7 thoughts on “Mellanösterns problem förflyttade till Stuttgart

  1. Mejjanösterns problem är inte bara flyttade till Tyskland utan till hela Europa. EU påstås av våra politiker vara bildat för att skapa fred inom området. Med denna lögn lockades folk att rösta på inträde i unionen.
    I stället för att skapa fred och det lugn de lovade, importerar nu Europas politiker fridstörare och våldsverkare AB värsta slag. från jordens alla hörn. Nöjd står vår statsminister och småflinar, när Merkel klappar honom på huvudet och säger duktig gosse. De som av godhetsapostlarna tas hit är individer, som på sin höjd håller sams inom klanen. Problemen löser man med kniven eller annat våld. Om man inte är kvinna förstås, då finns alltid hotet att drabbas av släktens ”hedersvåld”.
    Hur har vi kunnat välja denna skock naiva politiker till våra ledare?
    Vi måste få en sverigevänlig regerining vid valet 2018.
    Vi måste också jobba för ett Swexit!

  2. Såklart! De har väl inte hunnit åka tunnelbana! Åsa Romson kan komma ner och visa hur man gör.

  3. Kära nån,detta är bara ett vindslag av vad som sker runt om i Europa, sedan detta muslimpack invaderat oss.
    Läste just i PI om en sinnessjuk afghan,som Halalslaktade en väninna inför häpna Lidl-kunder i Bayern..:
    http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/01/traunstein.png
    Denne getaherde har vid förhör erkänt,att han behandlats på ett dårhus i hemlandet.Vidare uppgett, att det finns otaliga sådana psykiskt sjuka,som anlänt med ”flyktingströmmen” till bl.a. Tyskland.
    Liksom hos oss i många fall,är landet medskyldigt till detta brott.Mördaren skulle sedan länge ha sänds tillbaka hem,men detta beslut hade i årtal ignorerats,och besten levde kvar i bästa välmåga.
    Nu tvingas skattebetalarna stå för hans minst 15-åriga fängelsekostnader.

  4. Angående berikning.

    Båda grupper konsumerar väl egentligen samma sorts mat? Är det någon skillnad på falafel från Turkiet eller Kurdistan? Det borde förenas genom sådana berikande insikter precis som vi har gjort här i humanitära stormakten som är en ”storspelare” i FN. *ironi*

  5. Dom fortsätter ju sin grottmentalitet när dom kommer till Europa. Varför i hela friden ska vi ta emot dom när det är såhär att det finns en minsta risk att tredje man kan riskera att skadas.

  6. Om man beredvilligt importerar Mellanöstern får man Mellanöstern.

    Medelhavet och Bosporen finns där av en anledning.

Kommentera