Ingvar Kamprad är död


-Pettersson säger att IKEA:s grundare Ingvar Kamprad hade det bra. Han hade pengar så han slapp handla på IKEA, han var en bra karl.

Om Ingvar Kamprad på bloggen…


10 responses to “Ingvar Kamprad är död

 • Kurt Kodstedt påhittat namn)

  En svensk GIGANT och företagsledare har gått ur tiden, han startade världsföretaget IKEA som visat på svensk uppfinningsförmåga när det kommer till geniala lösningar på möbler, ex sängen med ett förvaringsutrymme under, helt genial. Ingvar Kamprad borde hedras med gator och torg uppkallade efter sig över hela Sverige! Att smutsa ner denna man med naziststämpel är fult då de flesta skulle anses vara ”nazister” på den tiden med dagens mått mätt. Att inte vara för helt fri invandring och ”öppna gränser” är nazism enligt idioten Stefan Löven!
  R.I.P Ingvar Kamprad, lika betydelsefull för Sverige som Volvo och Ericsson med flera gigantiska företag!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Jag har ALDRIG varit en vän av IKEAs sortiment och är inte heller en vän av den köp och släng mentalitet som har frodas i Sverige under några årtionden. Jag har aldrig och kommer aldrig att bli en köp och släng narkoman som stora delar av Svenska folket är. När man slänger minst en av 4 köpta matkassar är det något som är fel mycket fel. Många Svenskar måste för att stilla sin ångest och för att inte gå under helt av lyckopiller och alkohol impulshandla varor som man egentligen INTE behöver. När nästa stora nedgång i ekonomin slår till med full kraft kommer självmorden att öka lavinartat hos den hårt belånade befolkningen.

  Gilla

  • Stenbock

   Hans Nilsson:
   Tycker du är väl kritisk i din kommentar kring IKEA…Många unga familjer har genom Kamprad fått en möjlighet,att sätta bo med de ringa slantar.som blivit över efter skatt i Absurdistan.
   Vad gäller världsekonomin,tror jag vare sig IKEA,eller andra aktieägare i det bolaget,kan påverka upp och nedgång här på jorden !!

   Gilla

 • Fjodor

  Ingvar Kamprad är för mig den svensk som mest personifierat slit-och-släng samhället. Billiga skräpmöbler som hela tiden ska bytas ut mot nya. Det var hela affärsmodellen.

  Som företagsledare hade han dock ett patriotiskt hjärta och ville hela tiden att IKEA skulle ha en svensk koppling och verksamhet. Vi får se om IKEA går samma väg som Volvo nu.

  Gilla

 • Lukas

  Det som framförallt kännetecknade Ingemar är att han sammanfogade sunt förnuft, ekonomiskt tänkande och ett jävla driv med förmågan att tänka utanför boxen och inte välja den vägen som samhället försöker indoktrinera oss till. Det vill säga: att göra allt som experter och politiker vill vi ska göra.

  Har man dessa förmågor kan det gå bra för en i livet, för vissa mycket bra tom.

  All heder till denna superentreprenör och förebild.

  Liked by 1 person

  • compulsoryunion

   Synd att han inte styrde upp politiken i Sverige, typ tänka utanför boxen/ det platta svarta paketet…
   Ikeas vidriga TV- reklam, kanske hjälpte så att asylsökare / de som fått permanent uppehållstillstånd får en lastil med nya möbler helt gratis hemkörd (iallafall i Solna kommun)

   Gilla

  • The proud swede

   Ingemar????

   Gilla

 • Stenbock

  En av de sista svenskar som gjort sig ett världsnamn han stolt kan dela med följande,efter hela hans livsverk IKEA.
  Kamprad hör hemma i samma förnämt kända skara svenska namn,som bl.a. Celsius,Dahlen (AGA) och Nobel.
  Vila o frid Kamprad !

  Liked by 1 person

 • Fredde

  Nu kommer PK-maffian baktala honom, skriva en massa dynga om hans ”okända nazistsympatier”.
  Detta trots att han erkänt sin dumhet i ungdomen.

  Han var en klok man som inte vek sig för ”experter” utan körde sitt eget race. Och det gick ju bra. 😊

  Liked by 1 person

 • compulsoryunion

  Terrororganisationen SR p4 uppger att Ingvar var medlem i fascistiska svenskarnas parti (eller vad de sa) utan att nämna så värst mycket annat mycket mer relevant. Reportrar borde åtalas för förtal.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: