Stäng

Det Fria Sverige

Italienska klubben, somaliska föreningen, sametinget, föreningen kroat, Iranska föreningen, romsk kultur och informationscenter, Albanska föreningen, Irakiska föreningen, Kurdernas förening, judiska föreningen, Syrianska föreningen, Libanesiska föreningen, klubb latino, Bolivianska intresseföreningen………………

Och sedan 25 november 2017 har vi föreningen ”Det Fria Sverige” en förening för svenskar. Journalister har intagit en gemensam tystnad, man har rent ut sagt varken hört eller sett något alls om denna nybildade förening från den etablerade mediekåren. Men dom vet, och en sak är säker, det gör ont i etablissemanget.

Helt fräckt och kavat har etniska svenskar bildat det som alldeles nyligen inte fanns, det har bildats en förening för svenskar. Behovet för något för svenskar är stort, och medlemsansökningarna forsade in med kraft. Igår hölls ett informationsmöte i Helsingborg.

Nu ska ni läsare inte inledas i tron att allt är frid och fröjd och att folk i gemen enkelt och lätt kan utnyttja sin grundlagsstadgade rätt att hålla möte samt att bevista desamma. Staden för mötet visste vi om, och det var endast för alla med dator att informera sig genom föreningshemsidan enda sedan föreningsstarten, men exakt var, var av säkerhetsskäl inte utskriven. Möteslokalen var alldeles strax intill mötets öppnande dolt för alla.

Vid utsatt tid samlades vi på Gustav Adolfs torg i Helsingborg vid ”Fiskestatyn”, solen sken och det kändes lite vårlikt. Helsingborgarna lördagsflanerade medan vi blev fler och fler vid den fina statyn vid utkanten av torget, försiktigt tog vi kontakt med varandra så där typiskt avvaktande svenskt. Det kändes bra.

Nu hejdar jag mig lite, och tänker förmedla lite om min känslor inför mötet, känslor som jag hade under flera veckor tidigare. Jag kände mig glad och förhoppningsfull, samtidigt som jag gick och bar på obehagskänslor då jag vet att våldsvänstern ser rött rödare rödast när det kommer på tal om Sverige och svenskt. Skulle detta möte kunna hållas utan spott och spe från Afa-grupperingar, afa-grupperingar som med ivrigt supportande från den etablerade hatiska pressen gör allt för att stoppa och avstanna demokratin? Skulle vi kunna träffas över huvud taget, fick vi lov att hyra lokal?

Lokalen var bra för ändamålet, men om vi levat i den bästa av världar hade vi kunnat ha rull-planscherna med föreningens namn ute i foajén, och inte som nu endast inne i möteslokalen. Det infann sig en bisarr känsla där man satt, att man år 2018 inte kan hålla möten i lugn och ro, att personal vid det ställe där vi var ringde polis, för att vi bokat och var där.

Jag en svensk kvinna på 58 år blir både så djupt ledsen över att mitt land är ett otryggt odemokratiskt land, där mina egna landsmän är splittrat i de mest fundamentala spörsmålen i att hålla ihop ett folk. Samtidigt är jag en urförbannad livserfaren tant, eller lejoninna om du hellre vill det. Jag är hoppfull, vi blir fler och fler som engagerar oss.
Så, vad är det som är så väldigt konstigt (och hotfullt) i att ha bildat en förening för svenskar, i Sverige? Jag har inte svaret på det, jag kan inte se att i ett mångkulturellt Sverige ska det fattas en bit av den mångkulturella planen, varför anses det som ont ifall svenskar vill finnas till?

Förr i tiden jagades socialdemokrater, man kunde inte hyra in sig någon stans för att hålla möten, och det blev ibland bråk mellan socialdemokrater och polis. Så kunde man ju inte ha det, på den tiden i all fattigdom och armod hjälptes svenska arbetare till med insamlingar, Folkets Hus-föreningarna föddes, och sedan vet vi ju hur det gick. Det fungerade utmärkt. Tiden går igen.

Detta var en liten betraktelse och jag vill tacka arrangörerna för gårdagens möte, jag tackar Ingrid Carlqvist, Daniel Frändelöv och Magnus Söderman, samt alla mötesdeltagarna.

Vid Pennan
Eva-Marie Olsson

Detta bildspel kräver JavaScript.

9 reaktioner på “Det Fria Sverige

 1. Jag har länge föreslagit att alla etniska svenskar ska samlas i små, diskreta grupper i kvarteret och kalla det för ”Grannsamverkan”.

  Denna typ av samling kan då ske utan angrepp från de grupper, som har som mål att islamisera Sverige.
  En stor förening är lättare för dem att angripa och sabotera.

  De små, lokala grupperna kan sedan kommunicera i en större, dold
  organisation för att samordna aktiviteter och resurser.
  (Medborgargarden är dock förbjudet!)

  D.v.s. det är strängt förbjudet att försvara sig själv, försvara sin familj, försvara sina närmaste, försvara sitt område, försvara sitt företag, fösvara vår sjukvård, försvara vår välfärd och försvara vårt land!

  ”Grannsamverkan” är snart det enda sättet att rädda Sverige Svenskt.

  Tänk på det innan det är för sent!
  ”När det är för sent – är det redan för sent” brukar jag säga!

  ”Grannsamverkan” = Vårt egna Sverige (kanske?)

 2. Nystartade ”Det Fria Sverige” borde ju kunna ansöka om stora bidrag från Lena Nyberg (S) generaldirektör för Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF). Kolla nedan vad hon redan åstadkommit med … i mitt tycke … vårdslösa och kriminella hanterande av svenska skattemedel.

  https://images.mmcloud.se/api/v1/images/0d384806-4abf-5045-883c-ee665aec629d/980.jpg

  Hon och hennes medarbetare har ju i åratal öst ut mångmiljonbidrag av skattemedel till Sveriges Förenade Muslimer (SFM) .. t o m till bedragare som stödde ISIS-sympatisörer i Malmö i Sverige.

  Stefan Löfvens partikamrat Lena Nyberg (S) generaldirektör för kritiserade Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF), har också hjälpt till att betala ut 10-tals miljoner kr av skattemedel till extremistiska islamister samt fake- & bluff-föreningar.

  Delcitat

  Sakine Madon: Sluta ge bidrag till extremister
  I dag höll tankesmedjan Timbro ett seminarium i centrala Stockholm med rubriken ”Hur får vi stopp på bidrag till extremister och blufforganisationer?”

  Att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har strösslat bidrag över tvivelaktiga föreningar visade den granskning frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” nyligen presenterade.

  På det fullsatta seminariet tog Löwenmark upp fem exempel ur sin granskning. Bland annat har en stor summa gått till Sveriges Förenade muslimer vars inbjudna talare och representanter till och med hyllat Islamiska staten, och hävt ur sig påståenden som att 12-åriga flickor som inte täcker sig hamnar i helvetet. Ett annat exempel är Megafonen, kritiserade för att ha bidragit till upploppen i förorten Husby för några år sedan, som bytte namn till Rådet av enade kreoler och fick bidrag bland annat för att ”chilla organiserat”.

  Slut delcitat

  Läs vidare om skandalerna på länken nedan:

  https://unv.is/vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-sluta-ge-bidrag-till-extremister

  1. Tillägg:

   Tankesmedjan Timbros seminarium sändes live på SVT Forum fredag 19 maj 2017 och kan ses i efterhand på SVT Play på länken nedan.

   Jag kan rekommendera alla att se dessa fullkomligt förskräckande redogörelser där det redovisas hur lätt storsvindlandet med tio-tals miljoner kr av våra skattepengar har gått till.

   Inslaget kommer när klockan till höger i bild visar SVT Forum 11:08.
   På den liggande tidskalan längs ned i bild börjar inslaget vi c:a 2.08.30. Snabbspola!

   https://www.svtplay.se/video/13669156/forum/svt-forum-19-maj-09-00?start=auto&tab=senaste

   Sannolikt kommer det att upptäckas många fler svindlerier av mycket högre summor när Timbro m fl fått fortsätta sina djupgranskningar och avslöja ännu fler felaktigt utbetalda bidrag, som redan gått rakt in på ännu fler av bedragarnas privata bankkonton.

   Generaldirektör Lena Nyberg är ju kvinna och sosse, så hon kommer säkert att få behålla jobbet + alla förmåner och bli förlåten av regeringen för sin misskötsel av utbetalningar av skattemedel för många 10-tals miljoner kr till islamister samt fake- och bluff-föreningar

   Mer i ämnet:

   Sveriges förenade muslimer ska betala tillbaka pengar till MUCF.
   Krävs på över en halv miljon

   Föreningen Sveriges förenade muslimer måste betala tillbaka över en halv miljon kronor i statliga bidrag. Ett av skälen är att man anlitat föreläsare som uttalat sig nedsättande om kvinnor.

   Läs gärna mer på länken nedan:

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/sveriges-forenade-muslimer-far-betala-tillbaka-over-en-halv-miljon

 3. Då kan säkert Det Fria Sverige begära bidrag från Allmänna Arvsfonden, för alla dom andra uppräknade föreningarna får saftiga bidrag från A.A=

 4. Det var ett bra initiativ men….hur fasen räknar ni med att skaffa medlemmar???
  1200:- / år är både hutlöst och disriminerande!! För en sjuk, fattig eller pensionär går det inte för sig! Eller ni vill kanske bara ha in nån form av rik elit??

  Skäms!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: