Man gripen – ville bränna ned SVT i Göteborg


BROTTSLIGHET. En man har gripits, misstänkt för att ha försökt att tända eld på SVT:s och SR:s hus på Hisingen i Göteborg. Mannen ska ha legat ner på marken i närheten av en krossad glasruta när polisen kom till platsen, rapporterar GP.

– Han har haft med sig brännbar vätska och sagt till personal eller polispatrull att han hade för avsikt att tända eld, säger Christer Fuxborg vid polisen region Väst.

-Pettersson har en viss förståelse för mannens önskan men är emot våld och förstörelse av egendom så jag rekommenderar demokratiska metoder och utbyte av personalen på public service till opartisk sådan…Kanalhuset är fint, kanske dumt att elda upp…


10 responses to “Man gripen – ville bränna ned SVT i Göteborg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: