Stäng

18 reaktioner på “Dagens Bild

 1. Toleransen ska bara gälla från de ockuperades sida, bosättarnas agenda är av högre rang (aboriginerna vill ju komma top-less)

 2. Det har jag upplevt på badstränder i Sverige att de tar över mer och mer badstränderna. En vacker sommarkväll satt jag på stranden iförd knälång kjol och ärmlös blus. Två kvinnor i hijab och heltäckande kläder gick förbi mig,tittade föraktfullt på mig och hade en min att de ville spotta på mig och sedan gick de ner i vattnet med kläderna på och badade. Vad är det för galenskaper som har kommit hit och om de tycker att vi är så omoraliska. Varför flyttar de inte till ett land som har islam som statsreligion? De finns massor av länder med det styrelseskicket.

 3. ”Hänsynstagandet” är väldigt ensidigt… vi måste ta hänsyn till DEM men de inte alls till oss och VÅRA seder och bruk.

 4. Jag tycker inte att skylten visar på någon ”multikulturalism”! Tvärtom, om allt var multikulti skulle det krävas tolerans och acceptans från alla håll och mot alla. Men skylten är intressant därför att den indikerar att s.k. multikulturalism bara visar att det är en religion, en kultur som kan breda ut sig.
  Hyckleri!

 5. Islam är ingen religion utövad av någon religiös grupp.

  Islam är en djävulsk våldsbejakande, kvinnoförtryckande, utvecklingsfientlig och odemokratisk politisk ideologi … maskerad till religion.

  Islam borde därför totalförbjudas och utraderas … inte bara i Sverige utan i hela världen. Det vore det största och viktigaste steget mot en begynnande världsfred med lång varaktighet. Det vore en välsignelse för hela mänskligheten.

  1. En av grundpelarna inom både politik och religion är maktutövande – att leda andra, oavsett hur man väljer att definiera det hela.

  2. Varför så många tummen ner?
   Utan Islam hade världen idag varit i stor utsträckning fredlig.
   Islam har inte gett världen något positivt desto mer negativt.

  3. Med fem meningar har du Billy Boy formulerat det viktigaste budskapet till Världens folk. Klokaste jag läst på denna blogg !

 6. Det är ingen äkta skylt (inga officiella ”sigill”). Finns inget som visar på att Melbourne och Islamic Council of Victoria tagit ett sånt beslut. Det nämns inte någonstans i media. Det är en meme som dök upp för någon dag sedan. Det finns nog med äkta dumheter och elände inom islam så man behöver inte hitta på saker.

 7. Men det är okej att ta med sig handgranater skjutvapen och knivar , för det är väl med dylika saker som dom känner sig tillfreds med livet .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: