Stäng

Förintelsens minnesdag och hycklaren

ANTISEMITISM. I morgon, lördag den 27 januari är det Förintelsens Minnesdag. Då kommer en av de största hycklarna av dem alla, Stefan Löfven, sätta på sig kippan och tala högtidigt på Judiska församlingen i Stockholm. Program

Löfven kommer givetvis tala om antisemitismen, nazism, högerextremism med nazistiska rötter och att ingen ska behöva vara rädd i Sverige. Stefan kommer att lova att vi ska ta krafttag mot nazisterna på våra gator, och givetvis tänker han på valet i september.

Det är ett enorm skådespel, värdigt en Oscarstatyett för bästa manliga huvudroll.

Den socialdemokratiska statsministern Stefan Löfven leder ju ett parti och representerar en regering med en gedigen bakgrund bland Ra(S)ister & Nazi(S)ter.

Herr Löfven leder också en regering som:

 • har erkänt Palestina som självständig stat.
 • fördubblade biståndet till palestinska myndigheten till 700 miljoner kronor per år och blev därmed en av de största givarna till PLO, som vill utplåna Israel.
 • fördömer att USA flyttar sin ambassad till Jerusalem.
 • kallar Fatah – som hyllar islamistiska terrorister, hyllar förintelsen och framställer judar som råttor – för ”kära systerparti”.
 • har EU:s enda utrikesminister som är portad från Israel.
 • – kallar Israels rätt att försvara sig mot islamistisk terrorism för ”utomrättsliga avrättningar”.
 • har en utrikesminister och försvarsminister som fått medalj och ordnar av diktatorn Mahmoud Abbas och PLO.
 • har öppnat de svenska gränserna för migranter som hatar och vill utplåna alla judar.
 • har ständigt blundat för den utbredda importerade antisemitismen och istället pekat fingret mot en liten skara nationalister.
 • har sedan tidigt 1970-tal – genom broderskapsrörelsen-Socialdemokrater för tro och Solidaritet – delat palestiniers ambition att utplåna Israel.
 • har sedan 1990-talet jobbat aktivt för att öka det muslimska politiska inflytandet i Sverige.
 • var drivande under Andra Världskriget att Nazityskland skulle ta fram speciella Judepass.
 • förvägrade judar flyktingstatus efter Kristallnatten då 38 judar mördades och 20.000 judar greps för att skickas till koncentrationsläger.
Ett rött J. En svensk socialdemokratisk idé.

-Pettersson undrar varför judiska församlingen släpper in en man som Stefan Löfven, närmare en falsk profet är svårt att komma.

Nåväl, nog om detta. Läs gärna mer om förintelsen HÄR. Ibland läser jag kommentarer på bloggen där några dårar påstår att förintelsen aldrig ägt rum, samma människor brukar sedan påstå att det var synd att Hitler inte hann avsluta det han började. Det säger lite om dessa människors intellektuella kapacitet.

Tro nu inte att jag glömt islamism och kommunism, men det får bli en annan gång för jag tänker inte skriva en bok. Har ni bråttom så använd sökrutan. Mycket finns redan.

 

29 reaktioner på “Förintelsens minnesdag och hycklaren

 1. Stefan Löfven är en kodum sosse som hakat upp sig på Sd och hans påstådda kopplingar av partiet till nazismen.
  Det är det enda denne dumskalle kan upprepa i all oändlighet.
  SD har rötterna i nazismen upprepar idioten utan att tänka på vad hans eget parti gjort genom historien.

 2. Finns bara 2 ord som Löfvèn kan säga : Stefan Löfvèn. Resten av vad svetsaren säger är bara lögn och bedrägeri” Nu har det avslöjats att 2 medarbetare på sossarnas kansli ljuger och bedrar på betald arbetstid via s k ”Trollfabriker. I sann sosseanda avskedas de inte utan får fortsätta att vara ”anställda!” Nu ska de använda skattebetalarnas pengar för att inrätta en ny myndighet som ska tolka yttrandrfrihet och avgöra vad som är sant! Den kompetensen saknas fullständigt inom partiet, vars företrädare ljuger mer änn de talar sant. Rösta bort lögnarna i september, inkl den s k Alliansen som idag är ett stort skämt i det politiska livet.

 3. DANMARK – Det är förbjudet att på offentlig plats bära kläder som skyler ansiktet. […] Täckande kläder kan till exempel vara huvor, mössor, halsdukar, masker, hjälmar, heltäckande dräkter, konstgjorda skägg med mera.”
  och nu tar det ännu är ett steg i rätt riktning. med förslaget att också förbjuda.
  Riddarhjälm, lösskägg, rånarluva, burka och niqab kan förbjudas på offentliga platser i Danmark, om regeringens utkast till ett lagförslag blir verklighet.

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/forbud-mod-burkaer-skal-ogsaa-gaelde-kunstigt-skaeg-masker-og-huer

 4. Karln är inbjuden av judiska församlingen att tala. Varför? – måste man fråga sig. Listan av övertramp är välkänd sedan länge.

 5. Det är oerhört märkligt. Här har vi en speciell dag för minoriteten av Nazitysklands offer. Historikerna beräknar att mellan 11 och 17 miljoner människor dog i nationalsocilisternas läger varav 4,5 till 6 miljoner var av judisk tro eller härkomst. Samtidigt beräknas ungefär 250 miljoner mördats eller på annat sätt avlidit under umbäranden av kommunister. De flesta, men inte uteslutande, i Sovjet och Kina. Ungefär lika många har Islam i dess olika delar tagit av daga.

  Om vi avrundar det hela så har en tredjedel (5 av 15 miljoner) av nationalsocialisternas offer mer värde än en halv miljard av demagogiska ideologiers. De är för böfelen hundra gånger fler och borde uppmärksammas därefter inte minst för att socialism och kommunism lever vidare medan nationalsocialism är totalt dött förutom för ett fåtal mindre begåvade.

  Gör om Förintelsens dag till Kollektivistiska ideologier offers dag där också alla Nazitysklands offer räknas.

 6. DET ÄR DAGS ATT STARTA EN NY RÖRELSE, FÖR BEFRIELSEN AV VÅRT LAND OCH FOLK UNDER DEN ”BABYLONSKA FÅNGENSKAPEN”!!!

 7. I morgon är dagen att manifestera mot Löven-nazismens svenskförintelse. GÖR DET, var och en om ni kan i morgon. Protestera mot den stora nazistiska förintelsen i vår tid av oss europe’er. Och HÄR, av oss svenskar. Ut och visa er avsky för 87-nazismen, Löven-nazismen, i morgon, mot vårt svenska folk. DET ÄR TILLÅTET! Det kan de inte säga nåt om. Det är nu dags att vi gör nåt. Visar vår vrede. Det tänker i alla fall jag göra!!! Stå upp för vårt folk, i morgon. Tony, och allihopa här, i era respektive städer. UT OCH MANIFESTERA MOT SVENSKFÖRINTELSEN I MORGON! MOT STATSNAZISMEN! I MORGON ÄR VÅR DAG, OCH EN BÖRJAN PÅ EN NY TID! DET JUDISKA, ÄR OCKSÅ VÅR SAK! VI ALLA IDAG HÅRT ANSATTA EUROPEISKA FOLK.

 8. Här är något för Käbbel-Stefan(S) m fl att ta till sig vilka som är de verkliga trakasserarande antisemiterna som dödshotar judarna i Sverige.

  Judiska centralrådets talesperson Lena Pösner Körösi: Berätta vilka judehatarna är. F d inrikesminister Anders Ygeman (S) satt bredvid och såg mycket besvärad ut.(Publicerades den 19 jan. 2015)

  I SVT Gomorron Sverige den 19 jan 2014 efterlyste Judiska centralrådets talesperson Lena Pösner Körösi talar klarspråk om vilka det är som står bakom det ökande judehatet i Sverige. Hon menade att media har påtagligt svårt för att berätta när hatet kommer från invandrat muslimskt håll, men desto lättare att peka ut högerextrema svenskar. ”Kalla en spade för en spade”, var hennes uppmaning till media.

  Kortversion: Speltid 45 sekunder.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=pXPpvnCTUEA&w=560&h=315%5D

  Godmorgon Sverige – Judar i Sverige upplever en större hotbild efter terrordåd i Paris. Judiska centralrådets talesperson Lena Pösner Körösi

  Islamister är de som hotar judar i Sverige, högerextrema grupper står för en mycket liten del. Se i slutet av klippet.(Publicerades den 26 jan. 2015)

  Långversion: Speltid 9 minuter 6 sekunder

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=eVu9kzYOhH0&w=560&h=315%5D

 9. När jag ser eller hör vår hycklande statsminister Löfven och hans lika hycklande utrikesminister Wallström, skäms jag över att vara svensk!
  Hur har vi kunnat välja dessa fjantar att ”leda” vårt land?

  1. De (alltså vår Regering) utgör det TYDLIGA tecknet på vad som gäller i antisemitismens tecken !!
   Tror att alla inte vet vad detta betyder men förenklat så står vår utrikesminister för ”JUDEHAT” !!
   Vad säger Aschberg om detta ????

 10. Där har Byfånen verkligen hamnat på sin egen planhalva. För när det handlar om förintelse, så har han kommit helt rätt. Historien kommer att minnas Stefan, som tog över stafettpinnen efter Fredrik och på ett mycket effektivt vis verkställde den slutgiltiga lösningen på det folk som burit upp det politiska etablissemanget. Längtar till gatloppet 2018-09-10. Må din dom falla tung !

 11. Man får för min del kalla denna fredag vad man vill….Nu har ni på bloggen inte som jag,i många år upplevt i Deutschland,hur vänstermedia nyttjar denna händelse med allehanda propaganda. Kan minnas att för snart 20 år sedan påstods,att den siste överlevande från ett KZ då uppträdde vid deras festlighet.
  Eftersom denna person redan på den tiden,tycktes vara i 80/90-årsåldern lär det väl inte vara denna,som ikväll visades upp i tysk TV ,och åter var den siste som överlevt de åren.Som alla de andra 100-tals gånger visats upp,samlades idag politiker med kransar och banderoller,och böjde på ryggen.Dock vad jag kan minnas var det första gång,även närvarande hyckleförsedda arabiskor !! Om det nu inte var Margot eller Gudrun ?
  Vet inte,men citerar Shakespeare när han skrev ”det luktar hund i Danmark” (läs i detta fall Tyskland).I varje fall är min personliga mening,att det hela idag urartat till rent hyckleri !!

  1. För att ingen skall missförstå så ”firas” nu denna dag flera dagar i följd i Deutschland.Själv trodde jag det var igår de inbjudna blev mätta och glada vid galamåltiderna.
   Döm om min förvåning när jag idag på morgonen åter öppnade dumburken.Reportage efter reportage,och på alla kanaler samma gamla filmsnuttar,som visats upp c.a 200 gånger genom åren….
   Då insåg jag att det var idag,som den verkliga festen skulle gå av stapeln.
   Personligen finner jag det en bit osmakligt,att dagens judar söker tjäna pengar och sympatier på en händelse,som skedde för mer än 70 år sedan.
   Borde vi i Sverige utsättas för samma kval för de hemskheter den svenska legoarmèn utförde under 30-åriga kriget mot civila ?
   Tja jag vet inte,om man skall bevara dessa dåd,genom årlig typ av dylika cermonier ?

 12. Svenska folket har förintats….det finns nog fler mosaiska trosbekännare än svenskar ?? Det finns inte ett enda äldreboende för enbart svenskar , med svensk personal..men det finns finskt och judiskt ….

  1. Jag har hört, men har ingen källa, att Syrianer drev ålderdomshem I Syrien, för Syrianer med dubbla medborgarskap. Pensionerade Syrianer som kanske I många fall Aldrig aarbetat I Sverige, men hade ”rätt” till svensk pension kunde välja att bo där och få ut sin pension. Någon som vet om det stämmer?

   1. Det verkar vara en så kreativ affärsidé så den kan bara höra hemma i Södertäljes syrianer/balkaner!

    Södertäljenärverket har ju i alla år drivit den formen av verksamhet (bl.a.).
    Deras bokslutsrapporter har bestått av olika stora plastkassar.

    De äger och driver en stor del av Södertälje stad också.
    De är så ”mäktiga” att inte ens en, till synes, vald kommunstyrelse rår på maktens herrar.

    Sverige kommer att bli som Södertälje har varit sedan
    balkaninvasionen av bl.a. syrianer.
    = Ockuperat av detta pack!

    Vi får snart uppleva ett namnbyta på vårt fosterland:
    Sverige blir Syrige!
    Södertälje blir Syritälje!

    ”Grannsamverkan” kan stoppa processen!
    Vi kan, med effektiv organisation, hjälpa dem att få en
    ”intensiv hemlängtan”!

 13. När får vi en minnesdag för invandringens offer ? När får vi minnas och sörja alla otaliga som lemlästats och styckats av aggressiva utlänningar som regimen släppt in ? Mor & son på IKEA , kvinnan som mördades av en man från Kongo , lille Daniel W. i Salem…och tusentals till….

 14. Gå in och lyssna på den finska motsvarigheten till opinion, den håller hög klass och har kunniga gäster, ämnet i programmet är Sverige .
  Varjagers blog har lagt in den, tryck på (se debatten).
  Den sker med svensktalande, mycket hög klass , tack Varjager och YLE.
  https://arenan.yle.fi/1-4276992

Kommentera

%d bloggare gillar detta: