Stäng

Robinsondeltagaren Adnan Amedi åtalas misstänkt för mord

BROTTSLIGHET. Mord, grov utpressning, grovt vapenbrott och våldtäkter. Det är några av åtalspunkterna när åtal väcks på fredagen i en mycket omfattande brottshärva i Katrineholm.

Bland de misstänkta finns en tidigare deltagare Expedition Robinson, som misstänks för mordet på en småbarnspappa vid en skola i maj 2017.

Samtidigt har han varit informatör åt polisen.

Adnan Amedi blev känd för en miljonpublik genom sin medverkan i den mycket populära SVT-dokusåpan Expedition Robinson.

Redan då var han dömd för bland annat grov misshandel. Sedan dess har hans liv kantats av brottslighet med återkommande domar för bland annat narkotikabrott.

TIDIGARE 2017-07-01. Robinsondeltagare häktad – misstänks för mord

INVANDRARVÅLD. Mannen blev känd för miljonpublik när han deltog i tv-programmet Expedition Robinson år 2000. Nu sitter han häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord och grov utpressning. Han misstänks för att ha skjutit en tvåbarnspappa till döds vid en skola i Katrineholm.

Det var den 14 maj som polisen ryckte ut till Östra skolan i Katrineholm efter larm om skottlossning. På platsen fanns en man, en tvåbarnspappa i 35-årsåldern, som var svårt skadad. Mannen fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda och samma kväll avled han.

Polisen har bedrivit en intensiv mordutredning och sedan i fredags sitter sammanlagt fem män häktade misstänkta för inblandning i mordet. En av de häktade är en man i 40-årsåldern som som blev känd för en miljonpublik han deltog i tv-succén Expedition Robinson.

Han greps i torsdags och misstankarna som nu riktas mot honom är mord, för skjutningen i Katrineholm, samt grov utpressning som ska ha pågått i över två års tid. Han sitter nu häktad på den starkare misstankegraden, sannolika skäl.

Det är inte första gången som mannen står som misstänkt. Så sent som för tre veckor sedan dömdes han till dagsböter för ringa narkotikabrott, rattfylleri och olovlig körning. Inför den domen återfanns han under 17 avsnitt i belastningsregistret.

-Pettersson vill påpeka att Adnan Amedi inte är dömd för mordet ännu, men med den meritlistan och tidigare fängelsestraff så borde herr Amedi redan vara inlåst för gott…

Adnan Amedi utsågs till ”Årets profil” 2009 i Katrineholms-Kuriren. Redan då var han ökänd med en gedigen kriminell meritlista och fängelsestraff bakom sig. Tydligen är media så sugna på att hitta duktiga invandrare att de inte bryr sig om någon bakgrundskontroll.

Adnan Amedi i media. Undrar varför de överhuvud taget publicerar en bild på honom. Ni som vill se hur han såg ut år 2009, kan klicka på länken ovan.

TIDIGARE 2017-05-14. Man skjuten i Katrineholm – avled

INVANDRARVÅLD. En man 35-årsåldern har hittats skjuten vid Östra skolan i Katrineholm. Polisen skriver på sin hemsida att mannen har förts till sjukhus, hans skador betecknas som livshotande och han avled senare på kvällen. En annan man ska ha setts lämna platsen. Polisen söker i området efter den misstänkta gärningsmannen.

Polisen

10 reaktioner på “Robinsondeltagaren Adnan Amedi åtalas misstänkt för mord

 1. Ett annat utpressningsförsök skedde i mångkulturella Gelsenkirchen i NRW…
  REWE som är en stor livsmedelskedja i Tyskland fick besök av Allans tillbedjare,som påstod att REWE hädade Mohammed… Orsaken skulle vara enligt dessa stenåldersmänniskor,att de saluförde Wodka där de menade en bild av deras grottmänniska prydde etiketten. Själv har jag tittat i alla riktningar på flaskan.Nu får ni andra se,om ni kan hitta denne deras
  sagofigur:
  http://imgl.krone.at/scaled/1624538/v37bda0/630×356

 2. ICa maxi.
  Adnan lpåminna oml en sambo av en svensk kvinna- infödd svensk. Adnan kramade henne, pussade, immiterade svenskar med ’Hej, älskling’. Kvinnan var nära orgasm i ICA kö. De hade en mörk pojke med sig. Det måste vara bara hans. De kom till kassan. Adnan ville 200 kr kontant och betala ICA toa papper och andra ICa märkta produkter.
  Han drag sitt kort och sa till och med ’ Snyggt’ som en riktig svensk. Det fattades pengar. Han började teater med svensk liknande ursäkt. Jag bor i Sverige 25 år och aldrig sagt till någon ’Gå nu’. Han lämnade kvinnan och barnet nära kassan med varorna.
  Han sa till henne han går att ordna pengar. Jag vill inte fundera om han attackerade någon gamling.

 3. Övrigt:

  Idag har jag spenderat tid på youtube med diverse filmsnuttar.
  Det är inte klokt att se alla nedsättande kommentarer om Sverige. Det verkar vara väl känt vilka krakar till politiker Sverige har och hur inflödet av våldsbabbar påverkat vårt land. Kostnaden i minskat anseende kommer att bli astronomisk.

  Bostadsbubbla, sjukvård, svensk skola osv….osv. Ja, läsarna här på Petterssons blogg vet redan detta.

  Gällande bostadsbubblan finns bara tre möjligheter som jag ser det:

  1) Bostadsbubblan briserar inte (ej sannolikt) = de som sitter med stora skulder är drabbade/skuldsatta för livet i vilket fall som helst. Räntan kommer dessutom att höjas, det är bara en tidsfråga, det suger.
  2) Bostadsbubblan briserar = uppenbart resultat, det suger.
  3) Bostadsbubblan punkteras över en lång tid, säg 10 år = lån kvarstår, tillgångar minskar, det suger.

  Det suger alltså i samtliga utfall, det handlar bara om grad av sugande.
  Babbarna förvärrar samtliga scenarion och är en stor bidragande orsak.

  Över hela värden finns människor som vet vad som försiggår i Sverige.
  Idioterna, feministerna och babbe-lovers åtgärdar och besvarar genom censur, lögner, förföljelse av oliktänkande osv.

  Skräpsystemet, som inte fungerar, påtvingas alla, ofta i form av värdegrunder (ett ord som jag hatar numera).

  När kommer den svenska revolutionen?

  Pettersson, vad ska vi göra?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: