Showan Shattak kan bli Malmöpolitiker för V


FEJKMEDIA. ”För fyra år sedan blev han så grovt misshandlad av en nazist att han nästan dog. Nu kan MFF-supportern och vänsteraktivisten Showan Shattak bli lokalpolitiker för Vänsterpartiet,” så börjar Sydsvenskans artikel skriven av Elin Fjellman. 

Tyvärr ligger artikeln bakom betalvägg, så det blir ingen länk, och vi kan inte läsa hela, men i de få rader som syns är det lite felaktigheter. Den utpekade ”nazisten” blev frikänd och mycket talar för att Showan Shattak  fick sig en omgång av en ridande polis. Se nedre filmen.

”Journalisten” som skrivit artikeln, Elin Fjellman, är inte som en journalist borde vara korrekt och sakligt. Tvärtom är hon en agendasättande vänsterextremist.

-Pettersson menar att för Showan Shattak och Elin Fjellman gäller samma ordspråk.

”Vad skall sleven vara om inte i grytan”

Om Showan Shattak på bloggen…

Om Elin Fjellman på bloggen…

TIDIGARE 2016-03-17. Vänsterextremisten Showan Shattak är bitter för det han själv ställt till med

VÄNSTEREXTREMISM: Sedan 32-årige Andreas Karlsson greps i Ukraina i vintras har Showan Shattak varit mentalt förbered på att den juridiska processen ska börja på allvar, berättar han. Idag gjorde den det, då Malmö tingsrätt beslutade att häkta Andreas Karlsson på sannolika skäl misstänkt för mordförsök.

– Men jag känner en bitter eftersmak. Det här borde ha gjorts för två år sedan, säger Showan Shattak och syftar på när Andreas Karlsson undkom polisen på Möllevången natten mellan den 8 och 9 mars 2014. Detta trots att Andreas Karlsson stoppades och kontrollerades av en patrull.

Samtidigt beskriver Showan Shattak häktningen som en början på en lång väg mot slutet. I alla fall det rättsliga slutet. – Juridiskt och politiskt kanske det blir ett avslut om nazisterna döms. Men för oss som drabbades sitter ärren kvar på utsidan – och för en del av oss även på insidan. Att nästan bli mördad är inget som det tar en kvart att återhämta sig ifrån, det tar lång tid.

Hur mår du idag? – Det går långsamt framåt, men jag är långtifrån den Showan som jag var innan. Det gäller de andra tre också. – Den antifascistiska rörelsen fortsätter och förhoppningsvis får vi ett par av de här bakom lås och bom. Men orättvisan och nazismen är fortfarande kvar ute på gatorna. Det krävs insatser från samhället i stort för att motverka dessa krafter i ett långsiktigt perspektiv.

-Pettersson tycker det är bra att Showan inte är den han var tidigare, för vi behöver inga antidemokratiska vänsterextremister på gatorna.

Läs gärna HÄR vad vi skrivit tidigare om antidemokraten och våldsverkaren, tillika hatmedias gullegris…

2014-03-14. Mediedrev efter knivslagsmål?

MALMÖ. Natten till söndagen den 9 mars inträffade ett våldsamt slagsmål i Malmö där tre personer blev knivskadade, en av dem så allvarligt att han var nära att avlida. Medan polisen sade att läget var oklart, gick Aftonbladet genast ut med att ”nazister” hade gått till oprovocerat angrepp mot oskyldiga feminister.

I ett läge där ingen vet vad som hänt har Aftonbladet, flera andra medier och riksdagspolitiker helt okritiskt ställt sig på extremvänsterns sida. Man har basunerat ut att händelsen var en oprovocerad ”nazistattack” trots att man inte vet vem som började. Man ljuger om vittnen som inte finns, uttrycker sympati för våldsvänstern, och då man ska börja arbeta mot politiskt våld efter händelsen utesluter man det riksdagsparti som är allra mest utsatt.

Bråket startade halv ett på morgonen till söndagen den 9 mars i området Möllan i Malmö, Polisen beskrev redan från början händelsen som kaotisk.

– Det var ett riktigt bunkaslagsmål. Där var så många som slogs att ingen polis kunde se hur många som var inblandade, sade Anders Kristersson, inre befäl vid Malmöpolisen, till Sydsvenskan.

Slagsmålet utspelade sig några hundra meter från Möllevångstorget där en demonstration utan tillstånd samma natt arrangerats av Syndikalistiska Ungdomsförbundet Malmö, IMET, Revolutionär Ungdom och Mangla, grupper på den yttersta vänsterkanten där medlemmarna rör sig fritt mellan dem och den rena våldsvänstern, som också hyllas på deras Facebooksidor.

Demonstrationen uppgavs vara feministisk och gick under parollen ”Ta natten tillbaka – hårt mot hårt”. Demonstrationen var inte tillståndsgiven, men enligt Calle Persson, informatör på Skånepolisen, gick den lugnt till frånsett att några färgampuller kastades mot butiken Lindex när demonstrationståget passerade… Läs mer på Nya Tider eller Flashback

Under SDUs demonstration i Helsingborg sommaren 2010 fanns det en hel del stollar, eller vad vi nu ska kalla dem. När de tillsammans med den ”oskyldige” Showan Shattak skanderar ”svarta och vita tillsammans mot de rika”.

Vid 0:27, 2:09 och vid: 2:52  “Prata skånska. Jävla upplänning, stick härifrån!”. I början på första filmen ser ni grabben i rektangulära glasögon. Det är Showan Shattak, medlem i MFF:s supporterförening Supras och aktiv i vänsterextrema kretsar samt den som blev svårast skadad undre ”bunkaslagsmålet” och var nära att avlida. När SDU demonstrerade mot våld i Helsingborg 2010 filmades Shattak när han trakasserade deltagarna och bland annat ropade ”jävla upplänning, stick härifrån!”. En person som uppges vara Shattak har också filmats då han sparkar på en polisbil vid en våldsam vänsterdemonstration i Lund 2008. Så ni som tror att det är vanliga Malmöbor som ger sig på nazisterna är ovanligt naiva, detta inte sagt som något försvar för nazisterna. Allt våld är förkastligt men att som PK påstå att det är nazisterna som ensamma är skyldiga är ynkligt.

1:10-1:14 Hoppar på polisens buss

Här ser ni den ”goda sidan” i Malmö, med röda flaggor och svarta kläder…


5 responses to “Showan Shattak kan bli Malmöpolitiker för V

 • Stenbock

  Kommunisterna lär inte ha svårigheter att fylla upp en valsedel med allehanda pack i Malmöregionen !Tack o lov att man föddes på behörigt avstånd,från denna röda håla…. 😉

  Gilla

 • ossie

  Denna babbe kommunist passar in i Sjöstedts sturmentruppen.

  Gilla

 • Joy

  De har fått nazister på hjärnan! Vi som ständigt utsätts för muslimers påhopp och våld, vi har inte den minsta sympati att hämta någonstans bland pk-folket. Det blir bara ett enda jidder om hur synd det är om offren för samhället, dvs muslimer.

  Gilla

 • Norbert H

  Det är den där Showan som skulle ta och dra hem och ingen annan.
  Han och resten av packet.
  Muslimer har förresten inget annat är friheter här så deras påstående är patetiskt.

  Gilla

 • Kurt

  Hade de gjort rätt så skulle detta as beskåda tulpanerna nedifrån

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: