Stäng

Polisen efterlyser Bakary Binta ”Fa” Dibba och Roberto Rodriguez Ortiz

BROTTSLIGHET. Hjälp polisen att hitta Bakary Binta ”Fa” Dibba och Roberto Rodriguez OrtizBeskrivning

Den 3 januari runt kl. 19:35 sköts en person på Skorpionens gata i Brandbergen i Haninge kommun. För denna händelse är Bakary Binta ”Fa” Dibba samt Roberto Rodriguez Ortiz häktade i sin utevaro för försök till mord. Tips kan lämnas till polisen via 11414.

Polisen vill komma i kontakt med alla personer som har upplysningar att lämna angående händelsen och information om var de misstänkta personerna kan tänkas finnas någonstans.

Har du sett något som kan hjälpa polisen?

Ring oss på 11414 eller skriv ett tips i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär region Stockholm

– Pettersson undrar om någon sett om PK-media försöker hjälpa polisen eller om de som vanligt skyddar brottslingarna…

3 reaktioner på “Polisen efterlyser Bakary Binta ”Fa” Dibba och Roberto Rodriguez Ortiz

  1. Ska nu vi alla chilenare blir dömda för det här? Vi kämpar och slåss för att få tillbaka Sverige, det landet vi älskar och försvarar som vårt eget land. Vi vill inte bli kallad indio eller något annat som är opassande. Vi är emot allt form av kriminalitet och korruption. Vi är en dom mest drivande i sociala medier när det gäller orättvisor mot mänskliga rättigheter. Vi är också väldigt aktiva i att markera mot statens och politisk korruption. Vi är emot allt form av brottvåg som begås av invandrare och flyktingar. Vi kan inte alla får skulden för att det finns kriminella även bland oss. Det har alltid varit så.

  2. Ännu två ”svenskar”(varav en Nigger o. en Indio !) som berikar oss barbarer,med sin infödda kultur !!
    Blev mäkta förvånad när X-pressen på min startsida,visade upp dessa två herrar o p i x l a d e i sin rubrik. Är det månne två rasist/nazist/facister det handlar om,vid dessa importer ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: