Nu får det definitivt vara nog, rättsväsendet ett stort hån mot alla laglydiga

Rikets lagar bestäms av riksdagen. Genomdrivandet av dessa lagar sker genom rättväsendet.

När rättväsendet inte bryr sig om att döma såsom lagarna föreskriver, framförallt när det gäller grova brott, gäller det att rensa upp ibland åklagarmyndigheterna.

De som vägrar att sköta sitt jobb ska förvarnas och om ingen snabb bättring sker, avsked för gott. Det handlar om vår säkerhet och inget «tramsande» får tillåtas.

Rättväsendet ska tjäna gemene man/kvinna och inte dansa runt på dess näsa.

I de fall där utvsining föreskrivs, ska inte åklagare och domare lämnas något spelrum.

Dagligen är att läsa om liknande eller ännu värre fall, där rätten väljer att låta den åklagade/dömda slippa undan utvisning (se länk och textcitat nedan).

Detta är ytterst stötande och helt oacceptabelt, skattevägran och civil olydnad tills det blir slut på detta vansinne.

Ensamkommande, inte ser han ut att vara under 18 år, gick bärsärk med spade och kniv i fickan, ingen utvisning:

https://samnytt.se/ensamkommande-fick-inga-pengar-fran-socialen-slog-sonder-socialsekreterarens-hem/

”Ensamkommande fick inga pengar från socialen – slog sönder socialsekreterarens hem.”

”Carolines sambo Mikael hör hennes rop på hjälp och springer ut för att stoppa Mohammadi och ta ifrån honom spaden. Mohammadi slår Mikael flera gånger. Senare uppgav han i tingsrätten att han fortfarande har ont på grund av Mohammadis slag mot halsen vilket försvårar hans arbete som dykare.”

”Till slut lyckas Mikael övermanna afghanen och hålla honom fast på marken med hjälp av grannar. Det visar sig att Carolines fruktan för sitt och sin familjs liv var väl grundad: under tumultet ser Mikael att det blänker till i mannens bakficka. Han tar kniven och slänger bort den.”

Min rekommendation:

Grova brott skall leda till livstids utvisning och om inte det är möjligt till livstids internering.

Mycket bättre hade varit resp. är att inte släppa in en enda person, tillhörande kända problemgrupper.

För om det görs kommer det att leda till samhällskollaps, då kostnaderna med tiden (p.g.a. ständigt tilltagande kriminalitet) kommer att överstiga vad som kan bäras av samhället (direkta och indrekta kostnader för alla brott inkl. lagförandet, rättsväsendet, fängelser, kostnader relaterade till brottsoffren, dessutom personliga lidande och ett klimat av rädsla, sedan finns det annat för det gemensamma att finansiera: skolan, vården, infrastruktur, …).

Sammetshandskarnas tid måsta avslutes omgående för att förhindra en snar total samhällskollaps.

P.S.

Skulle jag fortfarande bott i Sverige skulle jag vara ännu mer f**bannad.

10 thoughts on “Nu får det definitivt vara nog, rättsväsendet ett stort hån mot alla laglydiga

 1. Vem tror att rättsväsendet är objektivt. Man går helt enkelt efter hudfärg. Där vit hudfärg anses pestsmittad, och mörk Gudomligt ofelbar. Det är som med lagarna, som man på samma sätt snirklar runt. ”Allas-lika-värde”, gäller bara västerrismens likhetsfamilj. Vem trodde att rättsväsendet var objektivt. Varför dessutom en politisk polischef????? JUST DÄRFÖR, såklart!!! För vem tror att likhetsprincipen eftersträvas av dagens regim. Allt handlar om politik för dagens regim, även dömande. Varför skulle de tillåta något annat. Det handlar ju om en socialistisk vänsterrisvärdegrund, inte mångfald.

 2. Svenskt rättsväsende är ett enormt stort skämt, att höra när åklagare
  lägger ner åtal med helt vansinniga argument är inte värdigt något
  land som säger sig vara en rättsstat?

 3. Ett rättsväsende för de som begår brott men ej för deras offer, tro mig det håller inte i längden.

 4. Nu tar vi Rheinfeldt o Dan en gång för alla som landsförräderi och det bör utdömmas lagens längsta straff utan möjlighet på straffrabatt.

 5. I vilket land som helst hade detta beteende betytt UT UT men inte här nej då såna typer kan vi ej få nog av. Ett spöstraff och sen straffläger vore lämpligt.

 6. Tur att det var Mikael som var sambo, jag hade slagit sönder fanskapet fullständigt om min sambo och mitt hem råkat ut för nåt liknande.

  • Delar Din inställning till fullo, bara med det förbehållet att hade det handlat om Ditt och Din sambos hem hade denna situation ALDRIG uppstått, eftersom det finns mycket goda skäl att förutsätta att Ni båda är begåvade med både sunt omdöme och ogrumlad verklighetsuppfattning och därför inte skulle komma på tanken att låta inhysa någon importerad våldsverkare i Ert hem – den goda förtjänsten till trots.
   Andreas 🙂

 7. Man såg ju bara på AGENDA senast hur en 15-årig flicka blev dömd för våldtäkt på sig själv och dömd till att böta stora pengar till den som egentligen stod för våldtäkten. Allt bara för att hennes försvarsadvokat, åklagare och domare hatade henne av någon anledning och vägrade att utföra sitt jobb.

Kommentera