Stäng

Man gripen – ville bränna ned SVT i Göteborg

BROTTSLIGHET. En man har gripits, misstänkt för att ha försökt att tända eld på SVT:s och SR:s hus på Hisingen i Göteborg. Mannen ska ha legat ner på marken i närheten av en krossad glasruta när polisen kom till platsen, rapporterar GP.

– Han har haft med sig brännbar vätska och sagt till personal eller polispatrull att han hade för avsikt att tända eld, säger Christer Fuxborg vid polisen region Väst.

-Pettersson har en viss förståelse för mannens önskan men är emot våld och förstörelse av egendom så jag rekommenderar demokratiska metoder och utbyte av personalen på public service till opartisk sådan…Kanalhuset är fint, kanske dumt att elda upp…

10 reaktioner på “Man gripen – ville bränna ned SVT i Göteborg

  1. Med tanke på hur kommunisterna som jobbar på SVT retar upp befolkningen så är det nog dags att förstärka skalskyddet riktigt ordentligt.

  2. Detta kan jag bara inte fördöma, att sätta eld på regimens propagandaorgan borde hyllas.
    Pengarna som detta hyss kostar SKA Lövfen ta ifrån egen plånbok.

    1. Han ska vara en kändis att bada med? En självgod typ som rensar bland barnböcker och jiddrade om förtryck. Inte det som muslimer håller på med, utan vi svenskar, de värsta rasisterna i ett par skor. Det vänder sig i magen på mig!

  3. Kanske fel sätt att bli av med SVT men skiten som bara spyr ut sin vänterpropaganda borde läggas ned.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: