? Nej, absolut inte. Varför får vi då inte generalisera på samma sätt om muslimerna? Det visar ju sig nu att Özz är terroristkramare, som den muslim han är.

 3. Jag går inte och lyssnar på honom även om jag får betalt. Lögnaktiga kurder har stor näsa precis som Pinoccio.

 4. Om turken haft liknande svada i ett annat land och hånat alla där som rasister som älskar sitt land först och främst hade turken inte överlevt länge,men i Sverige får turken breda ut sig i media om sitt sverigehat och folk betalar för att se turkens dynga.
  Förhoppningsvis vaknar även de sovande folket nu.Turken Özz är slut och väck. Detta var spiken i kistan för den turken
  Kopplas ihop med akilov kommer han inte klara av.

 5. Han menar också att det är helt riktigt att Kurderna ska ha ett eget land men INTE de etniska Svenskarna!, en enkel biljett hem!

 6. katerinamagasin.se har idag en stor artikel om kopplingar mellan Akilov och Özz N-n. Artikeln verkar till och från vara utsatt för Internal Server Error. Innehållet är explosivt!!

 7. Özz har.sänkt Sveriges iq och varit med och skapat en klass av undermänniskor inom den mediala världen. Människor som gömmer sig bakom- Alla människors lika världe floskel boendes på fina adresser gillar dom orten men vet ej var den ligger.

 8. Mycket berömvärt Pettersson att ni tar upp detta hyckleri och dubbelmoral som ges enormt mycket utrymme i gammelmedia och statstelevisionen när personer med ”rätt politiska åsikter” uttalar dem.Åsiktskorridorens väktare är många,och tyvärr tycks svenska folket vilja ha det så då de låter sig bemästras och nertryckas av den stora fegheten och okunskapen .

 9. Det är väl jävligt lätt att sitta här uppe i norden och säga att man är beredd att dö för Kurdistan….varför gör han inte slag i saken?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: